Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 81 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Д-р Присадашка ми каза при последното ми посещение, че си е слагала филър в скулите и под очите, но вече минали 2 години и трябвало да ги подновява. За друго не знам…

# 646
Нещо под брадичката не ми харесва как е направена Присадашка. А и по- силният грим според мен я състаряваше.

# 647
Отдавна ви чета с моето силно и много преждевременно увиснало лице (30г). И имам един тъп въпрос - засега не искам да правя нищо голямо по лицето си и чакам да спра да кърмя, за да започна с каквото и да е - та, тъпия въпрос е - прием на качествен колаген би ли спомогнал, според вас, за състоянието на кожата или това е повече маркетингов трик?
Благодаря.

Все едно гледам себе си Simple Smile
Преди 1,5г от същата изходна точка ми сложиха филъри на скулите и назобазалните бръчки. Ефекта е супер, но след година около устата се натрува от филъра.. не стои прекрасно.

Аз бих ти препоръчала да отидеш при някой добър лекар и да питаш на място какво може да се направи, какъв ще е ефекта и колко време и прочее.

# 648
Това с натрупването около устата звучи разочароващо, значи не изчезва, а се трупа някъде? А филъра в скулите и той ли пада надолу?

# 649
Това с натрупването около устата звучи разочароващо, значи не изчезва, а се трупа някъде? А филъра в скулите и той ли пада надолу?

Абсорбират се,но може да остане част. Не зная каква е причината, но Валянова ми каза че няма да изчезне.
Тя каза че около устата по добре да не се слагат филъри, могат да натежат, натрупат.. истината че 1г бях супер, но сега се вижда натрупаното.
Сега сложих само Радиес.. следващият път конци.. просто тия назобазалните ме побъркват...

# 650
Цитат
Все едно гледам себе си Simple Smile
Преди 1,5г от същата изходна точка ми сложиха филъри на скулите и назобазалните бръчки. Ефекта е супер, но след година около устата се натрува от филъра.. не стои прекрасно.

Бихте ли ми показали снимки на лично? Благодаря.

# 651
  • София
Тук мога ли да питам за препоръка на козметик или да се насоча в друга тема? Търся козметик, както за почистване на лице, така и за почистване на гръб. Да си разбира от работата ми е най-важно.

# 652
Аз мога да препоръчам една "квартална" козметичка, която обаче е много добра. На мен само при нея лицето след това за месец и нещо ми е идеално почистено

# 653
Аз мога да препоръчам една "квартална" козметичка, която обаче е много добра. На мен само при нея лицето след това за месец и нещо ми е идеално почистено
Казвай от кой квартал е? 😀

# 654
Здравейте.
На 48 години съм и имам доста увиснало покрай устата /тип булдог/. Не ми се ще да лягам под ножа все още -страх Simple Smile Препоръчаха ми процедура  PROFHILO за стягане и лифтиране. Някой правил ли си е, има ли ефект? Или да се насоча към Аптос конци?

# 655
Аз не бих сложила конци, заради това че след това е много трудно да се направи класически цялостен лифтинг.

# 656
PROFILO дава сочност на кожата и много лек лифт, за увисване няма да помогне.

# 657
E, дайте и някое решение Simple Smile

Аз мисля че конците са добра идея. Те се разграждат напълно.. след време..

# 658
Аз не бих сложила конци, заради това че след това е много трудно да се направи класически цялостен лифтинг.

Може ли да споделите повече, защо е трудно след това лифтинг?
Ако сложа сега конци, а лифтинга след 2-3 години, до тогава няма ли, конците да са се разградили напълно?

Какво ще препоръчате за това увисване?

# 659
Казвай от кой квартал е? 😀
Казва се Ани. На Цар Борис и е салона, но работи и в Женско царство. Обаче в нейния си салон са по-ниски цените.
Телефон +359886702891

Общи условия

Активация на акаунт