Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 81 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
7 мл? Защо не се работи някоя апаратна процедура и примерно някаква биоревитализация със стволови клетки та ако щете и PRP, PRF. Трябва да се стимулират собствените процеси на обновяване, с това "пълнене" няма да се реши проблема.

# 691
7мл. ви звучат много наведнъж, но ако си представите схемата, разпределена през някакво време, ще видите, че е така:
скули- по 1мл от всяка страна- общо 2мл.
назолабилани- 1мл. от всяка страна плюс марионетни2мл
брадичка-1мл.
линия на долна челюст- по 1мл. от всяка страна,общо2мл
под очи- 1мл. разпределен от двете страни.
Ако всичко това се прави във времето, ане накуп, няма да ви се види прекалено.
В процвса на работа може да се прецени да се редуцират количествата.
Лично мнение- не виждам коя апаратна ще има ефект, от PRP може нещо леко са се промени, но не вярвам.

# 692
karmacoma, изглеждаш страхотно!

7-10 мл филър никога не бих си сложила независимо кой какво ми говори. Препоръката за филър с цел превенция на бръчки за мен е чисто търгашество.
Аз също съм на 47, моето лице е подобно на твоето. Изразени бръчки и увисване нямам. Лицето и контурът ми са стегнати. Поддържам го с третиноин, масажи, фейс йога и отскоро - микронийдълинг.
Имам поставяни по 1 до 2 мл през годините в назолабиални и отделно малко в устни. Общо към 8 мл филър ми се събират за цялото лице в рамките на 7 години.

След година-две-три, ако се налага ще си направя фейслифт.

Ако имам подобно увисване като на viv, аз бих се насочила директно към фейслифт,не бих си давала парите за филъри или конци.

# 693
  • при Arctic Monkeys
Грижата трябва да е комплексна и от рано. А не да се събудиш на 40+ и да искаш да си лифт. Фейс йога, масаж, хидратация, добра козметика, почистване, мезотерапия, процедурки... 7 мл. нищо не решават, а като почнат да се стопяват може и да стане по-лошо.

# 694
Не оспорвам грижата а казвам, че ако всички тези филъри жената ги слага в рамките на  2г. , да речем, няма да кажете: “ууууу…как може”.Просто количеството наведнъж е плашещо, а не защото е в повече в този случай.Грижата извън възможностите на дерматолога са отделен въпрос, за който той не е отговорен.
Мезотерапията…какво ще помогне, това е подпомагане общо на кожата, но в коментираното лице липсват обеми и има свличане.Иначе съм “за” поддрържащи процедури.
Мое мнение, разбира се.

Иначе и аз съм на 45 и леко ме боцват тук-таме, но имам подкожие дебело и младежки овал.Само гушката издава възраст.При мен е ген и грижа последните 10г, но не при всеки генът е благосклонен.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 23:58 от ДХ3

# 695
  • при Arctic Monkeys
Говоря за грижа в млада възраст, защото се спомена за почване на филъри от 27. Между другото мезотерапия дори в зряла възраст, поставена умело, си лифтира леко лицето и освежава добре.Но това е помощна грижа, ведно с другите неща.

# 696
Говоря за грижа в млада възраст, защото се спомена за почване на филъри от 27. Между другото мезотерапия дори в зряла възраст, поставена умело, си лифтира леко лицето и освежава добре.Но това е помощна грижа, ведно с другите неща.
За това съм зад теб, за мен е абсурдно даже.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 00:17 от ДХ3

# 697
Момичета, прекрасни сте, но всяко лице си е отделна история Simple Smile

Имам позната която без процедури на 30г и поискаха личната карта, за да влезе в едно заведение, на мен никога не са ми я искали:)

# 698
Много си хубава,  Деси, прекрасна кожа, ние с теб като цяло май сме с еднакви лица и като плътност на кожата, и като тежест и форма. Спомням си някои сходни процедури.
Изглеждаш на не повече от 30 години.

# 699
На мен са ми искали, затова казах ген.До 30г. слагах кремове чат/пат, като тийнка си правех маски доста.Реално натиснах грижата около 35г., когато малкитя ми син поотрасна леко, тогава сложих линейни конци, на 40 започнах да чета за активни съставки и включих третиноин, масажи, киселини.На 41 сложих филъри за 1 път.На 42 ботокс.Simple Smile Преди това се намирах за прекрасна Simple Smile)))
Мариетка, на живо ми дават между 30 и 35,  зависи как съм се облякла и гримирала.Доволна съм засега 😄.

# 700
Изглеждате чудно ДХЗ и karmacoma. ДХЗ, казвала си, но кой лекар слага филърите?

# 701
Д-р Чилингирова в Дерма акт.

# 702
karmakoma, на шия нещо правиш ли? В слепоочия имаш ли филър?

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 18:43 от Pur_joy

# 703
  • Варна
Има си мезотерапии със стволови клетки, екстракт от плацента, растежни фактори,фейс йога,масажни техники. Лично съм изпитвала ефекта как след миофасциален масаж ми се вдигат веждите нагоре. Такива и подобни процедури в съчетание със скинбустер за някои зони ще дадат ефект. Може и нда не е като на 7 мл филър, но всеки си избира как да изглежда след 20 години пълнене на лице с филъри или ботокс. Никой лекар няма да ви каже това за ботокса, но помислете. От къде се храни кожата? Мускул, кръв. Като се блокира постоянно този мускул това спира оксигенацията на кожата и снабдяването на тъканите с така важните им фактори. Резултатът е един посивял безжизнен теб след години.Така мисля аз. Слагала съм ботокс в минимални количества 3 пъти, на 39 години съм. Важно е да се изчаква да минат минимум 6 месеца от последно поставяне.

# 704
  • при Arctic Monkeys
karmakoma, на шия нещо правиш ли? В слепоочия имаш ли филър?
Нищо и ми е слабо място. Имам възли по щитовидната и ме е страх да пипам шията. Нямам в сепоочия. Проблемът ми е под очи, торбички и сенки и падане на клепач,но не смея да слагам филър, само малко ботокс в чело.

Общи условия

Активация на акаунт