Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Освен да се направят няколко процедури с радиочестота за друго не се сещам. Би трябвало поне малко да отпусне и да помогне. За съжаление, няма как да се разгради като филърите и трябва да се чака да премине действието му за около 4 месеца.
 Такива коментари ме карат се откажа от ботокса тотално. Един път се осмелих да си сложа и няма да повторя - не се чувствах добре и не се харесах.

# 466
Аз съм много доволна от ефекта на ботокса , но ми е сложен само на гневна бръчка и не съм изцяло блокирана  .Дори не мога да разбера как може да се сложи на цяло лице  !?

# 467
  • в голямото село
Най- вероятно  Milenita8014 има предвид под цяло лице чело, гневна, пачи крак и евентуално "пушаческите" бръчки над горна устна.
Milenita, при кого срагахте ботокса?

# 468
Над уста ли Ви сложиха или месетри? Аз правя цяло лице, но брадичка.
Ботоксът се разгражд  по бързо от топло(сауна, парна баня), особено първите дни.Много странна реакция или неправилно дозиране.

# 469
Да,един горещ душ действа зле на ботокса,ще отпусне по-бързо. На пушаческите бръчки е наистина кофти,пречи на говора,един път само съм пробвала и не повторих.

# 470
  • Варна
И аз се сещам за сауна, горещ душ и радиочестота. Трябва да помогнат.

# 471
Здравейте отново!

Точно се прибирам от др Валянова.
Каза че филарите ми слагани преди година не са били добро решение, че ми трябват конци, но за временно решение ми сложи Радиес.

Днес ми сложи Радиес и ботокс.

Лицето ми е подуто особено на скулите. Док каза, че е нормално, но когато ми слагаха филърите преди година бях много доволна веднага. От този Радиес почти не виждам разлика..
За съжаление наистина на назобазалните не е добра идея тия филъри, защото се отпускат с времето, да видим този Радиес как ще е когато спаднат отоците.

Преди Радиес:

1час члед радиес:

# 472
От Радиес се вижда разлика след 2-3 месеца.Лекарят Ви е обяснил, че
този филър не е на основа хиалурон, а има друга функция.

# 473
Според мен и сега се вижда освежаване и заглаждане, а до колкото знам ще се развива и занапред. Какво количество ви сложи д-р Валянова?

# 474
  • Варна
Вижда се и то голяма разлика, а наистина идеята на Радиеса е съвсем друга от на хиалуроновите филъри.

# 475
Благодаря  ви много.

ДЗХ,Ако ефекта на Радиеса е 6м и се вижда след 2м... не виждам много смисъл Simple Smile

Не ми харесва въобще този топчест обем в скулите, но предполагам ще спадне.
Док каза че слага малко разредител, за да успее да се разнесе по-добре. Тази вода се абсорбира.

# 476
Вли, разлика се вижда още сега, отокът ще спадне.Радиес трае 18 месеца, кой ти каза 6? Ефектит се вижда след 2-3 и той работи за естествено стягане на кожата, не е като хиалуроновите филъри-да се абсорбират и разнасяв в съседните тъкани.
Прочети лак и защо действа.Аз слагам него и много добре ми се отразява.

# 477
Валянова каза 2 пъти в годината да го слагам.

Иначе важното е че не дава обем и това което е подуто сега ще спадне Simple Smile

# 478
Може ли отзиви зa  Sunekos 1200 и 200? 🙏🏼😘

# 479
Валянова каза 2 пъти в годината да го слагам.

Иначе важното е че не дава обем и това което е подуто сега ще спадне Simple Smile
Два пъти? Хм…Може би в началото.Аз слагах две години подред, тоест през 12м., миналата година лекарката каза - не, нямаш нужда.Реално карам втора година без, само малко ме бодна в скули и назо, брадичка миналото лято.

Общи условия

Активация на акаунт