Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате добър лекар насочен излючително към околоочната зона.
Имам  тъмни кръгове  и често торбички и мезотерапиите и синбустерите са временни решения.
В Дерма Акт ми препоръчаха именно тях и да не преминавам все още към филър, не ми го отказаха, но просто препоръката им беше да изчакам и да подхранвам. Да, но ефектът е наистина много временен.
След препоръки на д-р Михайлов от вас отидох при него и мога да кажа, че е невероятен, веднага разбра какво ме приеснява, препоръча ми и ми направи PRF на скули/плазма, фибрин и мезо коктейл/, каза, че кожата ми е млада и това ще е полезно за нея, но отказа да постави филър под очите, защото каза, че кожата ми е твърде тънка и там няма как да се работи общо взето. Това наистина е така, тя прозира и се виждат вени. По негово мнение филърът може да е проблемен за мен.
Та аз знам, че съм с много тънка кожа, но ми се иска още една консултация със специалист.
Ако имате предложения, ще съм благодарна. Flowers Hibiscus

Довери се на д-р Михайлов. Ако продължиш с консултациите е много вероятно да попаднеш на някой недобосъвестен дерматолог и после ще съжаляваш . При тънка и прозираща кожа да сложиш филър - нееее!

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 23:10 от Mimi2018

# 256
Щом от две различни места ти казват, че не си за филър под очи, може би наистина не си. Ако търсиш още и още мнения, все ще попаднеш на някой, дето с радост ще се хване за иглата и ще ти сложи филъри.
За временните решения-то всичко е временно, няма вечни решения за нищо. И филърите не са трайно решение.

# 257
  • София
Ако от две места ти отказват, явно наистина е рисково. Може да пробваш с Ванеска, по снимките поставя добре филър под очи.

# 258
Филър под очи разрешавам само на д-р Лекова вече много години. Някой път няма часове, чакам повече, но не смея при друг. Тъкмо и аз гледах, че в следствие на почти постигнатата “лятна” форма, пак съм с хлътване в тази зона.

# 259
Точно Ванеска ми е слагала филър под очи, а съм със абсолютно същата кожа. Държа и изглеждаше супер 4г. докато не се разгради неравномерно след процедури с IPL която правих за пигментацията. Доразградих останалото с хиалуронидаза в Дерма акт.

# 260
Точно Ванеска ми е слагала филър под очи, а съм със абсолютно същата кожа. Държа и изглеждаше супер 4г. докато не се разгради неравномерно след процедури с IPL която правих за пигментацията. Доразградих останалото с хиалуронидаза в Дерма акт.
Мила, справиха ли се IPL процедурите с пигментацията?
Може ли да споделиш?

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 18:02 от monii

# 261
Не се справиха. Поизчисти се лицето за месец и после отначало....

# 262
  • София
Здравейте,

Има ли някой с опит с мезоконци за повдигане на дупe или за вътрешна част на бедрата?

Много благодаря!

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 18:02 от Gaja

# 263
Здравейте,

Има ли някой с опит с мезоконци за повдигане на дупe или за вътрешна част на бедрата?

Много благодаря!
Пари на вятъра.

# 264
Д-р Денкова -перфектна ....ботокс 2 зони,издържа две години...за втори път правя...чело и гневна .

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 20:08 от dijana1977

# 265
Не правя домашни процедури. Засега 2 пъти ботокс чело и пачи крак и скинбустер Jalupro, от него не бих казала, че имам ефект, но ботокса е супер. Търся варианти за супер тънката ми кожа. Имам хлътване под очите, тепърва го мисля.

# 266
  • София
Здравейте,

Много благодаря!
Нямам опит, но когато бях при Валянова за друга процедура, тя упорито ме навиваше за конци и се похвали, че си е слагала освен на лицето, наскоро и на дупето.

# 267
Здравейте,

Много благодаря!
Нямам опит, но когато бях при Валянова за друга процедура, тя упорито ме навиваше за конци и се похвали, че си е слагала освен на лицето, наскоро и на дупето.
Точно в Хил Клиник си слагах далечната 2015 на тялото и за нищо не стават. Дори не си спомням коя беше  - Ванеска или Валянова. Май едната беше в майчинство тогава.

# 268
Каква е позицията на тялото ви докато спите? Съвсем скоро се замислих, че с възрастта да спя на една страна или по корем със забито лице във възглавницата не е добра идея. Но съм свикнала много и не знам как ще стане да спя само по гръб за да не се мачка и криви лицето.

# 269
Едно момиче, аз също забелязах, че точно заради спането по корем ми се появиха две симетрични бръчки успоредни на носа.
Спрях да спя по корем от преди 2 г.,защото една сутрин към 5 часа, как се завъртях, нещо май прещипах на врата. Започна адски световъртеж, а от него и повръщане. Беше ужасно, едва успях да сигнализирам на мъжа ми, мислех, че ще умра. Толкова се изплаших, че повече по корем не посмях да легна.
Сега съм на ляво и дясно, защото по гръб изобщо, ама изобщо не мога да спя, започват да ме болят бъбреците или нещо там в тази зона.

Общи условия

Активация на акаунт