Тема 4 - тема за обсъждане на корейски и китайски сериали, известна още като "Гоблин" ;)

• 23 207
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • пак на Рив Гош
Супер, и с теб няма да се бием за мъже, че леко се бях притеснила.
Joy Joy Joy

Роца, има хубавци в твоя списък, хайде да се бием с теб. Simple Smile
А, аз само Ю Йон Сок не си го давам, за останалите нямам претенции Joy

# 316
  • вятърничава
Списъци не пиша, освен такива за пазаруване. И в тях винаги фигурира вино Relaxed
И да правя и да не правя списъци с красавци, все тая. На повечето мога да им бъда майка, даже за нуна-романс не се класирам вече. За досадна аджума може и да ме вземат Sob
Снощи изгледах 1-3 еп на Sh**ting Stars. Много са сладки всички,и главни и второстепенни, леко се гледа.
Радвам се, че Ким Йон-деи е в главна роля, харесва ми да го гледам и съм доволна, че има много екранно
време. Заслужава това момче. Главната май не ми е позната, но ми харесва също, както и целия антураж.
Само тия сцени в тоалетните можеха да ни ги спестят, ноооо корейци - какво да се прави

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:22 от bb6

# 317
  • Лясковец
Здравейте,от скоро и аз започнах да си падам по азиатски филми и сериали.Заплюх си няколко,но нямат бг превод и се надявам скоро някой да ги преведе.Гоблин го гледах 2 пъти,страхотен е.Може вече да сте ги коментирали по назад в темата,но нямам нужното време да изчета всички теми.
Бих препоръчала Лечитлят,К2 и Doom at your service,последният е леко фентъзи.Изгледах и Рамо до рамо с теб,но не ме грабна особенно.
 Булка на Водния Бог също е малко фентъзи и добър.
Много бих искала да намеря с превод и ще се радвам ако сте го открили да споделите с мен-
Здравейте, г-н Гу (2021),
Неочаквана любов (2021)
Arsenal Military Academy
Love in Time
BRIGHTEST STAR IN THE SKY
To Be With You-Този най ми се гледа защото има лошо момче.
Изгледах и  Кокиче,но е много тежък и с тъжен край.Ще се радвам да ви чета и научавам за нови сериали.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 23:27 от Мариета Илиева

# 318
  • Русия
Списъци не пиша, освен такива за пазаруване. И в тях винаги фигурира вино Relaxed
И да правя и да не правя списъци с красавци, все тая. На повечето мога да им бъда майка, даже за нуна-романс не се класирам вече. За досадна аджума може и да ме вземат Sob
Няма значение, че са малки. Пак са хубави. Докато виждам, ще им се радвам. Виж, ако бях тръгнала да им се натрапвам на живо, щеше да е смешно. А тъй - зашо не? Те си го знаят, че зрителките ги ценят заради външността и сексуалността, подчертават ги и дори крият личния си живот само и само да се харесат.

Много бих искала да намеря с превод
Ако само на български, няма да мога да помогна. Но ако разбираш английски или руски, има шанс. Simple Smile

Булка на Водния Бог също е малко фентъзи и добър
Arsenal Military Academy
"Булката на водния бог" според мен е ужасно скучен сериал. Красивият актьор е единствената му украса. Актрисата блудкава, сценарият също.
"Арсеналът" е готин с добра актриса. Актьорът не е мой тип, но чаровен, и двамата са добра комбина.

# 319
  • България
Много бих искала да намеря с превод и ще се радвам ако сте го открили да споделите с мен
Малко трудно, ако гледаш само с български субтитри или озвучаване, но има.
Не знам дали ще излезе линкът, но в замунда има каталози, лошото е че излизат по серии, а не като цял сериал и трябва много да се рови.
Скрит текст:
https://zam unda.net/catalogs/tv?letter=&t=tv&g23=1& … name&bgsubs=1
С филмите е по-добре.
https://zam unda.net/catalogs/movies?letter=&t=movie&sea … name&bgsubs=1
След "m"  в zam unda да се махне паузата. Grinning

# 320
  • Лясковец
Благодаря ви за отговорите,намерих сериалите с английски субтитри и после с автоматичен превод ми излизат на бг.,не знаех,че може да се превеждат директно,потърсих в интернет и се оказа,че може.никога не е късно да научиш нещо ново.

