Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен. Направих две процедури, Морфеус, и обещах снимки преди и след. Като цяло съм доволна от резултата, макар очакванията ми да бяха по-големи.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 12:21 от danisport

# 181
  • в 1001-та нощ
Ти какъв резултат отчиташ за себе си?

Имаш много хубави черти и "лесно за работа" лице със смъкване в средната част. С точков лифтинг и Радеис - можеш да върнеш времето 10-15г. назад.

# 182
Благодаря ти, Алена. Отчитам по-добър тургор на кожата, леко заглаждане на бръчки на челото и леко лифтиране. И имах една сянка под дясното око, тип маларна торбичка, която се поскри, но не е изчезнала напълно.
Много се чудих за Радиес, но нещо ме е шубе.

# 183
Много си хубава, има леко заглаждане точно на чело и леко по бистър тен, но за тия пари и болки бих очаквала и аз повече.

# 184
Вече съм сигурна,че няма да правя Морфеус.

# 185
Много ли.боли този морфеус? И на мен ми го препоръча докторката, но не съм склонна да търпя прекалени болки. Иначе се вижда някакъв ефект  , но наистина за тия пари някак и аз очаквам повече. Аз имам белези  от акне, ако не успява да премахне порите, не виждам как ще повлияе белези.

# 186
Белези и пори са различни неща мисля.

# 187
Много си чаровна, имаш хубава кожа и ти трябва наистина тук там да не кажа обем, а плътност. Затвърждавам убеждението си, че Морфеус не си заслужава нито парите, нито дискомфорта. И ако има някакъв резултат,  то той е само в очите на клиента/пациента.

# 188
И според мен се вижда ефект, не е очеизбождащ, но определено го има. Но и аз бих очаквала още по-голям резултат за тези пари.
При Енира60 от Вивачето имаше доста по-видим ефект.

# 189
  • в 1001-та нощ
Тя направи доста повече процедури и като че ли изобщо не е коментирала такава болка. Процедурата мисля, че беше и по-евтина.

# 190
А за маларните торбички какви са най-удачните процедури по премахването им?
Възможно ли е да се появяват без да е поставен филър в слъзната долина/под очите?

# 191
  • в 1001-та нощ
Да, ако мазнина мигрира надолу. Единствено за Агнес съм чувала да се препоръчва, дори, като опит преди долна блефаропластика. Аз го гледах апарата - изглежда доста прецизно може да се работи с него и ми изглежда подходящо. Хем да се топи мазнинката, хем кожата да се стегне и да не стои изпразнено там.

# 192
Здравейте, надявам се въпросът ми да е подходящ за темата. Колебая се дали да си взема 0.3мм дерма ролер. Видях го в едно видео на Наоми Кембъл и после четох за него и гледах как се ползва.
Много ме притеснява дали все пак не е и вредно това дупчене на кожата? Аз използвам и спрей за лице за лек тен на St.Tropez tan purity и това ще затрудни рутината ми, защото ще трябва да го пръскам може би два дни след процедурата.

# 193
  • в 1001-та нощ
За вредно не е, но ако не се спазва нужната хигиена - може да има доста неприятни последствия.

# 194
Здравейте на всички! Пиша за първи път в тази тема, защото имам проблем и с двойна увиснала брадичка. Започнах да чета от тема № 1, но все пак сме в 45-та и никакъв шанс да изчета всичко. Затова си позволявам директно да попитам. На 47 год. съм и както казах от една година ми провисна под брадата кожата. Отидох на консултация и там единствено ми уточниха, че провисването не е мазнина, а липса на еластичност. Друго нищо не разбрах. Та започнах сама да си чета отзивите ви тук в темите. За мезоконци се отказах, защото прагът ми на болка е по-нисък и от 0. За сега съм си харесала два метода - хай фу и радиес филъра. Някой с отзиви за тези процедури? Много, много благодаря на отзовалите се със съвети и мнения!

Общи условия

Активация на акаунт