🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 567
  • 934
  •   1
Отговори
# 585
Йеее, доволна съм!
Браво, Бо! Много добър избор да посочи себе си като пратеник в колибата. Дано и' се получи коалиция с Ани.
Супер физиономия на Ганка. 😁

# 586
Най-добрата стратегия за Бо,но за Анелия това че я избраха, може да и сложи мишена на гърба.

# 587
Ех, тая Карин. Няма отърване от нея.

# 588
  • Sofia
Зоран как ги излъга, че Бо му била забивала нож в гърба. И то няколко пъти. Брей!

# 589
Абе кога Борислава е забила нож в гърба на Зоран? Изпуснала ли съм нещо?

# 590
Не си, Зоран лъже като дърта Сиганка.

# 591
Йо си е мислела, че върти Бо, но ми се струва, че именно Бо е с повече мозък от двете.

# 592
Иронично най-голямата грешка на Борислава беше именно, че не заби нож в гърба на Зоран и прояви прекалено голяма лоялност към него.

# 593
Интересно обаче, племето остави време на Бо насаме и с Ганка. Не че ще има развитие някакво, освен Гани да има роля на разузнавач в случая.
Аз лично бих бил много на кантар за такова развитие на мястото на Зоран, Карин и Ванко. И особено против ако съм на мястото на Алекс, Джули и Драго.

# 594
Зоран как ги излъга, че Бо му била забивала нож в гърба. И то няколко пъти. Брей!
Да, Зоран затвърждава в мен имиджа си на мръсно жълта гъша мас…Стратег или страхлив-почти пароними, но добрите стратези манипулират, без да лъжат. Лъжат страхливците.

А Борислава защо продължава с фиксациите в “коалицията” на безобидните- Алекс, Драго и Джулиана?

# 595
Олее, тоя Зоран ме обърква. С този, с онзи. Само той да не се обърка накрая.

# 596
Кога ще се усетят да изхвърлят Зоран , яд ме е , че заблуди и Карин

# 597
А на Борислава не ѝ ли светна лампичката вече, че има коалиция Зоран, Ванко и Карин? И двете с Анелия се целят в Драго, Джули и Алекс, а не виждат ли грам другите трима как ги играят?

# 598
  • София
Олее, тоя Зоран ме обърква. С този, с онзи. Само той да не се обърка накрая.
И мен това ми се струва, да не вземе да изгърми без време....

# 599
Това, че толкова бързо Бо се сдуши с Анелия е хубаво. Само не разбрах с кого мислят да играят, та да подпукат Джули, Драго и Алекс. Денис. Ами Зоран? Дали им влиза в сметките?

Общи условия

Активация на акаунт