Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 420
    Здравей аз защо си мисля че е много малко и се претесних утре дали ще се види плоден сак поне 😔
.    Здравейте момичета от днес са как ви се струват за 5.4 г.с  че малко се претеснявам утре съм на преглед
прогестерона ми се струва нисък като гледам скалата но при всеки е различно обърнете се към АГ ЧХГ за седмицата е супер успех до финал

# 421
Lex много съжалявам. Аз също вярвам, че твоето бебе те чака и много скоро ще дойде!🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Може би просто е решило да изчака още малко❤

Не съм ограничавала контактите си. Близка съм с братята си, а те са с малки дечица и постоянно има някой болен, но не мога да огранича с тях, а ако не огранича с тях не виждам смисъл с други😊

# 422
    Здравей аз защо си мисля че е много малко и се претесних утре дали ще се види плоден сак поне 😔
.    Здравейте момичета от днес са как ви се струват за 5.4 г.с  че малко се претеснявам утре съм на преглед
прогестерона ми се струва нисък като гледам скалата но при всеки е различно обърнете се към АГ ЧХГ за седмицата е супер успех до финал
не знам мила при мен 1530 не се видя нищо а уж след 1000се вижда...но искам да кажа че при всеки всичко е различно и бременноста е индивидуална

# 423
Благодаря ти много за информацията успех ти пожелавам и едно пухкаво бебенце дай боже на всички ни ❤️Kaderay27 link=topic=1427428.msg44617869#msg44617869 date=1649951331]
не знам мила при мен 1530 не се видя нищо а уж след 1000се вижда...но искам да кажа че при всеки всичко е различно и бременноста е индивидуална
[/quote]

# 424
Lex, много съжалявам. Много от нас познаваме тази тъга и ти пожелавам, както на всички ни, никога повече да не я изпитваш. Сега мисли за себе си, да бъдеш здрава и спокойна и всичко ще се подреди в най-точния момент! ❤

# 425
Съжалявам, Lex! Прегръдки! Вярвам че скоро щр се случат нещата така, както ги желаеш!
Аз си влача хремата, кашлицата понамаля. Иначе в началото гърдите ме боляха адски много (при закъснението) после се успокоиха и от няколко дни пак. Не мога да спя настрани, защото се допират. Също обожавах кафе, но сега ми е безвкусно.
Момичета, друго, което забелязвам е засилено бяло течение. Преди не съм имала така, сега непрекъснато съм с ежедневни превръзки.
Чакам само да съм негативна и да ида на лекар. Нямам търпение да ми кажат всичко наред ли изглежда...

# 426
Бялото течение е характерно за бременност. Така тялото се предпазвало само от бактерии. За съжаление до последно ще си ходим с ежедневни. Simple Smile

# 427
Isi-andi, ние ходим до парка без количка откакто е на 1г3м Simple Smile изминаваме вече доста големи растояния, а и откакто се стопли излизаме понякога и с тротинетката (преди това беше само на сухо вкъщи) Simple Smile Той много се заиграва по площадките, но от време на време се налага да  се намеся в някой спор за играчки 😂 иначе като види бебе в зимен кош и казва "бебе спи" - не помня да съм му казвала 😂 не знам от къде го е чул, но е много сладко.

mbel сигурно ще ми изглежда голям, но реално твоя е на 1г.8м и сега си бременна, а той ще е на 1г и 8м когато бебето се роди. Ще ми бъде полезно може и на лично да кажеш ако в момента имаш новородено какви биха били минусите и дали според теб можеш да отидеш сега до парка без количка или поме да бъдеш два часа в парка без количка?

# 428
Lex, много съжалявам! Пожелавам ти скоро да се случат нещата по най-лекия и прекрасен начин! Heartbeat

За предпазването от болести - аз работя в частно училище и ежедневно се сблъсквам с един куп деца и учители, не знам как да се опазя от това за съжаление, колкото и да искам и да се грижа за себе си. Трябва да завърша учебната година и после възнамерявам да не започвам следващата, а дотогава се моля да ме пропускат вирусите.
На мен ужасно ми се спи (и предната бременност беше такава). Гади ми се зверски от риба, а я обожавам... И коремът ми го чувствам все едно съм глътнала малка топка Joy

# 429
Моят следващ преглед е на 21.4 точно преди празниците Simple Smile Тогава ще съм 7г.с.5дн, но засега съм спокойна, след като още на 8.4 (5г.с.6дн) видяхме ембриона и чухме сърчицето ❤ беше голяма изненада, тъй като в 1вата ми Б. в същата седмица нищо не се видя тогава.

За подуването забелязвам, че се случва, когато съм яла нещо, дето не е трябвало 😂
Иначе много се измарям и на обяд, докато спи синът ми обедната си дрямка и аз понякога си поспивам.

# 430
Препоръчайте нещо за гадене, защото не се трае. Пробвах вода с лимон, газирана вода, кока кола и всякакви други! Вашите АГ какво ви изписват?

# 431
За гаденето освен и ябълков сок  друго не се сещам.Аз лично ям много лимони.Откакто забременях само кисело търся.Купих големи кисели сливи и за два дни изядох 2 кг,кисели мандарини,кисели сокове,чушки,салати.. 😅През първата бременност нямах много промяна в храненето.Единствено обичах мното хляб,пуканки и мандарини.Да ми се прияде нещо и да тръгна да търся беше абсурдно..Сега  само ми идват някакви идеи за храна и трябва на момента да го имам .Нямам апетит,но мерак голям.
Иначе не знам дали може да се пие нещо от сорта на Деган .Сигурно е вредно.На мен ми предстои  пътуване на 1 май.Адски много се притеснявам,защото ще сме с още една мама в колата.Не желая тя да разбира, че съм бременна.Ако ми се повръща ще  запася с близаки за деца +лимони с вода.

# 432
Вече 2ри ден без никакви симптоми. И на мен напрежението в гърдите ми мина...

С първото дете 2рия месец ми беше кошмар от гадене, виене на свят. С второто дете 3тия месец беше така. Сега не мога да предположа какво ще бъде, само се моля като свършат училище и градина лятото да се чувствам добре, че ще съм 3 месеца и половина по цял ден сама с двамата. Даже на прегледи май ще ходя с тях по нататък..

Някой да е минал преглед скоро, да е чул сърчице? Как се чувствате като цяло?

# 433
Здравейте на всички, аз се включвам с нов симптом от днес- чувствителност на зъбите… Болят ме даже като дишам, ужасно е…. Има ли някоя от вас с такъв симптом?

# 434
За гаденето, бях го писала, мисля, но ментово лукче ме спасява. Може да пробвате.
Симптомите ми са плаващи. Къде ме болят гърди, къде - не. Будуването вечер си е традиция, на сутринта като ме събуди малкия между 6:30-7 и съм като гърмян заек 😀 Иначе не ми се спи много, но пък като ми се доспи е от раз. Проблемът, който пак се очертава да имам е с ходенето до тоалетна. Миналият ден ползвах детска свещичка. Някой със същия проблем и идеи или съвети? Разхлабващите храни не ми помагат.
Днес отново пуснах чхг и прогестерон. До следобед ще изчаткам пак 😀

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 09:58 от astinedd

Общи условия

Активация на акаунт