Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
От доста време наблюдавам, че контурът на лицето ми става квадратен, т.е. започва да ми увисва кожата и да има мастни натрупвания от двете страни на брадичката.
В дерматологичния център, където бях ми предлагат процедури с мултиполярна радиочестота и пулсиращи магнитни полета - 𝙑𝙚𝙣𝙪𝙨 𝙇𝙚𝙜𝙖𝙘𝙮 . Казаха, че по принцип на цяло лице се прави, но можело и по зони. Някоя от вас подлагала ли се на процедури с такъв апарат?
Лицето ми не е третирано с никакви филъри и подобни. До сега съм ходила на почистване и хидратиране. Само преди няколко години бях на лазер за пигментации, но неуспешно.
Та, този апарат, дали би ми подействал добре или има нещо по-добро срещу отпускането на кожата в тези зони?

# 541
  • в 1001-та нощ
Радиочестотата топи мазнините. Аз съм пробвала Venus Legacy, Exilis и Inmode Forma. Последният от моя опит е най-силен и с най-драстичен ефект.

Предимството на Venus Legacy са магнитните полета, с които се възстановяват кр. съдове. Около очите се работи само с магнитни полета и без радиочестота.

# 542
Нямам опит с тези апарати, но си представям, че като стопи мазнините ще се формират още по-големи овисвания.Така ли е?

# 543
  • при Arctic Monkeys
Зависи какво ви е лицето. Ако е месесто, с плътна кожа, апаратите са добре за вас. Ако е слабо,  с тънка кожа и без подкожни мазнини, едва ли.

# 544
Зависи какво ви е лицето. Ако е месесто, с плътна кожа, апаратите са добре за вас. Ако е слабо,  с тънка кожа и без подкожни мазнини, едва ли.
Моето е по-месесто, което изобщо не ми харесва, но... И точно от двете страни на брадичката ми се събира, вероятно подкожна мазнина. Майка ми е със същата структура и с времето и стана доста квадратно лицето. Кожата ми около очите е тънка, но на другите места не.

# 545
  • при Arctic Monkeys
Ами тогава може би е подходящо за вас. Имам приятелка с едро лице, дебела кожа, много е доволна от Венус легаси, прави процедури всяка година и изглежда добре.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 19:29 от karmacoma

# 546
  • Sofia
А какъв е резултатът? Контурът ли се стяга най-вече?

# 547
Какво е мнението ви за използване на ботокс като превантивна мярка? Има ли смисъл да се слага в по-ранна възраст при все още несъществуващи бръчки с цел да бъдат избегнати такива в бъдеще ?

# 548
Какво значи ранна? Използва се при нужда.
Не, не се препоръчва да се слага превантивно в много ранна/млада възраст.
Аз започнах на 42г., дотогава нямах бръчки за криене.В момента слагам именно за превенция, защото се опитват да се формират две на челото.

# 549
Какво значи ранна? Използва се при нужда.
Не, не се препоръчва да се слага превантивно в много ранна/млада възраст.
Аз започнах на 42г., дотогава нямах бръчки за криене.В момента слагам именно за превенция, защото се опитват да се формират две на челото.
Аз съм на 25 , нямам проблеми с кожата , фини линии или бръчки. Чудех се дали е удачно да сложа бейби ботокс с цел превенция, късогледа съм ,което е предпоставка за бъдещи бръчки около очите .

# 550
На 25 не Simple Smile, особено щом няма и заченки.

# 551
На 25 не Simple Smile, особено щом няма и заченки.
Много благодаря!

# 552
Зависи какво ви е лицето. Ако е месесто, с плътна кожа, апаратите са добре за вас. Ако е слабо,  с тънка кожа и без подкожни мазнини, едва ли.
Моето е по-месесто, което изобщо не ми харесва, но... И точно от двете страни на брадичката ми се събира, вероятно подкожна мазнина. Майка ми е със същата структура и с времето и стана доста квадратно лицето. Кожата ми около очите е тънка, но на другите места не.
Това, което описвате са jowls и най-сигурно се оправя с лифтинг, който може и да е само на долната част на лицето. Майка ми, както и повечето хора впрочем, са по същия начин и имам усещането, че и при мен ще е така и доколкото чета конците са временно и невинаги добро решение, а апаратните процедури или нищо не правят, или правят толкова малко, че не си струват парите, или даже правят нещата по-зле (ако стопят и малкото останал обем там и съвсем висне човек).

# 553
Скрит текст:
Какво е мнението ви за използване на ботокс като превантивна мярка? Има ли смисъл да се слага в по-ранна възраст при все още несъществуващи бръчки с цел да бъдат избегнати такива в бъдеще ?
както ти е казала ДХЗ в момента нямаш нужда от ботокс. Ако решиш да правиш неща за превенция има лазери за млада кожа - такива без излющвания и т.н., мезотерапии - без филъри и скинбустъри, просто някакви коктейли за подхранване на кожата или просто козметични терапии.

# 554
Здравейте,
Напоследък започнах да се интересувам от така наречения jaw line filler, обмислях да отида при д-р Паскова, някой може ли да даде отзиви за нея конкретно за тази процедура или ако може да препоръчате други лекари. Също така каква е горе долу цената, аз звъннаха в една клиника и ми казаха че е от порядъка на 1500лв, а аз съм останала с впечатление, че е по-евтино

Общи условия

Активация на акаунт