Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 778
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • при Arctic Monkeys
Препоръчайте ми за Варна нещо зя около очи, вече клоня към филър. Изключвам Скинлайн.

# 436
Извинявай !

# 437
A_vagabundo, съжалявам за неприятната ситуация. Аз също съм клиент на Дермаакт и преди около месец, два правих скули при д-р Хаджийска и при мен резултатът е супер. При мен сложи 1.5 мл в няколко точки, плюс скулите. Аз слагам Restylane. С Juvederm само проблеми съм имала, а и много се надува.

Иначе, първо да кажа -скулите не изглеждат чак толкова зле. Дори на мен лично ми изглежда като отточна скула. Аз лично бих изчакала месец, месец и половина и чак тогава евентуално ще разграждам. Juvedem е коварен и прави точно такива неравни отоци и хематоми.
За да те успокоя, качвам моя снимка от 3тия ден, след процедурата и от преди ден-два.
На първата наистина се виждат неравности и сякаш има и ъгъл, но вече всичко се е наметило и е обло.
Хиалуронидазата много вреди на тъканите. Не бързай с нея.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 438
  • Sofia
Скрит текст:
A_vagabundo, Георгиевски ли ти постави филърите?
Не, при него правих устни и ботокс преди месец и беше екстра всичко. Той е супер - внимателен е, обяснява, слуша с какви очаквания идвате, с него се разбирам много лесно. Дори предния път с устните като слагахме - аз много настоявах да е по-малко, за да не си личи въобще, само в горната устна, която ми се беше стопила и т.н. и той макар че ме убеди да сложим 1мл, вместо 0.5 - успя да ме успокои, че ще е както искам и наистина няма да си личи - и така и стана. Имаше 4-5 дни отток, но след това си бяха топ устните, а и си личеше, че формата е както исках още по време на оттока.

Иначе вчера бях при Хаджийска. Уж и тя е от най-добрите там, но нещо ни се разминаха очакванията/идеите явно... аз исках тези 2мл да се разпределят равномерно за попълване на хлътвания и общо освежаване (както сме правили предните пъти с Трендафилова и ставаше идеално), а тя е решила да прави лифтинг с MD кодове, за което трябват 5-6мл, от които вчера сложи тези 2, за които отидох и ми обясни, че понеже не е довършила цялостното решение, затова можело да стои неестествено на този етап... А за мен трябва да стои завършено на всеки етап, особено при положение, че съм отишла със съвсем конкретна цел за 2мл, и може и да не искам да слагам 5мл...
....достатъчно широко ми стана лицето, а отпускането около устните си остана въпреки това...

Тъкмо бях в клиниката и д-р Георгиевски ме видя и каза, че разликата и според него идва от различните подходи/техники, които са използвали двете и че след 2-3 дни щяло да е малко по-добре, но аз не виждам как ще изчезне деформацията в скулите, дори и да е по-малка.
Даде ми нещо за по-бързо спадане на оттока и се разбрахме в Понеделник да отида при който реша от двамата и да ме дооправят. Аз се разревах там, той ме прегръща, успокоява.... въобще голяма драма стана, но за първи път се сблъсквам с подобен резултат, след толкова години слагане на филъри и се чувствам като в капан малко... хем е кофти за тъканите дългосрочно да се слага разграждащия ензим, хем не мога да излизам сред хора с това лице...  ще трябва нещо да направят в Понеделник и най-вероятно с него ще запиша час, въпреки, че по принцип би трябвало тя да направи каквито корекции са необходими, за да се доближим до целта, с която отидох и за която платих... Close
A_vagabundo,
Не се притеснявай, лицето ти изглежда добре. С времето ще отпусне още. Juvederm поема повече вода и наистина е по-непредвидим. Скулите на danisport, правени от Михайлов, изглеждат като твоите, дори по-изразени. Всичко е въпрос на възприятие.

# 439
Момичета, имате ли наблюдения плазмотерапия да разгражда по-бързо ботокс?И особено за пачи крак и околоочен контур?

# 440
Мисля, че в горното си мнение е написала коя е лекарката.

Доколкото аз разбрах, това е лекарката, която оправя щетите.

Както и да е, аз не разбирам смисъла на подобни постове, с криене на имена на лекари..Ревеш, оплакваш се, естествено е да питат потребителите къде и при кой, за да си имат едно наум.
Ясно е, че идеален доктор няма, но пък затова е темата, да се споделя.

# 441
Моите скули са по-нормални вече Grinning . Явно наистина си трябва време за слягане. При мен са минали 5 дни.

# 442
При мен всеки път на силно изразени и ръбати, после си идва на мястото филъра, правя и масажи по указание на лекаря.

# 443
KPP,  в устните имаш ли филър? Много са хубави.

# 444
  • Sofia
Както и да е, аз не разбирам смисъла на подобни постове, с криене на имена на лекари..

Не съм ѝ адвокат, ама наистина е споделила. Simple Smile Върни се назад и погледни постовете ѝ. Написано е черно на бяло.
"Иначе вчера бях при Хаджийска." – "вчера" е точно денят, в който е била на злополучната процедура (5 май).
Георгиевски я е оправял на следващия ден (6 май).

# 445
И аз мисля, че скулите ще "легнат". Аз затова вече не правя Juvedem именно заради този му ефект. Сега си гледах снимки от първото поставяне в скули, преди 2-3 години, ами - потресаващо е било първият месец и половина, после вече са станали нежни и обли скули.

Гледам си и снимките от поставянето сега, преди месец и то с Restylane, и аз съм имала ръбове, даже си спомнях, че обмислям да ходя на ретуш, да ми добавя от едната страна, че имах дупки и асиметрия. Сега в момента всичко е чудесно.

На danisport скулите от снимката са дори по-обемни, но тя казва че вече са се наместили.
Аз пак съм за да не се прибягва до хиалуронидаза. Такива реакции стават с нея...

Иначе, danisport, благодаря за устните! Правила съм ги преди около 2 години. В тях съм с juvedem smile. Simple Smile

# 446
Вече няколко пъти чета какви поразии правела хиалоронидаза?
И с какво е толкова опасна?

# 447
Доколкото съм чела унищожава и естесвено натрупанаха от организма ХК в тъканите.И ще ни се спихне съвсем мястото там.За друго не знам.

# 448
  • при Arctic Monkeys
Някой беше споменал, че има опасност от дупки. Мен са ми отказвали.

# 449
Аз съм правила хиалуронидаза на зона под очи ами ... нямах друг избор защото филъра беше мигрирал горе под  повърността на кожата и синееше и събираше вода, не разгражда естетсвената ХК но спихва мястото и става .... за поправка пак.. Та след fat grafting там  се получи добре, но след една процедура RSS под очи с канюла при Ванеска се върнах в първи клас незнам какво се случи но всичко се разгради и станаха ужасни дупки, сега пак сложих филър до костта под очи ... и горе долу  е ОК. Сега мисля да сложа аптос защото не виждам друг вариант за момента за долен контур, това с Морфеус ми се струва поредната  преекспониана процедура която не си заслужава болката и парите, затова се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт