🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 699
  • 934
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дали някой е на почивка го определят не от игрите, а от взаимоотношенията им в лагера, кой какво върши, спи ли по цял ден. Бо е деен човек, затова не я определят като такава. Момичетата казаха за Джули, че се чувстват все едно са й прислуга или както се изразиха, все нещо да й носят и да я обгрижват.

В Бо наистина няма никакъв спортен хъс, тях това ги устройва, все още сигурно си мислят, че Йо е по-опасната.  И аз бих искала да видя Бо да се понапъне малко, да, ясно е, че не е силна, може пак да е 1-2-3 отпаднала от играта, ама поне да се види, че й е тежко. Тя пуска преди да й стане наистина трудно да издържи.

# 226
Трябваше да развалят здравата двойка Карин - Ванко когато можеха. Сега са според мен неразбиваем двоен глас.
Е той Владо директно им го каза за Карин и те пак не се усетиха, пък били големи стратези. Накрая ще гласуват за нея да прибере 150 хл. да хапне.

# 227
Аз това не разбирам, уж гледали Сървайвър, научили всички схемички, но от игрите явно не са се интересували. Ами това е нещо сигурно, за което можеш да се подготвиш. На какво разчита Бо? То е ясно, че след Йо ще е тя на ред. Ако Йо си спечели имунитет или си намери идол, тогава ще се насочат директно към Бо. Йо в това отношение повече се усеща. Йо ми изглежда и по-сърдечна от двете и затова я предпочитам.

# 228
Започва епизода, синхрони с всички с изключение на Джулиана. И продукцията я забрави. Smiley
Мила реве за Док, а той я накисна пред Анелия и Ганка... Направо ме е срам от играта ѝ. За фен на Сървайвър играе ужасно емоционално и глупаво, дори оставям липсата на късмет относно непрекъснатото прехвърляне по племена.Тя дори не играе за себе си, а да се покаже, докаже и ако е възможно да "накаже" човек от вън. Зоран хвана прекалените ѝ инфлуенсърски напъни, които на нас ни спестяват. В желанието си да е ексцентрична и различна визуално не само, че се е загрозила, при нея изначално липсва каквато ѝ да е харизма, която да увлече съплеменници, коалиции и зрители и с огромна мъка последователи.

И аз се надявах да се отървем от Острова. Като се загаси факлата, после Зоран сигурно им я пали. Smiley

# 229
Не казвам, че Бо е мързелива и лентяйства, а че не си дава никакъв зор в игрите.
Не може само с акъл, не сме на Олимпиада по математика, а в Сървайвър. Ок давам си сметка, че физически е най-неподготвена, но поне да покаже някакво желание и да се понапъне малко. Тя знае, че не е застрашена и си я кара айляшката.
Всъщност много я харесвам, защото е интелигентна и мислеща, именно затова й се дразня, че е толкова интертна и пасивна в игрите. Може и да е стратегия, за да не се набива в очи, но все си мисля, че накрая при едно гласуване никой не би дал гласа си за човек, който ама грам не се раздава в игрите, то какво раздаване, просто маркира някакво участие и се предава на мига.
Ако това е стратегия, не е добра, защото дори да избута до края, няма да има шанс да спечели.

# 230
Зоран не ѝ се дразни, защото не млъква, че е инфлуенсър, или поне не толкова, колкото го изкара. Ядоса се за коментара ѝ, че от продукцията са му подсказали  какво ще е изпитанието, а и да не забравяме, че беше първа дружка на неговия заклет враг Grinning

# 231
Зоран не ѝ се дразни, защото не млъква, че е инфлуенсър, или поне не толкова, колкото го изкара. Ядоса се за коментара ѝ, че от продукцията са му подсказали  какво ще е изпитанието
Гузен негонен бяга.
За тази реплика на Мила я признах, уж такава леко отнесена, не в час, ама стоплила за Зокито, че и му го пльоснала в лицето.
То сигурно и други си го мислят, но не им стиска да му го кажат, защото в момента той коли и беси.
В него и ножа и хляба.......А бяха времена, когато беше с единия крак извън играта.
Как ме е яд, че Йо и Бо го върнаха, отдавна щеше да е отпътувал.

# 232
  • София
Лайф: Йо, Бо, Денис и Ваня Джаферович

Сентенцията:

Денис си е водил дневник/календар за изминалите дни

За най-приспособим са гласували стратегически. Не са искали да са те на 1 място, а Мила. Но тройния съюз е стрелял по Зоран. Но в Бонток никой не е искал да е на 1 място в тази анкета за най-приспособим.

