Тема 4 - тема за обсъждане на корейски и китайски сериали, известна още като "Гоблин" ;)

• 23 377
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • вятърничава
bb6, за Yoo Yeon Seok става дума Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За Yoo Yeon Seok имаш моето стимулиращо Hands Thumbsup
Няма да ти го крада.
... за сега ;
Такова хлътване по актьор не съм имала, откакто преди близо 40 години гледах Марк Хамил в ролята на Люк Скайуокър Joy
И тук няма да се бием,аз съм за Хан Соло Joy

# 76
  • България
Ех, добре че вече не харесвам Харисън Форд, че Хан Соло ми беше топ любимец едно време.
Щеше да има военна операция. Bowtie
Такова хлътване по актьор не съм имала, откакто преди близо 40 години гледах Марк Хамил в ролята на Люк Скайуокър Joy
Май е време да изгледам Gu Family Book (2013).
Препоръчахте го тук, сега видях че и твоят топ любимец е там.
Не мога да ги запомня тия корейски имена, с китайците нямам такъв проблем.
А и корейците са ми малко еднакви, като изключим първите трима в списъка ми, за другите се чудя дали съм ги гледала някъде. Grinning
О, в тоя сериал виждам нещо интересно на снимка, освен сюжета - Sung Joon.
На тази снимка ми прилича на китаец.

# 77

Ще взема да пробвам Business Proposal на два епизода седмично, като прикрюча с Moonshine.
Ами хубав си е, то разбираемо Simple Smile
И аз гледам в момента Moonshine, принца един път го дадоха със спусната коса, много му отива.
А другия още не съм го видяла, все с тия пристегнати черни ленти ходят, тюх.
И аз загледах Business Proposal, но с тия 2 епизода седмично не става, докато излязат следващите 2 епизода аз толкова други неща съм изгледала, че докато се сетя кой какъв е и за какво се бори... то минал половин епизод...пък после чакането до другата седмица ме дразни. Така че реших да изчакам да излязат всичките и това е.

# 78
  • Русия
Добре, че никой от вас не спомена за Чжи Чанук, запазвам си го за мен. Grinning
Иначе и на мен ми допада Хьон Бин като външност, и дори като талант, но не знам защо не мога да го сложа сред любимците ми, не е секси парче, макар и хубавец.
Ли Минхо си го дръжте за вас и не ми го показвайте, моля, че ме втриса.
Со Джисоп макар че е грозник, ама има нещо в него... такова... не е секси... но нещо има, ама не знам какво. Simple Smile Аверът му Сон Сънхон ме дразни, защото е прекалено лъскав. Имам усещане, че ще му се спука кожата, като на тъпан е след толкова много пластични операции. Във всичко трябва да има мярка. Плюс не ми допадат мъже, които се женят за жени с 12 години по-млади. Той и Со Джисоп така, 16 ли, 17 ли години е разликата, много ме разочарова.

Аз си изпитвам търпението като НЕ гледам Crazy love, докато не пуснат всички серии.

# 79
  • вятърничава
Не сме споменали  Чжи Чанук и толкова много други,защото е трудно да ги изреждам всичките.Аз нямам лична  класация,не мога като Liu Ying да кажа,че един ми харесва повече от друг.За всички има място в сърцето ми, харесвам и млади и "стари", в различни периоди от живота им, в различни роли.Например Бини го харесвам много в Friend, Our Legend,The Negotiation , Come Rain,Come Shine. Ким Дже Ук в Coffee Prince (и изобщо всички от него). Чанг Хьок и Ю А-ин имат заряд на бесни кучета.

# 80
  • България
Защото не вярваш в Голямата Любов. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
  • Русия
Чан Хьок и на мен много ми допада. Но не като мъж, а като актьор. Вижда се, че си подбира ролите.

