Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
M_e_r, как ти се отрази радиес? Защо се чудиш дали е подходящо? Още очакваш да видиш ефект ли? Ванеска и на мен ми го предложи за след една година. На еднаква възраст сме.
На мен ми е слагала мезо под очи и на цяло лице, но само еднократно.

# 286
D_ana, мисля, че е рано все още, мина месец от тогава. Каза ми, че ще се разгърне и задържи около година и половина. Аз не бях подготвена за това, доверих й се. За мезотерапията ми каза 4 поредни процедури и после по една поддържаща на 3 месеца. С цел да се стегне кожата, но при мен хич не е добре там положението.
Чудих се дали няма да стане прекалено. Все ми се искаше да отложа "боденето" колкото може повече.

# 287
Искам и аз да споделя за д-р Ванеска и разбира се да помоля за мнение. Преди близо година ми направи точков лифтинг, много съм доволна от резултата. Миналият месец бях на консултация, като мислех, че ще трябва да се допълва, но тя каза, че няма нужда. Сега ми постави радиес в скули.
Аз съм на 38 г., като от близо две години в следствие на отслабване и на неприятни емоции лицето ми доста се "изпи". Замислих се дали това е подходящо за мен, дали е навременно/прекалено като подход. По принцип ми допада д-р Ванеска, но тъй като не съм била при друг на консултация се запитах дали това е най-доброто към момента.
И за друг проблем - имам генетично торбички под очите - за това препоръчва мезотерапия от 4 курса през 10 дни, каза че не съм за филър там. Другият вариант било блефаропластика, но за там си мисля, че е рано.
Благодаря предварително за отделеното време Simple Smile

Консултирай се и с д-р Михайлов от Скин Лайн. В последно време имам наблюдение върху няколко мои близки, които ходят при него и съм очарована от подхода и уменията му. Много различно действа,  според конкретния казус, а не като една видна дерматоложка,  на която всичките пациентки в един момент започват да приличат нея.

# 288
Ванеска не набутва процедури ??
На мен с едно посещение ми сложи филър под очи, ботокс на гневна и пачи крак и мезотерапия на цяло лице. От мезото кожата доста се освежи, но даде обем, който аз не желаех....медената питка бях Simple Smile
На следващото посещение ми предложи конци ?!? (На 32г бях )
От тогава не съм ходила при нея. Всички коментирани тук съм обиколила, всички са против конци при мен. Мезо под очи и ботокс е това, което всички ми препоръчват. Вече съм на 38

# 289
  • в 1001-та нощ
Milla_11, при мои познати - положението е, като при теб.

Алена, при кого прави точков лифтинг и скули?Д-р Михайлов дали би могъл?

Скулите са ми "натурални, всичко друго в поселдните години съм правила само при него Simple Smile

M_e_r, горе долу и при мен беше така - едната година точков лифтинг, следващата Радиес - то е различна грижа, допълват се. Поддръжка съм правила с мезотерапия.

# 290
Ами не знам как биха ми “набутали” нещо, аз да не паса трева?! Знам за какво отивам, надушвам търгашите от 10 метра. И Ванеска и Каляшева са ме връщали ! При запазен час, демек съм им загубила времето.
При Ванеска отидох за под очи пак, каза нямаш нужда.
Каляшева исках скинбустер или нещо там, прегледа и каза нямаш нужда.
Странно как едни и същи лекари на някои “набутват” на други не.
Не сме по на 20 г, домати с колци не ядем отдавна.
Ако аз не искам как ще ме накрат да се подложа на процедура и да дам маса пари?!
З
Звънях в Хил Клиник часове йок:( Юни казаха:(
А исках да ме види Ванеска за назолабиални:(
Дано се откаже някой, туй като началото на юни заминавам и няма как да пътувам до София. Исках да се свежна преди идващитя 41 РД….

# 291
Жаки, няма проблем за часове в Хил. Редовни при Ванеска има чак за юни, но ако помолиш да ти звъннат при отмяна, звънят обикновено в рамките на седмица. Аз винаги се вреждам за броени дни, а идвам от чужбина и обикновено в последния момент ми щуква, че искам час.