Йо си е мислила, че ще и остане идола (дори и не като активен) и е мислела с него да блъфира. Да го използва като фалшив или да блъфира, че има и т.н.

Имали са предварителен план за кого да гласуват на съвет, като са имали наизустени знаци с ръце. 1 - Алекс ; 2 - еди кой си. Зоран се е затруднявал, та са му обяснявали много. И двечките помнели всичко, всякакви варианти.

Бо много често е споделяла храната си с Денис, защото последния е изпитвал много силен глад.

Денис се е снимал с Ваня преди много години. Случайно го е видял на някакво парти или събиране, а той там е бил от обслужващия персонал. И на снимката пише: Последния оцелял и бъдещия/следващия оцелял в Сървайвър Бг!

Много хубав лайф, трябва да се гледа целия, защото всичко беше смислено, позитивно и с любов към играта.
Споменаха се и Туджаров и Фермата и Игри на волята и много други неща. Ваня беше много активен в лайфа. 🙂

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 12:34 от Diavolo

# 233
Браво на Йо, тя като че ли ми е фаворит (силно казано) за спечелването Simple Smile

# 234
Зоран не ѝ се дразни, защото не млъква, че е инфлуенсър, или поне не толкова, колкото го изкара. Ядоса се за коментара ѝ, че от продукцията са му подсказали  какво ще е изпитанието, а и да не забравяме, че беше първа дружка на неговия заклет враг Grinning

Мила директно не говори, че е инфлуенсър(което като цяло е смешно), а опитите да прокарва инфлуенсърството си включвайки и коментари за Сами, и лично според мен, целяща да набира последователи (пак съм благодарна, че продукцията ни ги спестява тези дрънканици). А това и други го казват, той просто публично включи този аргумент към нехаресването си. Определено неговата игра е нива - нива над нейната. Ще разчита Мила на сила, но факт не я пожелаха в племената, факт при първа възможност я разкараха, защото ирата не е физика.

# 235
Да, това за Сами и други са го казвали. Не слушах много внимателно речта на Зоран, защото според мен беше колкото да каже нещо.

Diavolo, и според мен Бо е много симпатична на външен вид Simple Smile. Не знам, защо не беше с повече гласове в анкетата.

Според вас има ли лек спойлер във видеото с Йо, Бо, Денис и Ваня? Те вярно, че се шегуваха, но... Thinking

# 236
  • София
Хубав епизод.

НО:
Аз лично съм против това да има отново остров на изкуплението и да се дава шанс на играчи загубили най-важната игра: социалната! Искат да прокарат американския модел и ги хвалихме дотук, обаче не искат да изпускат и българското: острова и игрите. Е, не може и на двата стана! Към bTV, хей, вие вече сте изгубили голяма част от ИВ таргета, то си личи от рейтингите и от активността в социалните мрежи. И с този остров няма да си ги върнете, по-скоро ще изгубите другия ви таргет, който е стабилен и никак не малък! На истинските фенове на същинския Сървайвър.
Ето ви един абсурден български вариант на играта Сървайвър:
Драго го гонят два пъти на племенен съвет, а накрая се класира на финал, че и с реален шанс да спечели!
WTF???
😮
Мисля, че бях кратък и ясен.

Хубава игра, браво на Драго, железарка е! Браво и на Зоран и Мила.
Поредна малка победа за коалицията на Йо и Бо, която набира скорост и действа, докато другите само се наговарят и накрая не правят нищо!
Браво на Анелия, че се ориентира много бързо кой реди играта и мести фигурите, а не си проветрява само устата. Дано Ани колкото се може по-бързо се махне от Ганка и акостира при Йоана и Борислава, ако иска да остане по-дълго време в играта. А и за нея има по-голям шанс срещу тях на последните игри преди финала, а не ако остане със силни играчи. Както иска Ганка.
Драго прави отчаяни ходове търсейки някакви наивни обещания, 'дай да не се гоним взаимно' и така ги обикаля като цветарка. Наивно е, но все пак е добре. Трябва да се прави нещо. Правиш всичко възможно според възможностите си, за това е там да играе, а не да се оставя на съдбата. Но го прави малко като слон в стъкларски магазин. Не я умее тази игра. Към момента Ганка му вярва, но Анелия с право не му се доверява. Човек, който агитира срещу теб, после да дойде и да иска да играе с теб? Мхмхм, ами естествено, че няма да му има доверие...
Все повече се набива на очи силния троен съюз между Зора, Карин и Ванко, които очевидно се познават извън предаването и то от години, което не е правилно и не е справедливо за всички останали в играта!
И все повече ме настройват срещу тримата, защото просто не е справедливо и играчите не са поставени пред равен старт!

