Тема 4 - тема за обсъждане на корейски и китайски сериали, известна още като "Гоблин" ;)

• 23 198
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
На мен не ми изглеждат така - даже в този сериал Чудеса, който не беше нищо особено, видях доста добре изглеждащи хора. Главната героиня ми се видя снажна и хубава (тя пък въобще не отговаря на стереотипа за дребничка японка); главният герой не беше хубавец, но имаше симпатични мъже (бившият на главната, един от преподавателите, някои от студентите).

# 331
  • България
Много малко са хубавите. И са ниски, 170-175 см вече се смята за висок ръст, дори при айдълите. Кльощави, дребни, мургав, с лоша стойка, без мускули и страшни като маймуни. Пфуй, нищо чудно да не се размножават.
Значи има.
Само е трябва да си го поизбеля и да му се радвам.
Аз съм 173 см, така че височината ме устройва. Обичам и кльощави без мускули, а предвид че имаме различно виждане за хубаво лице, ехе, добре.
Но не ми се гледат техни сериали, много са ми далечни, странни, явно там не съм имала прераждане. Grinning
Разбирам мисленето на китайците от сериалите, сигурно покриват малък процент от цялото, но ги разбирам, даже и да не правя като тях.
Но японците - не.

# 332
Ти не харесваше ли Гакт - ето, той е японец Simple Smile

# 333
  • България
Да, даже намерих и негово снимка преди многото пластики, изглеждал е доста прилично.
Обаче и той, като И Джун Ги е прекалил.
Впечатли ме, като  Kenshin във Fuurin Kazan. Заради него изгледах почти целия сериал, но не съжалявам, защото после четох за тия събития и историята на героя и научих нещо ново.
Какво ли не прави едно хубаво лице.

Още за един се сещам от филм, който гледах 1990 година на кино, но и в другата тема никой не можа да ми каже заглавието, че да си потърся симпатягата. Frowning1
То и само с няколко гледани филма и сериала, няма как да имам списък, затова чаках наготово някой да пусне. Grinning

# 334
Аз винаги съм харесвала Хироюки Санада (с уговорката, че в момента е стар, но пак е добре изглеждащ възрастен мъж).
Разбирам защо корейците мразят японците (и съответно - ако в корейски сериал се появи японец, той задължително е грозен), но това няма нищо общо с актьорите и не е мой проблем.

# 335
  • България
Ех, правилно са казали, че най-много сълзи са пролети по сбъднати мечти.
Досега рових и намерих филма.
Но се оказа, че съм разкрасила героя.
Филмът е Samurai Reincarnation (1981), актьорът е Kenji Sawada.
Няма да влезе в списъка.
В този филм участва и Хироюки Санада, даже първо в него се загледах, защото в мидрамалист са пропуснали актьора, който търся.
 Но в imdb е там и го познах по името на героя, абсурд по визията. Joy
Сигурно е добър актьор, след като толкова съм се впечатлила, филмът е хорър, за японски християни.

# 336
Не съм го гледала, аз обаче избягвам всякакви хоръри - ако съм гледала нещо с хорър елемент, то е по-скоро покрай някой близък човек Simple Smile

# 337
Ето няколко япончета, с уговорката, че за мен лично, при повечето от тях не опира само до външен вид. Повечето ми любимци са станали такива след като съм ги видяла в действие. На снимки някои от тях са си дори грозници, но пък в роля пръскат чар и талант на поразия.

Yamashita Tomohisa
Скрит текст:

Akanishi Jin
Скрит текст:

Miura Haruma
Скрит текст:

Oguri Shun
Скрит текст:

Kimura Takuya
Скрит текст:

Tamayama Tetsuji
Скрит текст:

Sato Takeru
Скрит текст:

Yamazaki Kento
Скрит текст:

# 338
  • вятърничава
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

# 339
  • пак на Рив Гош
2в1, хубави са японците ти Heart Eyes

Аз от малкото японски сериали, които съм гледала, съм си харесала ето тези младежи (на години да ми бъдат синове... че и аз съм към аджумите Joy)
- Shirasu Jin

- Nakao Masaki

- Sakurada Dori

The Strongest Men of God за момента си върви като типичния геймърски сериал - бивш професионален играч събира отбор новаци - като в стила на The King's Avatar, но по-зле откъм сценарии и компютърни графики. Но върви бързо за гледане Grinning

# 340
  • България
О, този Tamayama Tetsuji изглежда много добре.
Сега му гледам филмографията и търся нещо, което бих смляла.

Изгледах осми епизод на Live Up to Your Name (2017).
По едно време доста се бяха отплеснали в докторските работи и леко ми доскуча, но прехвърлиха героите в Чосон и пак стана интересно.

# 341
О, този Tamayama Tetsuji изглежда много добре.
Сега му гледам филмографията и търся нещо, което бих смляла.
...................................
Поостаря и вече не изглежда чак толкова добре Wink.
Аз за пръв път го видях в Nana. Малко романтика, малко музика, малко драма... от този род е.
Може да пробваш Lupin the Third.
От сериалите BOSS е прилична кримка. Brother Beat е забавна, леко комична и на моменти драматична история за живота на трима братя. В Bara no nai Hanaya се появява към края, но пък сериалът е една от любимите ми японски човешки драми и си заслжава отделеното време.
По-старички заглавия са, но по-новите не съм ги гледала и не мога да дам мнение.

# 342
  • България
Да, видях му по-новите снимки, на 42 години, а изглежда на 50+.
От цялата му филмография се спрях само на криминалния BOSS.
От японските само такъв тип мога да гледам.
Засилих се на исторически и като видях снимки от тоя тип
бързо затворих.
Както писах по-нагоре, японците не са от моята кръвна група и това особено личи в историческите им сериали.
Корейци и китайци са ми доста по-близки някак, затова гледам само техни продукции.
А социални драми пропускам, всеки ден живея в такава, поне от екрана да върви нещо различно. Grin

# 343
  • вятърничава
Ryusei Yokohama
Скрит текст:

Go Ayano
Скрит текст:

Osamu Mukai
Скрит текст:

Takumi Saito
Скрит текст:

Matsuda Shota
Скрит текст:

Fumiya Takahashi
Скрит текст:

И пак
Yamashita Tomohisa
Скрит текст:

И пак
Sato Takeru
Скрит текст:

И пак
Yamazaki Kento
Скрит текст:

Kimura Takuya ми е любим във всичките му филми и възрасти.
Каме също. И още стотина Wink
Аз защото нали писах, че не правя списъци....

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 01:14 от bb6

# 344
Как се казваше самураят с котката? Като че и той беше симпатичен... Този филм (или беше поредица?) не е от моя тип, но иначе одобрявам - котките трябва да бъдат защитени на всяка цена!
Ето го:

Общи условия

Активация на акаунт