🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 627
  • 934
  •   1
Отговори
# 195
Може би Зоран гласува срещу Мила, защото тя го е набедила, че от продукцията са му подсказали за играта с огъня. ¯\_(ツ)_/¯
Не мисля.
Премахна човек, голяма заплаха в битките за индивидуален имунитет на първо място, както и човек, за който знаеше, че няма как да играе с него. Стратегически ход на алианса на Йо и Бо, намерил подкрепа и сред NoName.

# 196
Или пък гласуването му беше хем стратегическо, хем емоционално. Повече от ясно е, че хич не я харесва и по линията с Доктора.

# 197
Иван обаче наистина ги надроби едни. Много странен тип, чак бих казала плашещ в помията, която успява да завърти от нищото. Беше грозно как се обърна срещу Александра, след като и се вреше доста доброволно в началото, но да кажем, че за последвалите събития по-скоро Александра си е виновна. Ситуацията с Мила обаче е доста озадачаваща. Пак й се навираше, но там сякаш имаха и конкретни планове за съюз заедно в играта, та тя чак се дърпаше от сигурен съюз, за да държи на него, а той в момента, който видя, че идва за него време за раздяла, направо я закопа като за световно. Не, че симпатизирам на Мила в играта, но наистина не разбирам мотивите на Иван, освен ако не е социопат, който просто харесва да създава конфликти между хората и да се наслаждава отстрани на последствията.

# 198
Иван обаче наистина ги надроби едни. Много странен тип, чак бих казала плашещ в помията, която успява да завърти от нищото.
Както се казва - с такива приятели нямаш нужда от врагове.

# 199
  • София
Боже, много съм зле. Преди последните реклами съм спряла да гледам, защото реших,. че дават "Какво се случва в следващия епизод". А то си е било просто за след рекламите.... Тук слагам оня емотикон за биене на главата в стената!
Факт, промени ми се малко мнението. Но само за Драго. Явно си държи на старото племе и това е. Страшно наивно за мен.... Но пък си мисля, че повечето от тях го искат само за глас, нищо повече. В първия удобен случай ще го изгонят.
Не знам, може би бъркам в моите предположения, всичко се променя буквално от реклама на реклама Joy
За сметка на това вече съм на 100% сигурна, че Ганка ще е следващата изгонена. Освен ако не вземе имунитет.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 01:24 от Каlista

# 200
БТВ яко се оплескаха тази вечер. Слагам в спойлер какво се случи в последните кадри (гаф). Спойлерът разкрива кой е изгонен утре. Моля, не го отваряйте, ако не желаете да разберете.

Скрит текст:
Когато водещият каза “Следващият изгонен е” и обърна листчето се видя голяма буква “О” след сгъвката по средата (тоест дълго име). Няма как да пише Йо или Бо, остават ВанкО и ДрагО. Предвид настроенията в племето, ясно, че Драго си заминава. Страшно тъп гаф.

Върнах да видя втори път. Ето го кадъра:

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 01:37 от Hope4C

# 201
  • Sunshine state
Йес! Много се радвам, че Мила е на острова, дано и оттам да я елминират. Александра била жена на години?!, а Джулиана дете.. Боже, божеее..

# 202
  • София
Боже, много съм зле. Преди последните реклами съм спряла да гледам, защото реших,. че дават "Какво се случва в следващия епизод". А то си е било просто за след рекламите....
И аз направих същото след изгонването на Мила, не знам защо реших, че епизодът приключи. После видях, че тук се коментират нови (за мен) неща и включих отново малко преди условията на изпитанието да бъдат обяснени.

# 203
БТВ яко се оплескаха тази вечер. Слагам в спойлер какво се случи в последните кадри (гаф). Спойлерът разкрива кой е изгонен утре. Моля, не го отваряйте, ако не желаете да разберете.

Скрит текст:
Когато водещият каза “Следващият изгонен е” и обърна листчето се видя голяма буква “О” след сгъвката по средата (тоест дълго име). Няма как да пише Йо или Бо, остават ВанкО и ДрагО. Предвид настроенията в племето, ясно, че Драго си заминава. Страшно тъп гаф.

Върнах да видя втори път. Ето го кадъра:

Внимание, възможен спойлер!
Скрит текст:
Сега вече има повече смисъл в спойлера на Diavolo. Защо биха подарили онази топка на Драго, ако е бил само няколко дни на острова на изгнаника? Което значи, че и победителят на острова е ясен.

# 204
  • Sofia
Боже, много съм зле. Преди последните реклами съм спряла да гледам, защото реших,. че дават "Какво се случва в следващия епизод". А то си е било просто за след рекламите....
И аз направих същото след изгонването на Мила, не знам защо реших, че епизодът приключи. После видях, че тук се коментират нови (за мен) неща и включих отново малко преди условията на изпитанието да бъдат обяснени.
Айде и аз про вас ooooh!  Зле е положението… Mr. Green
Абе чета и не схващам за какво говорите.Хем ми се стори,че е по-къс епизода,ама…
Сега ще се връщам да доглеждам.😁

# 205
Накратко резюме от разговорите на сутринта след изгонването на Мила.
Ганка иска да гони Джулиана. Постигна разбирателство с Драго.
Анелия иска да гони Драго. Сондира мнение и получи разбиране от Йо и Бо.
Йо и Бо искат да изгонят Ганка или Анелия, като ползват гласовете на Джулиана и Денис. Чак след това Драго.
Карин се разбра с Драго и би играла и с него,освен с Ванко и Зоран. Не каза към кого са насочени оръжията и.
Зоран ще играе с Карин и Ванко, като Карин ще е в сянка. Пред света ще е с Йо и Бо. Ще подкрепи за изгонването на Ганка или Анелия Йо и Бо. Ако таргета за изгонване е Драго е интересно как ще постъпи, но според мен е по-близо също да подкрепи такова решение с оглед на конкуренцията за имунитети от Драго.

Драго обикаля като цветарка и сключва пактове за негласуване един срещу друг. Потърпевши бяха Карин, Ганка, Анелия, Ванко, Зоран и Джулиана. Анелия веднага след разговора каза, че не смята, че има постигнато разбиране между тях.

Алекс направи страхотен плаж през това време. Малко по-късно преряза Джулиана в опита и за агитация за игра с Йо и Бо.

Играта е в центъра. Тепърва започва да става истински интересно.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 07:10 от Bengun

# 206
  • Другата България
Никакъв, ама никакъв шанс няма следващата изгонена да е Ганка.
Не съм чела спойлера, няма и да го направя.
Но предвид въртеливите Зоранови движения ще е който на него му е удобно. В тази връзка мисля, че ще е силен играч. Ако играе със старата коалиция, която сега вече е по-голяма, защо не това да е отново Драго например? Зоран вижда в него силен противник, Ванко също, а и самия Ванко ще е готов да се раздели с Драго, но не и с Ганка или Кари.
В това намирам някаква логика.
Другия вариант е Алекс, но тя е безопасна за Куку и Пипи. А всъщност е доста по-силна и от двете физически.
Пиша го защото и двамата не ги виждам победители в играта за имунитет. Ще спечели по-лек играч, по-слаб.
Дано Драго намери идол, че и на него социална игра му куца.

# 207
Зоран - дервишът от Коня. Старото хитро куче върти жълтата тениска и се забавлява.
Няма да си ходи Ганка първа, Алекс или Драго виждам аз, ако не вземат огърлица.

# 208
Зоран - дервишът от Коня. Старото хитро куче върти жълтата тениска и се забавлява.
Няма да си ходи Ганка първа, Алекс или Драго виждам аз, ако не вземат огърлица.

И тримата са подходящи цели за алианса на Йо и Бо и .. Зоран. Ще е въпрос на договорки в последната минута. Зоран ще играе ролята на посредник май между четирите гласа на Йо/Бо/Денис/Джу и останалите.
Играта за имунитет е по-лесна за спечелване от жена, заради по-ниското тегло, което трябва да държи. Очаквам жена победител днес.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 08:32 от Bengun

# 209
  • София
Айде и аз про вас ooooh!  Зле е положението… Mr. Green
Абе чета и не схващам за какво говорите.Хем ми се стори,че е по-къс епизода,ама…
Сега ще се връщам да доглеждам.😁
Е вие поне сте се усетили навреме. А аз задавах и тъпи въпроси Joy

Общи условия

Активация на акаунт