Мер, ще чакам да споделиш отзив за радиес. И аз имам същите вълнения дали не е рано или излишно или прекалено да започвам с някои филъри. В случая отчитам, че радиес е различен филър и че има резон при отпускане на кожата.

Мезото явно дава различен ефект. При моето слабо лице не съм забелязвала ефекта питка, а само освежаване, което се забелязва дори от незапознати мъжки индивиди. Затова пък радиочестотата беше най-лошото, което съм правила за себе си. Слава Богу ефектът отмина вече и то благодарение на мезотерапията.
При мен за конци не е ставало дума, но все пак имам едно наум, че всеки лекар си е специалист или си има залитания по определени процедури. Известно е, че Хил Клиник са специализирани в поставянето на конци и съответно си ги предлагат. Дали това е хубава процедура или има добър ефект, е друг въпрос и аз спокойно бих отказала. Далеч съм и от вярването, че Ванеска не прави грешки. Говореше се, че за устни не е много добра. За мен лично тя е решението засега, защото сме на едно мнение, че не търся филъри и фрапиращи процедури, а само освежаване и тя прави всичко необходимо по въпроса. Освен това има лека ръка, никога не съм имала синки или болка. Излизам от кабинета буквално грееща.

# 292
Дана, какво мезо правиш, с кой продукт и през колко време?

Записах се аз за чакаща. И на Ванеска писах, в месинджър, дано види и ме мушнат накъде.

Някой идея колко струват сега филър в назолабиални, малко трябва и точков лифтинг миже би, ако каже не за него, поне мезо да напарвя преди лятото. Обем аз не ща, само да се уплътни и освежи кожата.

# 293
Жаки, слага ми Teosyal Redensity 1 на лицето през година. Но това зависи и аз кога отида. Тя обикновено ме изпраща, че ще се видим след година, тоест не смята за нужно да ходя по-рано. Миналата година заради спъхнатия околоочен контур след радиочестотата ми сложи и RRS HA eyes. Redensity миналата година е било 2 мл, сега направо 3 мл. Преди пандемията пак съм правила мезо, но нямам картонче от тогава.
Обем не съм забелязала при мен от мезотерапията.

# 294
Каква е цената на точковия лифтинг?

# 295
Доколкото знам точков лифтинг се прави с определени филъри и цената вероятно зависи от количеството, което ще е използва.

# 296
Доколкото знам точков лифтинг се прави с определени филъри и цената вероятно зависи от количеството, което ще е използва.

Така е, но ми е интересно горе долу, колко излиза.

# 297
Според мен отиват поне 2мл. Тоест цената на два филъра.Което е около 800-1000лв. средно.
Ето статия, в която са изброени подходящитв продукти.По това можем да се ориентитаме в цената.
https://drdancheva.com/md-kodove/

# 298
  • София
Значи за Ванеска може да се каже всичко друго, но не и че набутва процедури. Според мен е много умерена. Лично на мен не ми е набутвала нищо и действа много внимателно. На доста напреднала възраст съм, макар и да не ми личи особено. Не ми е предлагала нито конци, нито нещо друго толкова агресивно. При последното ми ходене ми препоръча мезотерапия, която да направя юни. Май е време да звънна за час.

Що се отнася до Михайлов - виждам, че има много доволни, но аз никак не го харесах. Говори като наизуст, направо дъх не си поема, ама буквално. Не усетих индивидуален подход, бас държа, че същата рецитация я е казвал на всички клиенти преди  и след мен. На мен ми заприлича на пълен търгаш.

# 299
  • в 1001-та нощ

Така е, но ми е интересно горе долу, колко излиза.

Ако се прави full face - на лице, по което не е работено нищо - заминават доста. Но не се инжектират навенъж - прави се план и се действа по него - в рамките на месеци. И зависи от лицето най-вече. При едно обгрижвано лице е нужно малко да се пипне тук там. При изпито лице с отпусната кожа - има доста повече да се работи. Затова не може да се генерализира. Таксуват се броя използвани продукти.

Общи условия

Активация на акаунт