🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 562
  • 934
  •   1
Отговори
# 570
Джулиана говори с Алекс. Не е голям атестат, но да кажем, че и Драго е там. След това е много голяма мъгла. Но да кажем Бо и Денис също биха се присъединили. Мисля, че няма да и се получи на Джулиана, все още позицията на Карин е стабилна. Иначе добра оценка на Кари направи.

# 571
  • Sofia
Джулиана започва да ми харесва, а Зоран ми падна в очите с признанието си за двете момичета, които реално употреби.

# 572
Зависи. Бо също ще иска да шитне Кари. Трудно, но не невъзможно.

Нямаше нужда от арбитър.

# 573
Наистина ще е брилянтно, ако точно Джулиана успее да направи кампания и да изгони един от най-хитрите играчи в сезона. Аз съм изписала сума ти романи за този сезон, но няма какво да се правя, в нито един анализ не съм отчитала, че именно Джулиана може да дръпне основен играч надолу.

Но пък се сещам, че имаме една съфорумка, която преди седмица, или две каза, че харесва Джулиана и си мисли, че от нея могат да дойдат изненади, така че shoutout за доброто предположение. 😁

# 574
Джули е скорпион,а те усещат много добре кой какъв е:)

# 575
Иначе сте прави, ако успее да инициира и организира изгонване на Карин ще е огромна точка в резюмето на Джулката. Но ми се струва, че няма да се получи.

# 576
Ганка и Ванко ли ще пратят на рандеву

# 577
Поредна скучна игра от обединението насам. No Mouth

# 578
Джулиана говори с Алекс. Не е голям атестат, но да кажем, че и Драго е там. След това е много голяма мъгла. Но да кажем Бо и Денис също биха се присъединили. Мисля, че няма да и се получи на Джулиана, все още позицията на Карин е стабилна. Иначе добра оценка на Кари направи.

Определено е много възможно да не се получи, НО самият факт, че някой най-сетне заговори за нея. Вече сме в обединеното племе, а тепърва на някого му светна колко опасна може да е тя. Това имах предвид.

# 579
Браво за борбата на Джери, страхотно представяне в една чисто женска игра.

Браво на Бо. Една от малкото игри според мен, която може да спечели Joy

# 580
Значи Бо, ако иска, може Simple Smile

# 581
Честита първа победа на Бо, да не стане наистина - последните ще станат първи?

# 582
Супер избор от Бо.
Бях сигурен, че ще опита да намери път към Анелия, а сега ще има възможност на спокойствие да поговори с нея.
Също брутално добър избор на себе си за посланик, за да може да пробута някой близък до нея за арбитър.

Два много силни хода.
Недостатък е само това, че разговорите с Анелия са много осветени.

# 583
Браво на Борислава! И аз щях да избера Анелия. Добър ход!

# 584
  • София
Бо се завърна в играта! Браво на нея!

Общи условия

Активация на акаунт