# 321
Не е точно по темата, но виждали ли сте Йилонг Ма - китайският двойник на Илон Мъск Joy

# 322
  • България
На повечето мога да им бъда майка, даже за нуна-романс не се класирам вече. За досадна аджума може и да ме вземат Sob
Е, то все едно да спра да харесвам Хилядолетния сокол - корабът на Хан Соло от Междузвездни войни.
За мен, колкото е достижим този кораб, толкова достижим е и най-грозноватият и дърт китаец от списъка ми.
Така че си правя с удоволствие списъка и гледам фентъзита, в които главните се пренасят в тяло на млади красавици, понякога и на дърти грозотии, но аз съм оптимист.
Може един ден да се събудя в 25 годишното си тяло и топ любимецът ми до мен.

На домашния съм заявила, че това прераждане заедно ни е последно, съвестта ми е чиста. Grinning
Важното е да можем да мечтаем, някои казват, поискай и ще ти бъде дадено. Grinning

# 323
  • Русия
За мен, колкото е достижим този кораб, толкова достижим е и най-грозноватият и дърт китаец от списъка ми.
Така че си правя с удоволствие списъка и гледам фентъзита, в които главните се пренасят в тяло на млади красавици, понякога и на дърти грозотии, но аз съм оптимист.
Може един ден да се събудя в 25 годишното си тяло и топ любимецът ми до мен.
На домашния съм заявила, че това прераждане заедно ни е последно, съвестта ми е чиста. Grinning
Важното е да можем да мечтаем, някои казват, поискай и ще ти бъде дадено. Grinning
Аз и не мечтая дори за такива неща. Имам си мъж, който ми приляга. Той е готин, не го сменям за друг. Пък тия колкото и хубави и секси да са на екран, в реалността кой знае какви са. Отчитам си, че имиджът им и реалните им характери може да са тотално различни. Давам си сметка също така, че по-голямата част от харесването не е на актьора/актрисата лично, а на образите им от дорамите.
Ето го Лин Гън Син, много го харесвам като талантлив актьор и секси парче. Ама в живота е женкар, който обича да си пийне. Или Дийн Фудзиока - съпруга и две деца. Те са си красиви ходещи картинки, не бих искала да ги познавам лично да не развалям светлите им образи. Simple Smile

# 324
От 90 дни до сватбата останах с впечатлението, че китайците кълват на всичко, защото при тях има недостиг на жени Joy
Но предполагам, че за привлекателните се намират китайки...

# 325
  • Русия
При тях се смята, че ако до 30 години не се ожениш, значи си страшен загубеняк (не се отнася за айдълите, те не бива да се женят и да правят секс никога Simple Smile). Предполагам, като наближат 30-те, почват да се мятат насам-натам в търсене на съпруга. Знам, че мнозина се женят за виетнамки, защото те нямат такива големи изисквания като китайките. Индустрията за уреждане на международни бракове в Китай процъфтява. Но се отнася основно за момчета от селата.
При това 30-40% от населението над 18 не искат да създават семейство. Как се съчетава едното с другото, не проумявам. Явен конфликт на поколенията. Сред тия, които не са против жененето, около 30% не искат да имат деца. Почти като японците са, само че японците още и секс не щат да правят. Китайците поне от секса не се отказват.

# 326
  • България
Опааа, има ли хубави японци. Grin

# 327
  • Русия
Много малко са хубавите. И са ниски, 170-175 см вече се смята за висок ръст, дори при айдълите. Кльощави, дребни, мургав, с лоша стойка, без мускули и страшни като маймуни. Пфуй, нищо чудно да не се размножават.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 19:47 от Naili

# 328
Не знам, аз съм виждала доста симпатични в сериалите. И ми изглеждат по-мъжествени от корейците.
Преди около седмица видях двойка японци в Метро (Плевен е интернационален град) - познах, защото разговаряха и няма как да объркам звученето на японския. Мъжът беше доста висок, а жената - може би около 1,50. И слабичка като дете.

# 329
  • Русия
Според мен са най-грозната нация сред северните азиати. Има и хубави, разбира се. Но са изключение. Основните им звезди са много грозни. Най-лошото, че незнайно защо изглеждат така, като че ли не са се мили седмица. И кожата, и косите.

Общи условия

Активация на акаунт