Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Значи за Ванеска може да се каже всичко друго, но не и че набутва процедури. Според мен е много умерена. Лично на мен не ми е набутвала нищо и действа много внимателно. На доста напреднала възраст съм, макар и да не ми личи особено. Не ми е предлагала нито конци, нито нещо друго толкова агресивно. При последното ми ходене ми препоръча мезотерапия, която да направя юни. Май е време да звънна за час.

Що се отнася до Михайлов - виждам, че има много доволни, но аз никак не го харесах. Говори като наизуст, направо дъх не си поема, ама буквално. Не усетих индивидуален подход, бас държа, че същата рецитация я е казвал на всички клиенти преди  и след мен. На мен ми заприлича на пълен търгаш.

Много точно описахте д-р Михайлов. След като ми сложе филъри в скулите, в челюстта и над веждите първите дни бях уау, може би заради отока след манипулациите. Към днешна дата, месец и половина по-късно съм в изходна позиция. Цялото удовоствие ми излезе не малко пари. Лично при мен най-добре сработи радиес и филър в Дерма Акт.

# 301
  • при Arctic Monkeys
Как така в изходна позиция, къде е отишъл филъра? Сложил е малко, или какво? Ако за първи път е поставяно нещо, е нормално да се разгради по-бързо. До колкото чета, Михайлов не е от пестеливите, тоест се предполага че е сложил достатъчно. Ако ли не, защо не допълни?

# 302
Как така в изходна позиция, къде е отишъл филъра? Сложил е малко, или какво? Ако за първи път е поставяно нещо, е нормално да се разгради по-бързо. До колкото чета, Михайлов не е от пестеливите, тоест се предполага че е сложил достатъчно. Ако ли не, защо не допълни?

Даже доста сложи, 4мл или поне за толкова платих!

# 303
Много благодаря на всички за насоките, ще го мисля. Ще планирам няколко консултации и ще решавам. По принцип ми е обгрижена кожата и ме вълнува най-вече превенция на увисване на лицето, понеже съм с плътна кожа. Може би и за Радиес ще помисля.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 14:14 от alex_jp

# 304
Ами не знам как биха ми “набутали” нещо, аз да не паса трева?! Знам за какво отивам, надушвам търгашите от 10 метра. И Ванеска и Каляшева са ме връщали ! При запазен час, демек съм им загубила времето.
При Ванеска отидох за под очи пак, каза нямаш нужда.
Каляшева исках скинбустер или нещо там, прегледа и каза нямаш нужда.
Странно как едни и същи лекари на някои “набутват” на други не.
Не сме по на 20 г, домати с колци не ядем отдавна.
Ако аз не искам как ще ме накрат да се подложа на процедура и да дам маса пари?!
З
Звънях в Хил Клиник часове йок:( Юни казаха:(
А исках да ме види Ванеска за назолабиални:(
Дано се откаже някой, туй като началото на юни заминавам и няма как да пътувам до София. Исках да се свежна преди идващитя 41 РД….
JACKLIN, тъкмо освободих час за д-р Ванеска на 23 юни, 13 часа 😘

# 305
  • Sofia
Момичета, дали се сещате за добър специалист (дерматолог) в София, който да е експерт по премахването на малки кожни образувания с лазер? Най-важното за мен е да не остане никакъв белег, т.е. от значение е естетическата страна, тъй като образуванията са безобидни, така или иначе. По лични причини, държа професионалистът да е жена.

В тази връзка, какво ви е мнението за д-р Елмира Павлова?
Чудя се, също така, за "Lege Artis" или "Дерма София".

