Отговори
# 60
  • AMS
Фрагман 2 еп. 27  >>>

# 61
Феновете на шоуто към сценаристката:

# 62
  • Кърджали
Присъда 27.2
https://vk.com/wall609002571_199
https://videa.hu/videok/film-animacio/27.2-kfXsZBKvyc38AMVu
Адът не просто се е запътил,.направо тича към нас.... И то как само ... Дорева ми се...

# 63
Май-май ще започнат да открехват завесата че Метин е замесен.
Определено Ългаз разбра . Или поне така го усетих.
Относно Джейлин - всеки човек си има предел на възможностите. Да тя е силна и борбена, но ударите срещу нея не спират. Сестра и бе намерена убита в куфар, три месеца след това баща и убит и заровен като куче в гората , междувременно имаше процес за убийство ...На мен не ми дотегна нейната болка - тя за първи път се отпусна да я извади от себе си и да я преживее. Едва ли ще изкара цялата следваща серия в болницата - по скоро там ще се зароди нещо което за в бъдеще ще спаси любовта и с Ългаз. Силно се надявам да е така.

# 64
  • Кърджали
Ерен и Парс виждат как Метин подменя пистолета в лабораторията.
Ългаз май разбира истината.
А Джейлин за първи път използва изречения с "ние (като двойка, като семейството)"
Ударът ще е голям..

Мисля че серията ще свърши с момента в който Ългаз рухва.
И ще чакаме 28ма серия. От колко време очаквам да видя каква ще е реакцията на Ългаз... Е, скоро ще разберем...

# 65
И аз мисля, че Ългаз разбира накрая, че баща му е замесен и че така ще свърши епизода Simple Smile

болката на Джейлин е огромна.... но сега и Ългаз, сърцето ми не знам как ще издържа SobBroken Heart

той направо се срути на земята, май мисли най-лошото Sob

а й Йекта вероятно му е намекнал кой е замесен в убийството

Чинар и Метин бяха през цялото време пред очите му, знаеше, че нещо тормози Чинар и че иска да замине, и знае, че баща му знае и верочтно го прикрива
Метин досега не е прикривал Чинар..., т.е. Ългаз ще помисли, че този път има причина Метин да прикрива Чинар и са сериозни нещата Scream

А Парс и Ерен може би първо ще заподозрят Метин, но после ще стигнат до Чинар

Метин прощално писмо ли пише, някой пише в клипа писмо

# 66
Алекс, с чаровника Каан и чаша италианско еспресо отивам навсякъде! Laughing

Благодаря за идеята! Hearts

Виждам, че вече имаме и втори трейлър на 27 еп.

Дива, Алекс - прекрасни сте! Flowers Four Leaf Clover

# 67
Аз сега взех да се чудя в каква връзка Йекта казва, че жените се влюбват в мъже, които приличат на бащите им.

Това, което знаем от Гюл за Зафер е, че е много добър в това да бяга (от проблемите, от себе си, от семейството) и че Джейлин също бяга като станат напечени нещата.

Ама защо Йекта казва това... не се сещам нито едно качество по което Ългаз да прилича на Зафер

Зафер биеше Инджи, изгони Джейлин, измъчваше началник Явуз и искаше да убие Чинар... раздаваше сам правосъдието, което смяташе, че хората заслужават, но никога не беше прав.

Идея си нямам защо Йекта сравнява Ългаз със Зафер Fearful

А за Метин, ако той пише писмото, или е прощално и смята да се самоубие, или е самопризнание, или си подава оставката отново....

Не искам дори да помисля, вероятност, че Ългаз ще напише писмо и че ще замине... и ще остави Джейлин.

# 68
Сценаристката и режисьора са жестоки и заслужават цялата ни негативна енергия, която ще излъчваме в неделя вечер.
Ама не може така комшу

Дива, Flowers Tulip Алекс Flowers Four Leaf Clover - благодаря ви за труда!

Каквото има да става - ще стане! Няма как ! Да се надяваме, че все някой от обичайните заподозрени ще прояви мъъъничко здрав разум. Иначе разпадът е максимален.
Разрушено приятелство - Ерен/Ългаз
Разрушен брак - Ългаз/Джейлин
Разрушени семейни връзки в сем.Кая.
Мердан има много да чака , за да даде на спасеното дете дом, освен ако не го натресе на щерка си Макбуле.
А замесените в трафика младежи какво ги чака? Двама от тях имат бащи полицаи, една девойка има леля адвокатка и зет прокурор, подлеца Сердар в затвора и пее като славей оттам, за третото момиче нямам данни.
Писмото май го пише Метин, той беше и на гроба на жена си дали не се прощава. Подозирам ,че ще се опита да се самоубие и така да поеме вината на глупеца Чънар.

Серията ще бъде тъжна, но много интересна и силно се надявам онзи неочакван гост на Йекта, да му подреже малко крилата , и да му секне сатанинската усмивка.

# 69
  • София
Привет!
Днес рожден ден има великолепния Арда Анарат - Чънар.

Пожелавам му да е жив, здрав, много успехи в професията и  много сбъднати мечти.
Аз  харесвам Арда, защото е много талантлив, което си личеше още от първите му стъпки като дете-артист. Гледала съм го във "Великолепния век" и "Ти си моята родина".
Чудесен е и запомнящ се артист и му пожелавам още много роли и много да ни радва с присъствието си.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 17:07 от Nina NN

# 70
С удоволствие бих честитила лично на Арда рождения му ден
и да му пожелая успешна филмова кариера! Hands V
Досега се справя отлично! Hands Ok Hand

Образът му на тийнейджъра Чинар в този сериал, когото никой не може да разбере,
защото никой не го изслушва спокойно, той изгражда много умело
(възможно е това да се дължи отчасти и на режисьора) и се надявам
така да продължи до края.
Дано в следващия  епизод брат му като прокурор най-сетне  да успее да го изслуша докрай
и така да се доближи колкото може повече до истината  за убийството на Зафер.

# 71
Здравейте!
Снощи оцеля инернета, въпреки ужасните светкавици и гръмотряски, но и днес след обяд, та да сега сме така, Хубавото му е, че е тихо и напоително.

В очакване ли сме ? Затишие пред буря!
От няколко дни си мисля за живота, който са имали Гюл и Метин.
Гюл почти през целия си живот до тук, е била сама. Зафер се е връщал, колкото да създаде поредното бебе и така да си плува спокойно, без ядове - къде или с кого е жена му. Гюл е живяла почти на принципа - трите К - децата, кухнята, къщата. Айлин ѝ напомни за това. После идва затвора на Зафер и срама от това "какво ще кажат хората, как ще ги гледаме в очите". Не е лесно, да! Затова се бунтуват и Айлин, и Джейлин - не искат да живеят като майка си. Инджи беше поела по друг път и краят бе трагичен. Но думата ми беше за Гюл. Вярно, мрънкало е, лесно се подава на моментните си емоции (на кого ли се е метнала Джей), но е отгледала децата си, изучила ги е що-годе и колкото са ѝ позволили силиците. Тя не е неграмотна, но не е и образована като щерките си.
Традиционалистка е - така са я учили, така е живяла. Очакваше Зафер да я подкрепя в трудните дни. Затова се разгневи и изгоря писмото. Самотница е тя, според мен, сърдита е на живота.

Виж Метин е друга бира. Полицай, държавен служител, с обществено положение. Съдбата обаче го лишава от спътницата в живота му, майката на децата му. Прекрачил е морална  и професионална граница, за да спаси живота ѝ, но без успех. Вероятно си е правил много равносметки, като е разбрал, че смъртта ѝ е неизбежна. Вероятно, затова не е искал Ългаз да се отклонява от кариерата си, за да запази в негово лице гарант за благополучието на Чънар и малката. За съжаление Ългаз го укорява за това и сега. Неимоверно трудно е за един мъж да отглежда сам три деца, според мен. Много по-различно е. Работата му като полицай няма работно време, а и той не винаги е бил началник. Присъствието на сестрата, му е дало малко спокойствие - има храна, децата са посрещани и изпращани на училище, домът е поддържан чист, но дотук. Вероятно е нямал време и търпение да изслушва Чънар, да го поощрява, да го мъмри спокойно.Не става по войнишки, фелдфебел - стани, мирно, седни и т.н. Ългаз е поел от майчината грижовност и нежност повече от всички, а и вероятно добрият ѝ характер, затова е различен.
Чънар прилича повече на баща си и дядо си - така мисля аз. Има нишка авантюризъм у него, нещо го ръчка да прави пакости и както се казва - едно, две, три - хоп в лай---а.
Метин е самотник, но има и друго - петното, което е сложил върху семейството баща му, го е стресирало толкова, че страха някое от момчетата му да не стане като дядо си е взел връх. С Ългаз е успял да го надмогне. С Чънар не се получи, а когато не му повярва, почти се отрече от него и после стана обратното, Метин хептен обърка поведението си на родител. А Чънар добре го манипулира и падението започна за семейството.

Разбъбрих се аз тук и дълъг пост,като чаршаф сътворих.
Благодаря на тези, които са ме изчели търпеливо.

# 72
Диме, Метин не е прекрачвал моралната и професионална граница, за да спаси жена си. Просто шефът му е станал гарант за заем. Впоследствие е поискал в замяна от него, това което е довело до осъждането на Зафер. Поправете ме, ако не съм разбрала.
Това коренно променя ситуацията.
Метин посивява с действията си след уж убийството от Чънар на Зафер.

Сценаристката, понеже "рухна" Джейлин след узнаването за смъртта на Зафер, Гюл и Айлин се държат съвсем мъжки, че то нямаше как да е по друг начин. Айлин пък в момента ми е най-здраво стъпилия на земята член на семейството. Хареса ми в няколко ситуации.

# 73
  • София
 Привет!
Аз мисля, че дори да се появи някой, който ще разобличи Йекта, това няма да спре хода на снежната топка, която е полетяла надолу...Ългаз вече няма спиране, той ще разкрие убийците на бащата на любимата си...нито едно престъпление не може да бъде оправдано с това, какъв живот си живял преди, камо ли убийство и прикриване на убийство...Аз не съм Ългаз, но съм убедена в това...                                                                 

# 74
  • Кърджали
Хаштага тази вечер #Hançer - кама, нож

Общи условия

Активация на акаунт