Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
A_vagabundo,
Изпрати писмен сигнал до Управителя.

Ако не си доволна от предложението им как да разрешат проблема, пиши ми , за да ти напиша каква може да е следващата ти стъпка, но ще е в твой плюс, ако вече писмено си сигнализирала Управителя.

# 406
Аз преди два дни посетих д-р Михайлов в Skin line. Тъй като не постигнах очаквания ефект от Морфеус в Дерма Акт, исках да чуя какво ще ми препоръча д-р Михайлов. Сложи ми ботокс и филър в определени точки на лицето с цел лифтиране, не обем. Каза ми, че след месец е хубаво да добавим и Радиес 3 мл. Ще пусна снимка. Все още има лек оток около скулите.
Не знам, дали ще слагам Радиес, нещо ме е шубе, да не говорим, че сумите са много сериозни. Устни не съм пипала, чудя се, дали след време да не ми сложи 0.5 мл, само за сочност и хидратция.

# 407
Дани, много си хубава.Не пипай устните, “за” Радиес съм.

# 408
  • при Arctic Monkeys
3 мл. радиес🤨. Това не е ли много? При положение, че лицето е пълно с филър.
Колко процедури Морфеус направихте?

# 409
Karmacoma, и на мен ми звучи много, но Михайлов каза една доза Radiesse (1,5 мл) на страна. Иначе хиалуронов филър (Teosyal ultra deep) сложи общо 3 мл - разпределен в слепоочие, под скули и някакви точки около носа. Той искаше да сложи 4 мл, но аз отказах и в темпоралната област сложи по 0,5 на страна, но искаше да сложи по 1 мл там.
Морфеус направих две процедури.

# 410
Олеле, радвам се, че
си добре! Бързо възстановяване и чакаме снимки!🌺
Благодаря!
Снимките ще са след някой месец като мине възстановителният период, минат синини, подпухване и подобни.
Още веднага след операцията се вижда подобрения силует, а след махане на обемната превръзка на 3-тия ден се вижда и плоският корем, тънка талия и изваяните форми. На мен са ми загладили формите отстрани на силуета, че имах някои "скокчета" от мазнини, сега ги нямам и като си облякох една нощница дето преди беше плътно по мен, сега ми стои свободно и няма такива изхвърчащи мазнини като преди операцията, също гащите ми стоят доста свободно. Преди бяха плътно по мен, а сега са като шортички. Grinning Може и да мина на по-малък размер, а тепърва ще спадат подутини и превръзката като махнат, очаквам още по-добър финален резултат.
Засега възстановяването върви перфектно при мен, без усложнения, след 5-тия ден става по-безболезнено и леко, но мен лично все още много ме боли кръстът като ходя и не мога да ходя по-дълго от обиколка на апартамента и да сляза до входа на блока и да се кача, мога и по стълбите, не е задължително с асансьор, стига човек да не живее на 10-ти етаж. Но 1 такова слизане и качване ме изморява и напряга все едно съм направила обиколка на олимпийски стадион леко бягане и се чудя кога ще мога да ходя по-дълго време, та да мога да отскачам поне до магазина.
Още нещо да споделя, понеже работя на компютър и мислех, че едва ли не веднага ще мога да си седна на стола и да си работя. Е да, ама не. Поне 2 седмици е добре човек да лежи в седнало положение и често да става да се разхожда, но няколко възглавници да му подпират кръста, за да е седнал докато лежи. Аз съм сложила 2 големи, 1 средна, 1 кръгла за главата, а след 4-тия ден започнах леко да полягам и слагам още 1 малка зад гърба. Много възглавници, много нещо, но ако човек няма подвижна облегалка на леглото като в болницата е добре да се запаси, за да си улесни живота и комфорта. Това са неща, които никой не ти ги казва преди операцията, нито съм ги чела по форумите, въпреки че няколко месеца търсих информация за този вид операция. Като цяло възстановителният период е по-тегав, отколкото очаквах. Човек може сам да се обслужва, но не може много неща да прави сам като да си хвърли боклука, вдига тежко и пр. Например не мога да си поместя кукъра Нинджа и ми трябва някой да го премества, вади и т.н. Иначе вчера даже си чистих мивката в банята, такива леки дейности не са проблем след 4-5-ти ден, но да метеш, държиш прахосмукачка и подобни са трудни и нека първите 2 седмици да ги прави друг. Бърсане на прах не е проблем.
За работата да кажа. Дори и на компютър да е и да имате много удобен геймърски стол, пак не става. Сега ще ви кажа защо. Първите 2 седмици трябва краката да са вдигнати на нивото на тялото, а не по-надолу, защото иначе краката му може да отекат и да се подуят. Поне така ми обясниха. Ако например има малка табла за лаптоп и я сложи в скута си и изпружи крака върху друг стол, може и да стане номерът, но на мен лично не ми е много комфортно така, а като се привеждам на бюрото да пиша усещам напрежение в корема, което не мога да го издържа цял ден. Та или от леглото си трябва да работи човек върху масичка за лаптоп, или да си вземе отпуск/болничен за 2 седмици. Дават до 20 дена болничен след изписването.
Какво още... няма да можете да се къпете докато не ви свалят конците, а след това ще можете като опаковате мястото на операцията с фолио. Конците махат на 10-14 ден, за през това време може предварително да се запасите с мокри кърпи, с които да се бършете или лосион/пяна за миене за трудноподвижни хора без изплакване, сух шампоан, интимни кърпи, кърпи за под мишници и подобни. Не са като човек да се изкъпе под душа, но вършат учудващо добра работа, за да не се вмирише човек през това време. Аз си пудря и краката с бебешка пудра, също помага против вмирисване. Поръчах и един стол за къпане на трудноподвижни хора, той не е задължителен, но като пристигне поне ще мога да си мия краката, че сега не ме държи толкова и трябва да седна на нещо докато ги мия.
Като се присетя нещо пак ще пиша.

# 411
  • Варна
Olele2, може ли да споделите как се решихте на такава интервенция? Много "излишък" ли имахте? И като цяло колко излиза накрая цялото удоволствие да се сдобие човек с мечтаната визия? Simple Smile

# 412
Flowers Hibiscus
A_vagabundo, наистина доста странно изглежда лицето след филъра - точно Maleficent. На мен даже ми е чудно как е постигнато това заостряне - с игла ли е поставян филъра? Кой от продуктите на Живедерм е?

Със сигурност се обади в клиниката. За тях със сигурност е важна обратната връзка и вярвам, че ще поправят щетите, ако така мога да се изразя.

В момента даже са още по-изразени скулите.., направо деформирано лице...
Обадих им се преди малко - казаха да им пратя снимки и че макар, че докторката, при която бях днес не е на работа, ще опитат да ме вместят при Георгиевски днес поне да го разгради и вече да запишем час за друг ден при него направо да ги сложи наново (с различна техника надявам се).. Tired Face  Пропадна ми едно пътуване този уикенд заради този проблем...

Убеждава ме сега да не го разграждам, защото хиалуронодазата била много вредна и опасна и после щяло да стане по-зле, но аз няма как да не излизам седмици и месеци докато чакам да спадне или както тя предлага - да ми сложи и другите 2мл, които щели да омекотят формите... то лицето ми ще стане 2 пъти по-голямо, а целта беше да се запази формата, просто освежена... Close

A_vagabundo,
Изпрати писмен сигнал до Управителя.

Ако не си доволна от предложението им как да разрешат проблема, пиши ми , за да ти напиша каква може да е следващата ти стъпка, но ще е в твой плюс, ако вече писмено си сигнализирала Управителя.

Много благодаря за съвета!! Purple Heart  Надявам се да оправят още днес

# 413
  • при Arctic Monkeys
Уфф, напълно те разбирам. За това говоря тук и ще продължавам да държа на това за себе си - слагане на филър на етапи, постепенно и по малко. Тия оферти с по 3, 4 мл.  наведнъж просто не мога да ги проумея. Хубаво да печелиш, ама..

# 414
Направи 2-3 апаратни процедури при козметик и ще се разгради. Моя близка така разгради под очи.

# 415
Направи 2-3 апаратни процедури при козметик и ще се разгради. Моя близка така разгради под очи.

Какви процедури?

# 416
И аз да попитам за името на лекарката, ако може Flushed
Тук има доста клиенти на клиниката и е добре да имат едно наум.

# 417
Дани, страхотна си! Устните ти са чудесни, още няма нужда сякаш.
За 3 мл филър колко ти излезе?
А Радиес 3 мл колко е?
Мъжът ми е с много слабо и изпито лице и радиеса му се отрази дибре, преди 2-3 г при доктор Чолакова в Пловдив сложихме, но май е време за още.

# 418
A_vagabundo, Георгиевски ли ти постави филърите?

# 419
Flowers Hibiscus
A_vagabundo, наистина доста странно изглежда лицето след филъра - точно Maleficent. На мен даже ми е чудно как е постигнато това заостряне - с игла ли е поставян филъра? Кой от продуктите на Живедерм е?

Със сигурност се обади в клиниката. За тях със сигурност е важна обратната връзка и вярвам, че ще поправят щетите, ако така мога да се изразя.

В момента даже са още по-изразени скулите.., направо деформирано лице...
Обадих им се преди малко - казаха да им пратя снимки и че макар, че докторката, при която бях днес не е на работа, ще опитат да ме вместят при Георгиевски днес поне да го разгради и вече да запишем час за друг ден при него направо да ги сложи наново (с различна техника надявам се).. Tired Face  Пропадна ми едно пътуване този уикенд заради този проблем...

Убеждава ме сега да не го разграждам, защото хиалуронодазата била много вредна и опасна и после щяло да стане по-зле, но аз няма как да не излизам седмици и месеци докато чакам да спадне или както тя предлага - да ми сложи и другите 2мл, които щели да омекотят формите... то лицето ми ще стане 2 пъти по-голямо, а целта беше да се запази формата, просто освежена... Close

A_vagabundo,
Изпрати писмен сигнал до Управителя.

Много благодаря за съвета!! Purple Heart  Надявам се да оправят още днес

Здравей, лицето ти наистина първоначално изглежда много добре като естествен обем и е много жалко как са поставили филъра, а и ти говориш за освежаване, а май лекарят е търсил много силен лифтинг ефект т.е. предварителният разговор с него явно не е довел до еднакви разбирания за крайната цел. Аз бих си записала час при специалист с много добра техника и насочен към дискусия с клиента, такъв за мен е д-р Михайлов. Да, хубаво е  клиниката да бъде отговорна за резултата, който са ти причинили, но още по-важно е да не задълбочат проблема. Работа на колега от същата клиника да се коригира е да кажем деликатна тема обаче . Ако имаш възможност поне за консултация извън клиниката да отидеш при страничен специалист, може би ще е полезно.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 16:25 от anitaa90

Общи условия

Активация на акаунт