МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна

• 16 273
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
като сме на вълна говорене Simple Smile
таня от два дни пее някаква песничка - коледа ела ела - после някъв зайко се намесва, който се спуска от някъде (спускането е придружено с едни смешни жестикулации Simple Smile ) - после се пее кукла дето спи -  и натам не го разбирам
та някой да я знае тази песничка???

иначе да ви споделя, че таня започна говори откакто тръгна на яслата
преди това нищичко не обелваше  Whistling
сега вече даже разпознава разните родове и притежателни - блука(=блузка) тати, палонче мама, гачи мои!
или пък - дай го, дай я
също така си говори в първо лице ед.ч. - напр казва искам, а не тая (=таня) иска
и онзи ден й казвам - ех, че суперски тати!
а тя го гушка и казва - тати мой!
не си го дава  Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 18:42 от T o n i

# 166
Много се смях с малкте сладури и се разчувствах безкрайно, тези моменти са незабравими! Heart Eyes
И Ива има много бисери, но нямам време да пиша сега (утре имам изпит Praynig), ще разкажа при първа възможност.

# 167
(утре имам изпит Praynig), ще разкажа при първа възможност.

Стискам палци и късмет Hug Peace

# 168
Много са готини дребосъците - всеки ден намирам за какво да се посмея и да се "вдетиня" Mr. Green Heart Eyes
Успех на изпита, Мери Hug thumbsup fingerscrossed

# 169
Здравейте момичета,
Тони,и аз това се сетих,нали Таня плачеше от тази песен,но виж каква промяна в градината.Тук градините са доста странни-за нас де,децата нямат легла,а спят на дунапренени постилки по земята.И куп други странни неща,за испанците е нормално,но за българи,румънци,руснаци...ей така сме Shocked
Мери,успех!
Диде,как свикна Вики на градината,щом си спи в леглото значи е добре HugМайка ти глези ли ги,представям си как им се радва.И аз си мисля,по-добре да му вземете легло на Вики,ами батко е все пак Simple SmileПо практично е.
Галя,така е ,такива бисери съчиняват децата,такъв смях пада.
Алисия все повтаря,4е Дядо Коля носи подаъци ного на гъба ....получаваме картички вече,и понеже аз ги вадя от пощата тя като я питаме кой ги праща тя казва-мама LaughingЗабелязвам,4е все по-добре и правилно изговаря много думички ,много й е трудно да казва В,не знам защо така.Вчера я питам за приказката за Ежко Бежко и Зайко Байко....тя прави супер сбит преразказ...Тъгнал Бежко Бежко,сешнал Байко а питечката,и каат кой бяга бъзо т.е Срещнали се и се скарали кой бяга по-бързо.
Много неща са романи можем да напишем Grinning
Сега подготвяме подаръци за България да пратим по нашите,и като обикаляхме харесах и един комплект за Али с чаши,чинии,лъжички,вилички,и плодове,кутийки уж за захар,за мляко,дето супер се връзват с детската кухня ,която взехме.
Мимка,радвам се,че Марти е добре и така палав!
Хайде,че голям ферман написах.

# 170
Честит рожден ден на Дени,!
Наденце, мила, да ти е жив и здрав юнака, много да те радва! Желая му много щастие и прекрасно детство Hug  bouquet

Маринелка, честита ти христова възраст  на теб мила!Всичко най-най- ти желая, и скоро братче на Рая Wink  bouquet

Уф, като ви чета, кво сте писали, направо ми се плаче.Моя не може да върже две думи на кръст.Новото което е научил е - дедо Колье( дядо Коледа), на( ето), гоье( горе), кан(кран), ейс(рейс) и тва е.Кви песни, кви пет лева Rolling Eyes, нема такова нещо Mr. Green

# 171
Здравейте !!!
Ето ме имен най накрая с обещаните снимки:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariyana_blazheva/album?.dir=18bdr … lazheva/my_photos

