ДАно пак се включат и другите да дадат мнение

Лека вечер момичета

иска ми парола...
иска ми парола...
Най-вероятно и на нас това ще кажат, понеже и ние сме от тромавките - 96 см и към 16.5 кг, но ще си я заведем 

Как е Танюшката?
МИникенчето на мама - то добре, че прилича на тати си де...иначе ако бе на мен, щеше да се 

! Няма нужда да се боцката децата повече от необходимото т.е. против минигитовата / тя е за бактериален менингит и не оказва никакво влияние върху този -вирусния , който покоси няколко дечица при случаите за които се шуми/ Не могат да ме убедят докторите докато не ги видя да си набоцкат собствените деца
.
и им хвърля по едно око на хлапетата , ако му се види нещо странно ще ми каже/ . Митето е 95см и 14 кг, батко му е 112см и 16кг
. 
Много здраве, радост и късмет желая
Бъдете много обичани всичките 
Голяма е сладурана, много приказва, а как танцува не е истина
Ще я прави Мери някоя актриса
Голяма е умница и искрено се надявам Лори да прихване някои неща от нея (като ходенето на гърне например) 
Все се надявам и ние за такъв кратък срок да се научим 
Дано повече не ви се налага да изживявате такива моменти 
Няма смисъл да казвам как е при нас, защото ще те повторя, с тази разлика, че Лори не прави чка толкова бели (да не ме чуе дявола)
Обаче и аз съм на мнение като Мимката, че сега е момента да си ги гушкаме и да им се радваме на привързаността им към нас, защото така бързо минава времето и няма да усетим кога ще излетят от нас като птичета от гнездото си 
Чакаме и ние този момент, но за сега си оставаме само с чакането. Нашето го виждам най-рано пролетта да стане готово, но после колко работа ни чака ....
д... да ни е яко

Ми Лори все още се върти около 11кг, така че в това отношение ви бием
Радвам се за вас, че се чувствате добре в БГ
Пожелавам ви да е все така, да се чувствате щастливи тук и да не съжалявате за нищо
С всеки измитат ден стават все по-красиви и чаровни
Иска ми се да разгледам още снимки и на другите дечковци, но сега с това неработещо БГ Фото не знам къде ги качвате. Дайте линкчета да разглеждам
И защо така изчезнаха някои мнения, май имаше още писано по темата, а сега го няма?

в леглото на таня има: 3 кукли (среден размер), 1 джавкащо куче (среден размер), 2 мечока (един среден и един по-малък), 1 гумен мечо, 1 гумен палячо, 1 гумен заек, 1 плюшен заек, 1 малка парцалена кукла, 1 книжка с жаби, 1 рак, 1 бебе (среден размер), 1 елен и понякога си взема и строителчета/пантофи/дрехи/шапка (според зависи в какво настроение е преди лягане)
(даже ми се струва, че нещо изпускам сега, но не знам кое е... 
идната седмица ще има тържество в яслата и чакам с нетърпение
започна доста да говори и понякога страшни диалози правим
отдавна го чаках този момент 
вече на два пъти се случва да изяде по 2 блокчета детска милка и й се подуват клепачите

Али не взима никакви играчки в леглото,обаче като е болна спи с нас,та сега не иска в леглото си.