Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 161
  • 707
  •   1
Отговори
# 255
Извинявай, че повдигнах въпроса kaderay27.
Мисля, че вече се натрупахме повечко момичета, дано всичко е наред и всички останем заедно до пухкавия финал🥰

# 256
Момичета много съм развълнувана за утре дано левкоцитите да се се понижили и всичко да е добре искам да споделя че преди бременността бях на гинеколог и ми каза че имам раничка но нямала да пречи на Б. Имах високи левкоцити и слагах Вагинално Макримор но сега го спрях защото слагам утрогестан имали мами с ранички... С мъжа ми се базикам че децата може да са две заради ярките черти на 2 закъснение а имах такива с първата чак на 11дена искам да питам дали има мами с близначета или още е рано много ще се радвам да има дори да не съм аз ❤️ето и днешния тест че нещо не вярвам и 😂😂.. Имали малък шанс в 4г.с 4+2 да се види нещо въпреки че преди видях в 6+4 и много се влачих зада не е извън маточна (първата ми бременност) всяка бременост е различна доколкото знам поне и сега така го усещам

# 257
Нищо няма да се види. Поне 10 дена закъснение, за да се види точица. Аз за това имам записан час след 16дена. 7+ би трябвало да съм. Хем да се види нещо, хем и да се чуе. Обаче зацапването продължава. Утре ще се чуя с моя лекар ама вече почвам да мисля, че няма да я бъде.

# 258
Isi-andi , след няколко месеца ще ти изглежда много порастнал и съм сигурна, че ще се радва, че ще става батко.

Моят син е на 1г8м и много харесва батковци и винаги ги даваме за пример и той като направи нещо като голям, му казваме, че е батко вече- подготвяме го 😁, но за бебето ще му кажем чак като мине Феталната морфология и всичко ако е наред до тогава. Тогава ще кажем на моите и на ММ родителите, на сестра ми и на няколко приятелки вече съм казала Simple Smile

Иначе за пътувания- аз сега разбрах, че съм бременна, докато бяхме на почивка в Мексико- 2 самолета, таксита и ферибот, докато стигнем в 1ната посока Simple Smile а с 1вата ми бременност през 2-3м бяхме на Карибите пак- нямах никакви неприятни симптоми и ми беше добре Simple Smile
Изобщо не се притеснявайте да пътувате, проблем е вече по към края.

И малкия е много привързан към мен, но какво да учакваш от бебе на 1г. Затова не исках да забременявам и още си ме гризе, но сега ще са си близки. Аз не се сещам просто какво да му кажа. Ще имаме бебе, не знам завучи ми странно да му кажа такова нещо.

# 259
mbel сигурно ще ми изглежда голям, но реално твоя е на 1г.8м и сега си бременна, а той ще е на 1г и 8м когато бебето се роди. Ще ми бъде полезно може и на лично да кажеш ако в момента имаш новородено какви биха били минусите и дали според теб можеш да отидеш сега до парка без количка или поме да бъдеш два часа в парка без количка?

# 260
Хилоу. Малко живнах. Последните два дни ми бяха като седмица. Спрях да вдигам Т.
3 парацетамола съм изпила за 2 дни. Абсолютният минимум, като вдигах близо до 38.
Апетитът ми се възвръща.
От бременността нямам гадене, по скоро дадени храни, иначе любими, вече не са ми вкусни. Шоколадови неща са ми твърде сладки. Топеното сирене Президент ми е гадно. Пали ме повече към солено, сладкото не ми идва на мястото си. Същевременно заради киселините не мога да ям нищо пържено, нищо с доматен сос, също и фрешовете не ми понасят.
Какво мога да пия за киселини? Правих си мъничко сода бикарбонат и вода, но знам че не е полезно.
Същевременно се засищам от малко, не мога да изям цяла порция както преди. Опитвам това онова и съм заситена. Не знам от Ковида ли е или от бременността.

# 261
Хилоу. Малко живнах. Последните два дни ми бяха като седмица. Спрях да вдигам Т.
3 парацетамола съм изпила за 2 дни. Абсолютният минимум, като вдигах близо до 38.
Апетитът ми се възвръща.
От бременността нямам гадене, по скоро дадени храни, иначе любими, вече не са ми вкусни. Шоколадови неща са ми твърде сладки. Топеното сирене Президент ми е гадно. Пали ме повече към солено, сладкото не ми идва на мястото си. Същевременно заради киселините не мога да ям нищо пържено, нищо с доматен сос, също и фрешовете не ми понасят.
Какво мога да пия за киселини? Правих си мъничко сода бикарбонат и вода, но знам че не е полезно.
Същевременно се засищам от малко, не мога да изям цяла порция както преди. Опитвам това онова и съм заситена. Не знам от Ковида ли е или от бременността.
браво всичко ще е наред , хапвай по малко и често,  на мен за киселините ми изписаха Необианацид  3х1 ,но още не съм го започнала.Търпят се 😁

# 262
Аз съм си така от край време. Обичам да ям малки порции по-честичко. Почти винаги съм била на четири яденета в деня, но ям малко. Това е полезно особено при бременност, защото последното което иска една бременна дама е да надебелее допълнително…

Някъде четох, че с моммче не ти се ядът определени храни. Имам едно момченце и беше така, но дали сега ще е така не знам. Все още имам просто гадене. Сестра чи с момиче имаше просто гадене, а с момче не и се ядяха определен храни.
На мен не ми се ядът много силни на вкус храни. Карам го на плодове, зеленчуци и тук там малко хляб, но нищо солено, сладко, кисело не ми се яде…

# 263
Добро утро момичета мен ме мъчи много безсъние.😔 При вас как е? И по цяла вечер лягам само на лявата страна чух че е по добре за развитието на бебето. И че не се притиска някаква кръвна вена.От 3 часа съм будна. Пих фолиева киселина и Огестан мама и пак легнах но не заспах като пребит съм от умора 😔

# 264
И аз се будя по никое време, после пак докато заспя.. и малкият идва да ме буди, защото се е наспал. Ще мине, период е. Поне така бях и с него. Simple Smile

# 265
И аз се събудих официално в 6ч, а иначе почти не спах. Събудих се и в 8ч малкия стана…

# 266
Добро утро дами ❤️❤️❤️❤️пуснах си кръвен и прогестерон в 12 ще са готови дано всичко да е наред и аз не мога да спя и ям през 2чяса буквално..... Забременях с 48.4 да видим какво ще стане може вече да съм станала за една седмица 50 няма да се шашна то едно ядене особено манджи и сладко ми се яде и нощно време ставам до тоалетна и ям вафла Боровец по една две 🤣🤣🤣

# 267
И аз пуснах чхг и прогестерон. В сряда пак. Да видим нараства ли както трябва.

# 268
Добро утро Kaderay27 а прогестрон на гладно ли се пуска???link=topic=1427428.msg44598919#msg44598919 date=1649659221]
Добро утро дами ❤️❤️❤️❤️пуснах си кръвен и прогестерон в 12 ще са готови дано всичко да е наред и аз не мога да спя и ям през 2чяса буквално..... Забременях с 48.4 да видим какво ще стане може вече да съм станала за една седмица 50 няма да се шашна то едно ядене особено манджи и сладко ми се яде и нощно време ставам до тоалетна и ям вафла Боровец по една две 🤣🤣🤣
[/quote]

# 269
Добро утро Kaderay27 а прогестрон на гладно ли се пуска???link=topic=1427428.msg44598919#msg44598919 date=1649659221]
[/quote] о нямам никаква идея ималии нещо общо малко бях яла пих кафе дано да няма ......

Общи условия

Активация на акаунт