Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Точно Ванеска ми е слагала филър под очи, а съм със абсолютно същата кожа. Държа и изглеждаше супер 4г. докато не се разгради неравномерно след процедури с IPL която правих за пигментацията. Доразградих останалото с хиалуронидаза в Дерма акт.
Здравей, благодаря за споделеното!

Обмисляш ли пак поставяне на филър под очи, щом си доволна от нея?

# 271
Здравейте,

Някой има ли опит с гениопластика със собствена кост, buccal fat removal, липосукция на брадичка ? Можете ли да ми препоръчате добър хирург, не е задължително да е в България.

Благодаря предварително

# 272
Ако от две места ти отказват, явно наистина е рисково. Може да пробваш с Ванеска, по снимките поставя добре филър под очи.
Да, Ванеска ще и сложи, много е добра с прибирането на парите. Там това е водещото, друго просто няма.

# 273
Ако от две места ти отказват, явно наистина е рисково. Може да пробваш с Ванеска, по снимките поставя добре филър под очи.
Да, Ванеска ще и сложи, много е добра с прибирането на парите. Там това е водещото, друго просто няма.

Филър под очи ми е слагала точно Ванеска стои вече не знам колко години, за тази зона аз лично не бих се доверила на друг, след като ведъж тя се е справила повече от отлично. 450 лв платих ако не се лъжа. Сега вероятно ще е повече, но за нещо, което правя на 2-3-4 години не бих се скъпила.
Та това, че “ няма нищо друго” е Ваше субективно мнение.

# 274
Точно Ванеска никога не препоръчва излишни процедури, прекрасен професионалист и изключително умерена!
Не веднъж ми е казвала, че нямам нужда от нищо, когато аз сама съм предлагала мезотерапия, филър под очите или бустер. А когато е имало нужда предлага, без да се налага.

# 275
Извинете, тази Ванеска , къде работи , лекар ли е?

# 276
Извинете, тази Ванеска , къде работи , лекар ли е?
Хил клиник, София.

# 277
Здравейте дами, много съм се надъхала да си слагам филъри около устата. Изведнъж линиите ми там станаха доста дълбоки. Някой правил ли си е нещо в тази част на лицето и мислете ли, че си заслужава? Мисля си, че постоянно имам движение с устата 😀 и не знам дали всъщност филър би помогнал.

# 278
  • в 1001-та нощ
Преди да се постави филър в устните - трябва да се "изгради" или обезпечи зоната около тях. Иначе е все едно да се прави хубав и лъскав покрив на рухнала къща. Разбира се - това се отнася най-вече за дадами в зряла възраст, където процесите на стареене грабят с пълни шепи от свежестта.

# 279
Ох, и на мен ми обърнаха внимание, че имам нужда да пипна назолабила, но тук съм чела че не е добре да се слага директно там. Аз обаче не искам и няма нужда в скули да слагам, та не знам как да процедирам. На приятелка пък са сложили директно в тази зона, в Дермакат е била, доволна е, не е мигрирал. То това ли е опасното? Да не стана като птицечовка😅🤪😱

# 280
  • София
Здравейте,
относно назолабиалните бръчки и аз бях така, понеже имах много слабо лице, но Ванеска ми сложи филър точно там,  две точки в основата на носа и две точки  под ъгълчетата на устните и резулатата беше и все още е страхотен (това беше преди 8-9 години, не помня точно). Така, че определно препоръчвам Ванеска и не, няма да ви "набута" излишни процедури.

Хубав ден!

# 281
  • в 1001-та нощ
Ох, и на мен ми обърнаха внимание, че имам нужда да пипна назолабила, но тук съм чела че не е добре да се слага директно там. Аз обаче не искам и няма нужда в скули да слагам, та не знам как да процедирам. На приятелка пък са сложили директно в тази зона, в Дермакат е била, доволна е, не е мигрирал. То това ли е опасното? Да не стана като птицечовка😅🤪😱

Жаки - не се слага в скули - при точковия лифтинг това е хубавото - набелязват се точките - къде да се сложи - съобразено със спецификата на конкртното лице - не е на едно място. Аз и скули си имам и точков лифтинг, от който нито скулите са ми станали по-големи, нито съм станала на питка Simple Smile

# 282
Алена, при кого прави точков лифтинг и скули?Д-р Михайлов дали би могъл?

# 283
И аз за пореден път съм доволна от Ванеска. От години не ми е натрапвала нищо друго освен мезотерапия. Вижда проблемните зони и действа умерено. И сега се получи много хубаво освежаване. Цените са по-скъпи от на други места, но за мен това е цената на спокойствието, че няма да бъда окепазена.

# 284
Искам и аз да споделя за д-р Ванеска и разбира се да помоля за мнение. Преди близо година ми направи точков лифтинг, много съм доволна от резултата. Миналият месец бях на консултация, като мислех, че ще трябва да се допълва, но тя каза, че няма нужда. Сега ми постави радиес в скули.
Аз съм на 38 г., като от близо две години в следствие на отслабване и на неприятни емоции лицето ми доста се "изпи". Замислих се дали това е подходящо за мен, дали е навременно/прекалено като подход. По принцип ми допада д-р Ванеска, но тъй като не съм била при друг на консултация се запитах дали това е най-доброто към момента.
И за друг проблем - имам генетично торбички под очите - за това препоръчва мезотерапия от 4 курса през 10 дни, каза че не съм за филър там. Другият вариант било блефаропластика, но за там си мисля, че е рано.
Благодаря предварително за отделеното време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт