Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 093
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Това беше Мариета .... не е Maria.

# 211
Това беше Мариета .... не е Maria.
разбирам, благодаря,  Hug
нещо такова ми се въртеше като ник Flushed

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 15:17 от aDream

# 212
Олеле2, дай снимка преди и сега, моля те! Доста добре описа крайния резултат.

Чакай да видя дали има как от тела да кача.

Можело. Това е преди филъра:

Това е 2-ри ден след поставяне:

Това 4-ти:

Като гледам спокойно мога още 0,5 мл да си поставя, но ще видя.

# 213
О, много добре се е получило, много. Разликата е видима, но определено резултатът е много естествен. Радвай се на комплиментите!

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 16:30 от mariat

# 214
  • Благоевград
Супер е станало, и на мен ми спадна оттока 1 седмица след процедурата при Ванеска (0,7 сложих) и много си ги харесвам. И аз усещам дребни топченца на горната, много малки, да се масажират ли трябва? Момичета, а за назолабиални кое е най-доброто? Ванеска каза, че имам нужда, заради мускулатурата около устата и физиономиите, който правя. Препоръча филър, но съм чувала, че става и със такъв в скулите, който ги повдига и изчезват? Или не е така? Някой правил ли е скоро

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 17:33 от porcelain.

# 215
Лекар преценява, на мен ми слагат в скули ( аз нямам) и в назолабиалните директно.На двете места едновременно се налага.Ако човек е скулест, няма как да се инжектира много там, трябва общ подход.

# 216
И аз да се похваля с резултата от миналата седмица. Правих устни/ последно правени октомври 2020г/ и се престраших за филър в назо. Определено имах нужда и съм много доволна от резултата.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 21:42 от Анонимен

# 217
Здравейте момичета! Нова съм тук, но се надявам да получа много съвети и насоки от вас. Аз съм на 55 години. Искам да си направя оперативен лифтинг, но проблемът е, че разполагам с три седмици отпуск /не живея в България/ и мисля че няма да ми стигне времето. Също и парите.  Алтернативите ми са или мезоконци, или мидфейслифтинг. Разполагам с около 3000 евро. Ако направя среден лифтинг, мислите ли, че ще може да повдигне поне малко отпускането в долната част на лицето. Или директно да направя мезоконци. Миналото лято слагах филър за оформяне на брадичката, но без резултат.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 04:21 от Sevarina

# 218
  • в 1001-та нощ
Конци не мисля, че ще свършат работа. Поскоро мидфейслифт и филъри / Радиес / PRF.

# 219
Olele2, страхотни са ти устните. Каляшева прави страхотни устни. Не слагай още, обаче, ще стане прекалено и несиметрично с лицето ти.

Момичета, аз имам диагноза от Джалдети на моя кожен проблем - демодекс (кожни паразити, които всеки от нас има, но при промяна в организма, стават повече от необходимо и влияят зле), в резултат от силно паднал имунитет, следствие от ковид.
Нейната теория е, че и от там идва и косопадът.
Изписа ми много мазила, с ивермектин и сяра основно, обаче въпреки всичко, нямам потвърдена диагноза от изследване. Така на око я постави.
Та, дали можете да ми дадете мнение за Джалдети като диагностик и дали знаете къде в София мога да направя тест за демодекс. Ще се радвам и ако друга дама има такъв проблем, да обменим опит Simple Smile

Видях, че сте писали за Морфеус. При мен резултатът се разгръща и лицето доби още сочност и jawline се проформи още. Но сега отчитам, че състоянието на кожата ми де влоши след Морфеус и ако имам демодекс, то е защото "дупченето" ги е разпространило. Изводът е, че Морфеус трябва за се прави при изцяло чиста и спокойна кожа.

# 220
Благодаря Ви Алена!  Знаете ли добър лекар във Варна или Пловдив. В краен случай и в София ще отида.

# 221
  • София
Аз съм ходила при Джалдети, нищо добро не мога да кажа като кожен специалист. Гледах, че при нея ходят главно за поставяне на филъри, та може в тази област да е добра.

# 222
Водих веднъж сина ми при Джалдети-не ми допада, сложи диагноза на око( за акне),без никакви изследвания, назначи лечение, което не произведе никакъв ефект, но тя гръмко каза, че за 20 дни ще мине.Simple Smile))
То вярно, че с кожните приблеми е малко проба-грешка.Иначе масово хората се оплакват от косопад след Ковид и причината, така като чета, е в повишаване на ТСХ( заради възпаленията), изчерпване на феритин и желязо, вит Д, В12, както и увреждане на мини кръвоносни съдове.

# 223
  • Благоевград
Аз имах пъпки по скалпа и челото, подобни на ужасно болезнено акне, които ми направиха белези и години наред мазах с какво ли не от диагнози "на око". Последният път отидох при Мая Куртишева (мисля, че е в дермаактт сега) и тя беше единствения дерматолог от 5, която каза ходи в лаб да ти вземат секрет и тогава ще говорим повече. Излезе Стафилококус ауреус с антибиограма, пих Клацид 7 дни и май се махнаха.
КРР, за твоя проблем май се изследват миглите, звънни в някоя от големите лаборатории и питай, ето тук пише  - https://www.lina-bg.com/bg/%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 224
  • Варна
KPP, демодекс е паразитология, питай инфекционисти. Трябва да се установи паразит в кожния канал и не всеки ги има. Лекувай го.

Общи условия

Активация на акаунт