# 306
Joy, до края на май ми трябва, чакам да се обадят, ако нещо изскочи

# 307
Lege artis -категорично НЕ. Много пъти съм махала папиломи къде ли ни през годините, за първи път в греспоменатото студио не успяха да ми премахнат най-обикновени образувания по лицето, и малки червени точици и капиляри по тялото -всичко си остана . Няколко стотин лв хвърлени на вятъра. Ни мисля , че им е лоша апаратурата , а че с нея работят някакви супер млади лекарки,  за които не съм сигурна дали имат специалност дерматалог.Есента ще пробвам при др.Денчева, вече.ми се струва много слънчево.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 21:04 от red_violet

# 308
  • Sofia
Есента ще пробвам при др.Денчева, вече.ми се струва много слънчево.

Моите са на скришни места, няма да има проблем със слънцето.
Мерси за мнението! Ще проверя как се случват нещата при въпросната лекарка, която си споменала.
Казвам го, защото преди време тук, в темата, получих няколко препоръки конкретно за Каляшева, но когато се обадих по телефона, ми казаха, че тя не се занимава с подобни дребни интервенции и друг лекар в нейната клиника е изцяло отговорен за премахването на кожни образувания. Та, така...

# 309
Още един глас за Денчева,  надявам се да не я бъркаш с Денкова.

# 310
Ако въпросът е за хоризонтални бръчки - мимически - винаги ще ги има, докато има мимика там. Ако не се постави ботокс, за да се намали мимиката - с инжектирането на пълнители - може и да се задълбочат.

При такива бръчки - д-р Михайлов влиза и с канюла - без да вкарва в-во - колкото "да отлепи кожата и да стимулира регенерация. Можете да опитате също терапии с лазер, PRF и подобни, които да повъзстановят малко кожата. Но, докато има мимика, ще има и бръчки.

ОХООООООО, благодаря за споделеното Alena!
Този подход се практикува в чужбина и не знаех, че в България също някой го прави!
Браво, че споделихте!!!!

# 311
  • в 1001-та нощ
Като сме си говорили е споделял, че на конгреси се случва по-възрастен колега да сподели някоя тайна, хитрост, достижение в резултат на дългогодишна практика и опит. Някои е прилагал и върху мен - аз затов знам. Тази практиак също може да е практика навън, а тук да не е толкова популярно Simple Smile Когато съм се интересувала около мои приятелки също виждам, че прави неща, които са в тяхна полза и интерес, но не им го е натъртил изрично - да се изтупа по гърдите - пък аз ей това направих за теб, ама можех да не го направя. Става въпрос за неща, които не се таксуват и са на добра воля и грижа от страна на лекаря и ги прави малко "между другото".

Комуникацията е много важна, но не винаги има време. Когато работи, лекарят е концентриран върху работата. После е часът на следващия, а забелязвам и, че голяма част от казаното на консултация - не може да се асимилира и обработи от пациента, като информация. Визирам и себе си. Чуваш много, но мислиш за разни неща, притесняваш се, излизаш и малко си запомнил от всичко изговорено. А то често включва и протокола за домашни грижи и т.н.

А комуникацията е част от продукта и усещането за грижа. Много неща може да са направени за теб и да не си разбрал и оценил. Както и при тревога - пациентите да се чувстват спокойни да се обърнат към лекаря. Това считам за много важно, но има задръжки в това отношение. Хората са спокойни да питат по форуми, групи и т.е., но не и лекаря. Не съм против споделянето и общуването със себеподобни, но особено при проблем или тревога - първо следва да се комуникира с леакря.

# 312
Здравейте, преди 8 дни ми сложиха ботокс на гневна бръчка, вече почти не мога да си мръщя веждите, но подутината, която исках да опъна все още си стои. Дерматолога ми каза, че при някои ефекта ще подейства до 14дни. Аз съм ден 8ми и все още си стои, дали ще ми се опъне след известно време, какво е вашето мнение. Благодаря

# 313
Може и да не се изглади съвсем.

# 314
Може и да не се изглади съвсем.
Правих на това място и с плазма пен, ефект никакъв. Реших да пробвам с ботокс, ако и това не я опъне вече не знам какво да я правя 😒

Общи условия

Активация на акаунт