🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 558
  • 934
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хмм, мисля, че Денис ще го склонят Йо и Бо да гласува за Зоран.

Но странно, интересен играч се оказа Джулс. И аз нямам представа Grinning

# 526
Казвате, че Ганка има самодоволна усмивка и е убедена в успеха, пък Йо не била такава. За Ганка съм съгласна на 100%. Обаче Йоана не е много по-различна. Владее се по-добре, но винаги имаше хитроват и самодоволен вид, а много ме подразни снощи с "Алекс bye". Е, хитрата сврака с двата крака. После точно заради това чао се кефех как отпадна.

# 527
Не мисля, че Йо и Бо ще гласуват за Зоран.
Поне се надявам на това. Много са умни сигурно са стоплили, че той ги предаде .За нас е лесно гледаме отстрани, а там нещата се размиват , а той Зокито е добър манипулатор.
Но все си мисля, че няма да гласуват за него.
П.П. Тук се писа, че след Йо, следваща ще е Бо.Не мисля така, Зоран ще я пази още няколко съвета. И не, защото му е симпатична, а защото ще иска за него двата им гласа и трябва да им демонстрира някаква псевдолоялност. Надявам се, че няма да му се вържат на мАкедонските номерца.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:10 от sineva 1

# 528
  • София
Дадоха ли, че Йо е написала въпросното "bye" ?!? Аз не видях такова нещо.

# 529
Харесвам Йо, но това не се прави.
Май в американските издания има играчи, които са го писали, и са отпадали. (Не съм ги гледала - само избрани моменти в Ютюб)

# 530
Да

# 531
Дадоха,както и самодоволната и усмивка.Затова така се зарадвах като видях гласа на Джулияна,той беше решаващ,а не на Карин.Ванко също си каза че  не е с тях вече,но няма да предава веднага коалицията им хилейки се мазно.

# 532

Да, и беше много сигурна и доволна.
Но, както е казал народът : "хитрата сврака - с двата крака..."
Много ми се иска Йо да отстреля Мила и да "посрещне" на острова Бо.

# 533
100% съм сигурна, понеже много лошо впечатление ми направи. Едно снизходително се изказа и пред камерата докато гласуваше
За Ванко и Карин да си кажа, които отдавна съм си ги нарочила за най-антипатични и не искам да печелят, но Ванко много добре си плете кошницата. Хем изгони Драго, хем съм сигурна, че той пак би си дал гласа за него, не предаде Йо и Бо и те биха го подкрепили, ако е на финал с Ганка и Драго например. Ганка му е сигурен глас, Карин и тя. Зоран също би го подкрепил. Не гласува срещу Мила също. От всички само Алекс настрои срещу себе си. Във всякакви варианти за финална тройка, ако той е там, има как да спечели. Денис, Джулияна и Александра са ми най-голяма загадка кого биха подкрепили за победител.

# 534
  • София
Ще се допълня, защото може би не е станало ясно. 😃 Според мен беше грешка на тримата - Йо, Бо и Зоран, че не го изгониха Ванко. Не знам защо имам усещането, че Ванко в един момент ще предаде Зоран, направо съм убедена даже.😃

AlucardАз за Анелия не съм много сигурна за кого би гласувала. 😃 Алекс не ги харесва и двамата 🤣, а Джулиана си мисля, че по-скоро Зоран би подкрепила. За Драго не знам, мисля, че той просто си симпатизира на Ванко и въпреки всичко би гласувал за него, за другите и аз така мисля.

# 535
Ванко ще си разчиства пътя използвайки Карин за черната работа. Според мен ще става така, че тя да обира негативите от донякъде негови действия и замисли. Поне към това ми се струва, че ще се стреми. По модела Йори-ВЖ. По-точно в това го подозирам в момента, без да съм сигурен напълно.

# 536
Ванко ще си разчиства пътя използвайки Карин за черната работа. Според мен ще става така, че тя да обира негативите от донякъде негови действия и замисли. Поне към това ми се струва, че ще се стреми. По модела Йори-ВЖ.
Май май вече го прави. Първо с Йоана успя, а като гледам промото как скачат нещо срещу Карин, ще го закъса, а до момента беше и тя топ в социално отношение.

# 537
Ще се допълня, защото може би не е станало ясно. 😃 Според мен беше грешка на тримата - Йо, Бо и Зоран, че не го изгониха Ванко. Не знам защо имам усещането, че Ванко в един момент ще предаде Зоран, направо съм убедена даже.😃
Сега  разбирам.
Няма да го предаде, защото тримата са си дружки още отвън.Дори за Ганка ще гласува, но не срещу Зоран.
Тия тримата посмъртно не биха гласували един срещу друг. Та те са хора на продукцията, вкарани с протекции и познаващи се отдавна. Играят комбина и ще се държат до последно.

# 538
Относно това, че Карин е много социална - така ни се струва от показаното. Просто не се е набивала много на очи, за да събере отрицателен вот. Докторът каза в едно от интервютата, че много се е изолирала от останалите.

# 539
  • София
За мен всякакви прогнози са до следващия епизод.
Виждате, че такъв сезон досега не е имало и стават изключително неочаквани неща, така че ще си спестя всякакви прогнози. Аз вече отдавна съм си написал кой, какво и пр. Гледам и това е. Да се надиграват.

Йо си признава открито, че не го е очаквала (и вижте кой е намигнал долу в дясно)

Реакцията на Бо

Ваня съжалява за Йо

Туджаров и той - с обещание, че ще се завърнат като злодеите (хех)!

Общи условия

Активация на акаунт