Иначе не смятам, че Зоран ще предаде скоро Йо и Бо, както се пише тук от някои. Евентуално да, но малко преди финала ако изобщо всички стигнат до там. Зоран може да е всичко, но не е глупак. В момента вижда, че се намира в стабилна нова петорна коалиция, в която той лично не е на дъното (Джулиана е на дъното и, а след нея Денис), така че за какво да рискува с нова такава? По-скоро сондира мнения, събира подкрепа и т.н. Но стигне ли се до съвет, той ще гласува както Йо и Бо гласуват и ще е така не малко съвети напред.

Анелия иска да гонят Драго (добре, че спря да мисли за курортистката Джулиана), а Ганка и Кари се излагат с това нарочване на Джулиана (не тя е голямата заплаха за тях), а пък Йо и Бо са се насочили към ''сивия кардинал'' на другата коалиция, Ганка. Отстреляха личната и охрана (Мила) и сега генерала е открит. Но за тях приемлив вариант е и Драго да бъде отстранен. Уин-уин позиция за тях.
Така че без да знам кой ще спечели огърлицата за неприкосновеност си мисля, че довечера на съвета или Драго ще си замине, или Ганка. Има сериозна опасност и за Джулка, ако всички извън петорната коалиция стрелят право в нея (това са: Гани, Ани, Ванко, Кари, Драго + евентуално Алекс, която е енигма и по-скоро солов играч)
Има опасност и за Александра обаче. Само обаче ако евентуално Джулиана се спаси и всички тези, които искаха да я гонят се насочат към Алекс, но там Драго не би гласувал за нея, както и Зоран. По-скоро Алекс е слабо застрашена.
1) Драго/Ганка - основни мишени на новата петорна коалиция + евентуално Ани ; Джулката - мишена на останалите, защото ги дразни с бездействието си + евентуално Ани
2) Алекс

Любопитно ми е дали Ани ще стреля пак срещу Джулиана или ще държи да се елиминира Драго, който тя очевидно също не харесва.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:23 от Diavolo

# 237
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доволна съм,че Мила е на Острова и има още шанс да стигне далече.Не исках тя да бъде поредния изгонен от мишлетата силен играч.Този Остров според мен ще я спаси от излишни интриги и плетни,които те първа ще се случват и сега като се замисля,те дори й направиха услуга като я пратиха там.
Заслужава на база физически данни да стигне до финалната 6-ца примерно.Та тя винаги е една от последните победени,наред с мъжете.

Основните проблеми на Мила са два :
1. 3 разбърквания и 3 различни племена,които й попречиха да влезе трайно в коалиция
2. Заложи на Доктора,а той се оказа бита карта. (но това тя нямаше как да предвиди).

Също така,явно досажда с пропаганди за бизнеса им със Сами. (и аз бих се дразнила по цял ден да слушам за нечие гадже,което въобще не ме вълнува).

# 238
  • Козлодуй
Добре де тези които твърдяхте че сте видели от промото кой е с имунитет познахте ли че Драго ще е с огърлицата? Simple Smile
Аз логически предположих че или Зоран ще победи, защото не пие алкохол или Драго ще победи защото съзнанието му още е спокойно от острова и се оказах права - 2/3 от победата се дължи на психика Simple Smile
Изобщо не намирам никакви подсказки в промото дори и след като ми казаха да паузирам - те са толкова кратки кадрите от всичко че е невъзможно да видиш - вие май предположихте че Александра е с имунитет ама не познахте Simple Smile
Освен това тук някой каза че се е напила Александра а аз ясно чух че е преяла затова не можа да издържи - очевидно има участници които не пият Simple Smile

# 239
  • София
Защо Ванко не гласува срещу Мила, също се чудят някои. Един вид разграничи вота си от двете коалиции към които той самия уж се числи.
Според мен не иска да си навлече някакъв негатив от Сами, който е много популярен и тачен в тези фитнес и инфлуенсър среди, а нищо чудно и да се познават.
А и също така си мисля, че очевидно вече, Ванко друго мъжко присъствие не търпи и не иска да дели жените с никой друг. Докато има друг мърдащ мъж ще гласува срещу него. Поне докато остане само дружката му Зоран. 😉

Общи условия

Активация на акаунт