Големите ми любови са толкова много Rolling Eyes  Flushed не мога да се спра на един, всички ги обичам. Revolving Hearts

В Coffee Prince всички са готини, но само Ким Джеук като добро вино става все по-добър. Хубаво, че с времето реши да се снима и в ромкоми. Четох едно интервю с него, където той казва, че не искаше да се снима в ромкоми по идейни причини и сега стигна до извода, че решението е било грешно. Е, разбирам го като човек: и той си иска залъка. За мен като за зрителка е страхотно, че е решил и той да тръгне по лесния път.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 19:56 от Naili

# 82
  • вятърничава
Ъъъ Голямата Любов - какво беше това!? Забравила съм.
Скрит текст:
Може би защото Голямата Любов е също такъв бяс, като Чанг Хьок, затова ми е любимец. А и много ми хареса историята за запознанството с жена му и как е са се оженили въпреки несъгласието на роднините.... Абе корейски сериал в действие.
Naili, коя е жената на Сонг Сънг Хон?

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 22:07 от bb6

# 83
  • България
Ъъъ Голямата Любов - какво беше това!? Забравила съм.
Несменяемият първи в списъка. Grinning
Нищо не съм гледала с така харесваният Jang Hyuk - нали за него пишете.
Нещо различно от офисен роман или тежки семейни драми с този актьор?
Фантастика, исторически, комедия, криминален, ако препоръчате, ще кажа

# 84
  • Русия
Жената на Сон Сънхон е някаква мацка от Китай, май също актриса. Не съм сигурна, дали не са се развели вече.

Нищо не съм гледала с така харесваният Jang Hyuk - нали за него пишете.
Нещо различно от офисен роман или тежки семейни драми с този актьор?
Фантастика, исторически, комедия, криминален, ако препоръчате
Кааак? Не си гледала корейската версия на Fated to love you? Най-добрата от всички версии? Там той е незабравим: и комедия има, и романтика, и драма. С партньорката си Чан Нара много добре се погаждат.
Може още Shine or Go Crazy, но не е толкова хубав. Героят му е същият Ван Со, който е и героят в Scarlet hearts, между другото, но историята няма нищо общо.
Забравих, още Voice - криминале. Партньорката многи ми хареса.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 21:18 от Naili

# 85
  • вятърничава
Доколкото четох имали са връзка няколко години, след като са участвали заедно във филм, не са се женили.

Liu Ying,
You Are My Destiny
Wok of Love
The Slave Hunters

# 86
  • Русия
Версиите са различни. Аз четох, че и дете са имали, но това го четох преди няколко години, даваха и снимки от сватбата. На кой ли да вярваш...

Fated to love you и You are my destiny  - са една и съща дорама. Как сме я сложили и двете на първо място. Simple Smile

# 87
Сонг Сънг Хон не се е женил. С госпожицата от Китай не стигнаха до брак.

Liu Ying, виж дали ще можеш да си харесаш нещо от тези с Jang Hyuk - Chuno, Tree With Deep Roots, My Country, Fated To Love You, Midas, Tazza, Searching for the Elephant, The Flu

Повтаряме се, ама няма да трия Blush.

# 88
  • пак на Рив Гош
bb6, сега ако кажеш, че няма да си дърпаме плитките и за мистър Дарси (Колин Фърт), съвсем ще се разберем Joy

My Country, що рев му изревах на този сериал, ужас! Ама много ми хареса!
Покрай вашите препоръки Fated to Love You ми се изкачи с няколко места нагоре в списъка за гледане Hug

И, понеже днес ми е ден за признания, ще призная и, че не съм гледала и "класиките" Coffee Prince, BOF и Secret Garden Blush

# 89
  • Русия
О не! Как се живее без Coffee Prince на тоя свят? Единствената интересна роля на Гон Ю, много убедителната в гендерната интрига Юн Ънхе и да не забравяме за стилния Ким Джеук. Стара, но толкова приятна дорама.

Секретно ще ти кажа, че Secret Garden не ми хареса, едвам я изтраях. Ролите и на двамата главни бяха добре изиграни, но самата дорама е пълна скръб: много затеглена. Истински ме радваше само персонажът Оска, с дълбоко вълнение му следях съдбата, и досега ме вълнува споменът за него.

Ако BOF е Boys over flowers, то и аз не съм го гледала. Ли Минхо, какво да правиш.

Между другото, китайците са заснели също интересна версия на Fated to Love You. Доста обоснована психологически, пък и момчето в главната роля е убедително. Няма комедия, като в корейската версия, и сериите са малко в повече, но това са китайци, те обичат да затеглят.

Общи условия

Активация на акаунт