90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София /Абсурдистан
Роднините и на двамата не са за изтрайване изобщо.

# 721
Да не се окаже само, че е номер, защото искат още един сезон?

# 722
  • София
Дано да е номер и аз затова така написах в първия пост, че имам съмнения, защото те разиграват много циркове, но при тях повечето неща са нагласени. Двамата наистина се обичат и Педро изглежда ок, работлив, не е агресивен. Оня бой с брат ѝ според мен беше лъжа. Видяха, че не става там и смениха сюжетната линия, но четири години не спират да го споменават.

# 723
  • Sofia

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 15:38 от Doli

# 724
Трето дете ли ще ражда тази жена? Вече не мога да им хвана бройката, доста са бързи...

# 725
  • Sunshine state
Фабрика за бебета..
За мен предполагаемият развод на Педро и Шантел е тактика за нов сезон и внимание. Чудят се вече какво да измислят, та да се задържат на екран.

# 726
  • Sofia
Педро какво работи?
Бях видяла негови снимки в офис и той костюмиран 🤔
За какво ги е изтеглила тези пари?

# 727
  • София /Абсурдистан
Трето дете ли ще ражда тази жена? Вече не мога да им хвана бройката, доста са бързи...
Алексей каза, че иска 4 деца Simple Smile

# 728
  • Стара Загора
Да ги ражда той Grinning

# 729

Много точен коментар!😁

# 730
  • Sofia
Щом на трето се е навила,и 4-то ще има 😁

# 731
  • София
Аз не помня какво работеше Педро, но е похвално, че е успял да се интегрира в САЩ и то на 20+. Сега май направи 30. Вярно е, че изпраща все подаръци и на майка си и сестра си, но поне е от своята заплата, която стигаше дълго време да издържа и Шантел, а тя да учи. Отношенията са им като в истинсо семейство. Много от другите участници също пращат, но не от техни изкарани пари, а очакват американецът да се скъсва от работа.

# 732
Първоначално работеше в склад, сега не знам какво работи.

Допълвам:
Брандън и Юлия планирали да се преместят във Флорида, той напуснал работа, освободили си жилището, приготвили си багажа и се отказали. Явно все пак са си харесали ново място:

А тези двамата - Кей и Марк са се оженили, разделили и развели за по-малко от година.

Познайте кой е това Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 22:47 от pppqqq

# 733
    Това е Миона, която не е кой знае какво, но за сметка на това с грим се обезобразява.

Местенето на Юлия и Брандън съм го пропуснала като факт, но защо във Флорида, нали в близкия, голям град бяха си наели жилище?

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 23:03 от Nnaassyyttaa

# 734
Точно това жилище са освободили. Не знам защо са избрали Флорида - може би в някой от новите епизоди на Дневници се говори за това, но не съм ги гледала.

Общи условия

Активация на акаунт