Извинявам се за дългото бавене,но просто толкова много лоши неща ни се изсипаха на главите наведнъж,че не е истина просто Cry Cry Cry
Но затова ще пиша пак тия дни,че съм с гнойна ангина и хич не ми се седи пред компютъра.
А,да...и една хубава новина-взех си изпита и сега си чакам дипломата.
Поздрави на всички  bouquet

# 172
Мими,много е сладък твоят малък господин с вратовръзка,толкова е променен Ян Simple SmileБързо озравяване на теб  bouquetЧестито за изпита!
Ивке,де се губиш Hug
Диде,нямам качени нови снимки на Али,но щом кача ще пусна линк,обещавам.А вашите снимки къде са.

# 173
  • тук-там
Привет мацки! За срещата - аз съм навита, но през седмицата ми е невъзможно. Предполагам, че на повечето работещи майки е неудобно. За 23-ти съм навита. Ако го организирате, свиркайте!

# 174
  • София
момичета, 23 идваа, предполагам, че навсякъде ще е лудница и ако вече не е съвсем късно предлагам да попитаме.
аз мога да звънна в "Ментов носорог", където лично на мен ми е любимо. Мимката пък предложи в Надежда заведение...ако имате идеи други - казвайте.
ние в петък бяхме на един детски рожден ден в "Патетата", но родителския кът както в повечето такива заведения е супер сбит и ако сме повече мами ще ни е терсене. иначе имаше и куклен театър за децата, на който обаче Ники за мое удивление не обърна никакво внимание newsm78 а аз бях тръгнала да го водя и мислех, че ще му е интересно...
може и като в миналата година в Мики Маус, аз съм навита за всякакви предложения, казвайтее, че време не остана/ама сме много неорганизирани Sad/

# 175
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.
Мими, честито за изпита. Много е готин Ян. Един такъв порастнал - малко мъжЧе.
Мери, а какво стана с твоя изпит?
Момичета, на 23 ще празнуваме на големия ми син рожденния ден и ще е тарапана от роднини при мен, така че ако тогава е срещата аз ще пропусна. Но ако не решите за друго място мога да се пробвам да ви запазя Пакостници.

Ох видях че много сте писали, но Марти напъва да гледа детско филмче на компа така че аз ставам. Ще чета по-късно.

# 176
  • София
ох, че съм разсеяна и аз! Мими 23, честито за изпита! Мери, на теб да честитим ли? Wink
разгледах снимки на Герито и на Янчо, страхотни са сладурите!!!

ее, Мимка, жалко че не можеш на 23...на мен пък ми е все едно...ако пък искате да го отложим за другата седмица...27, 28, 29-ти?
примерно на 29-ти в петък?
то може и на 30-ти ако решите, ама ние тогава заминаваме, та ще пропусна.
ох, абе както решите...то е ясно, че винаги някой няма да може, няма начин Rolling Eyes

# 177
Взех си удостоверението и съм много щастлива! Дано мога да се реализирам пълноценно в тази област защото ми е лесно и приятно! Ще го снимам и кача тия дни обещавам Heart Eyes Много ви благодаря за палците и пожеланията!

Мими честито и на теб и браво!  bouquet

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 22:07 от Мери

# 178
  • тук-там
Решавайте по-бързо, кога и къде, за да запазим и да можем да се присъединим повече. Аз съм за събота и неделя - тази или другата.

# 179
за този уикенд с таня сме пас
няма да можем
ако решите за следващия сме на линия
наистина рори е права, че когато и да решим, все някой от нас ще е зает, така че ако на повечето ви е удобно този уикенд - действайте

мари - честит рожден ден на патерици!! да си ми жива и здрава още дълги години, раето много да те слушка, цецко много да те обича и да сте все такова щастливо семейство!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мери - честито за изпита! ти си наш'та гордост  Hug

за съжаление в момента нямам време да гледам снимки, но при първа възможност обещавам!
предколедни целувки на всички ви  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт