Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 81 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Това не важи ли само за съседни зони
Обикновено фул фейс включва чело-глабела-пачи крак и евентуално средата на носа.Там са компенсаторните.
Месетри и брадичка са повече по изключение.Ако видите цените на клиниките, за фул фейс  дават тези три зони.Другото се заплаща отделно.Това е имал предвид лекарят.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:17 от ДХ3

# 526
Коя процедура бихте ми препоръчали - микроблейдинг или микропигментация? Става въпрос за промяна на формата на веждите, а не за липсващи такива

# 527
Коя процедура бихте ми препоръчали - микроблейдинг или микропигментация? Става въпрос за промяна на формата на веждите, а не за липсващи такива
Има тема за
перманетен грим, някъде назад бях дала и линк.

# 528
Направих втори Морфеус, както мислех да не правя... 😊Боля ме повече от първия път и аз знам защо - защото знаех колко много ще ме боли😂 Ужасна работа, едва издържах, даже исках да приключва по-бързо, че да се свършва. Бях червена 2 часа след това и после доста бързо се възстанових. Доволна съм, след втората виждам ефект, минаха няколко седмици. Ще направя и трета в края на септември или октомври. Предстои ми Профайло на шия и деколте, ще пиша като мине.

# 529
Къде ще правите Profhilo?
По описание си харесах тази процедура, но на малко места я предлагат и се чудя къде са отида ☺

# 530
Извинявайте че пак ви занимавам със себе си, но вече 5 дена след поставения ми  Радиес, не виждам никаква разлика.
Дано както каза някой по-рано ( извинявай не помня кой), да има прогресивно действие.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 21:28 от Eli..........

# 531
Когато се сложи ботокс само на една зона, с времето други мускули на лицето започват да компенсират движенията на блокираните и да образуват бръчки на нови места.Затова се прави.Не за да приличаш на мумия.
Така е правилно, не е крив лекарят.

Значи по тази логика трябва винаги да се прави  full face, решиш ли да почнеш с ботокс.

Сега не искам да обиждам никой, който си прави full face, че приличат на мумии.
Но ако ще почна с  ботокс в челото, за където си му е мястото. Пък после, защото ми е блокирана мимиката там, започнат да ми се натоварват съседните мускули и да образувам повече бръчки на нови места, и тогаз вместо само на чело трябва да започна да се боцкам с ботокс и на пачи крак, та и чак в носа...Звучи толкова нелепо.

Тръгваш от една проблемна зона, за да може след години да оправяш други, заради поддръжката на проблемната зона.

Eli..., аз се оказва не съм експерт, но очите ми виждат един по-добър овал, че и контур на снимката преди филъра. И въобще на това лице, защо въобще му е предложен Радиес?! На колко години си?

# 532
Не, невинаги, но по протокол да.Аз в началото слагах само чело, после
почнах фул фейс, но слагам само ддин път годишно, така съм решила.Не искам да съм блок постоянно, а просто да дам на кожата шанс да се сбръчка 50% по/малко.
За Радиес аз писах, няма да се повтарям, бях достатъчно изчерпателна.Този филър образува нов колаген, а не ви прави лицето на момента.
Преди да си сложа Радиес четох един тон неща за него.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 00:56 от ДХ3

# 533
И аз не съм експерт, но овалът отпреди Радиеса на мен ми харесва повече. Ели, да не би втората снимка да е след?

# 534
Скоро в нашия град ще има хипербарна камера. Помагала за по- добрия вид на кожата. Пускам един цитат:
"Всъщност, ХБО може да върне младостта на кожата ви. Процедурите доставят до 15 пъти повече кислород на тялото ви, насищайки клетките и ускорявайки естествения лечебен процес. Повишеният кислород стимулира производството на колаген и подобрява еластичността на кожата. Това помага да се възстанови текстурата на стареещата кожа и да се намали появата на фини линии и бръчки."
Как ви се струва?

# 535
Здравейте,

ДХЗ, права си. Аз трябваше да прочета повечко преди да питам толкова Simple Smile Благодаря

На 39г съм и втората снимка е преди да ми сложат Радиеса. ( с хартиена шапка съм в клиниката, няма грешка)
Предполагам от ъгъла на снимката овала на първата е по изострен. 

Сега си чакам новия колаген Simple Smile) ще си пазя снимките, за да ги сравнявам.

# 536
  • при Arctic Monkeys
Ето какво не трябва  се прави на младо лице. А беше толкова хубава, макар и малко изкуствена

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 06:55 от karmacoma

# 537
Коя е тази?

# 538
  • Sofia
Lana Del Rey... Никога не съм я харесвала.

# 539
Ели, не толкова за
питането, а за очакванията ти.Да знаеш какво ти слагат, за да имаш представа какво трябва да се случи и кога в случая.
Макар, че
никога човек няма ясна представа при нвго как ще се развият нещата,дали операторът е бил на ниво и тн.
В твоя случай трябва да чакаш, просто продуктът е такъв.И не очаквай чудеса, разбира се.За да стане лицето ти такова, каквото си го представяш или да се доближи, с една процедура( каквато и да е) може и да не се получи.
При мен Радиес работи успешно, както и при други мои познати, но трябваха няколко години и умерено моделиране и чрез други неща-чудеса няма.

Общи условия

Активация на акаунт