Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 81 503
  • 737
  •   2
Отговори
# 570
Момичета, имам записан час за процедура, която уж да оправи поразиите след yag лазер. На местото на образувалите се мехури останаха червено-лилави белези и хлътване-дупки. Не мога да се побера в кожата си от яд и няма да ги оставя на мира. Някакви идеи, мезотерапия, филър, или??...
За каква процедура имаш записан час?

# 571
Момичета, дойде време да си подновя ботокса, обаче реших, че искам и микроблейдинг. Какво казва вашия опит:  кое е добре да се  направи  първо?

# 572
Колко държи горе доку?

Правила съм скинбустери с тях, доволна съм, особено от този под очите ( той май се води light)

# 573
Момичета, дойде време да си подновя ботокса, обаче реших, че искам и микроблейдинг. Какво казва вашия опит:  кое е добре да се  направи  първо?
Аз правих първо микроблейдинг и след 3-4 дни ботокс. Всичко беше ок.

# 574
Колко държи горе доку?

Правила съм скинбустери с тях, доволна съм, особено от този под очите ( той май се води light)
На лицето (скули, бузи, около устата) съвсем откровено не мога да преценя, то е за хидратация и освежаване и ако кожата ми е свежа, не знам дали е заради бустера или защото съм спала повече или заради другите грижи, които полагам.
От това под очите обаче съм много доволна, защото и отчетливо виждам резултата. Януари слагах, след месец- два може пак. Все още ми харесва зоната под очите как е, макар да не е като първите 3 месеца вече.
Под очите си прави по-рядко. Това за лицето мисля се препоръчва през месец-два да се прави , поне в началото (явно толкова държи, не знам дали е с натрупване и после се разрежда).

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 22:53 от tuali

# 575
  • Варна
Момичета, виждате ли проблем с назолабиалните? На 39 съм. За устните заради тази асиметрия в горната устна ще ходя да добавям мъничко филър. На живо не личи толкова, но на снимка или аз като се вглеждам изглежда ужасно. За назолабиалните филър е ясно че няма да бъде, но поне от рано да взема някакви по - light мерки.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 23:20 от ivka_smile

# 576
За мен назолабиалните ти са добре. Едва загатнати са, аз не бих ги пипала на твое място. Смятам, че и устните ти са добре и нямат нужда от филър. Много са хубави.

# 577
Според мен са си добре. Моите са много по изразени, но все още се ослушвам, незнам на кой лекар да се доверя.

# 578
  • в 1001-та нощ
Назолабиалните са добре, но е започнало свличане, отпускане.

# 579
Нямаш назолабиални, а отпускане на лицето, да.Устните са ок, просто едното връхче е малко азлично, но няма две еднакви устни.Не ме дразни, а с грим сигурно не личи въобще.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 11:22 от ДХ3

# 580
  • Варна
Ау, къде имам свличане какво да направя?
Но устните ужасно ме дразнят аз имам само 0.5 в тях, но ще добавя ако ще и 0,2-3, за да оправя тази асиметрия.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 13:27 от ivka_smile

# 581
  • при Arctic Monkeys
Лицето ти е плътно, по-скоро от нещо стягащо се нуждае, да дръпне контура, а не от пълнене с филъри. Венус, механични масажи... добър лекар ще прецени.
Аз започвам LPG на тяло, да видим какъв ще е ефектът.

# 582
  • Варна
Да, имам суха, но всички казват хубава кожа с плътност, не е тежка. Но явно годините си казват думата вече... Благодаря.

# 583
tuali, точно това е при майка ми. При мен също започва така да се оформя. Аз съм все още на 37 и ме е страх от по-сериозни процедури. А, уж ми гарантират успех с този апарат, за който по-нагоре говорех.

Нож с две остриета е. Аз съм обмисляла hifu за контура на челюстта и под брадичката и уж имам плътна кожа, както и достатъчно мазнини там, но нещо не съм убедена напълно все още.
Не бих сложила и филър в челюст и брадичка, имам чувството, че така само ще натежи още повече лицето и ще стане още по-квадратно. Забележете,  че на снимки "след" на филър в челюст винаги дават само профила на човека и никога анфас. Не е за всеки това с филъра в брадичка и челюст.
tuali ,Пиши ако hifu ти е помогнало за по брадичката.Аз също се бях навила много,а сега гледам на Али-то има мини hifu на промоция

# 584
Имам мини хайфу-не прави чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт