Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 34 287
  • 479
  •   1
Отговори
# 135
Доктор Владимиров ще прави лайв във фейсбук в края на месеца - който иска може да му задава въпроси: https://www.facebook.com/events/380213414155517

# 136
Здравейте,  някой замразявал ли е ембрион в клиниката при д-р Владимиров  и през какви процедури се минава?

# 137
Здравейте,  някой замразявал ли е ембрион в клиниката при д-р Владимиров  и през какви процедури се минава?
Замразихме 5 бластоциста (5-дневни). При нас беше с донорски яйцеклетки и сперма от мъжа ми, така че освен чакането да научим колко са оцелели и ще бъдат замразени, друго не е имало кой знае какво. Подписвате документ за замразяването и плащате съответната сума. Ако споделите повече подробности, може още нещо да се сетя.

# 138
Ние замразихме 4 бластоциста.Разбирате се с доктора до кой ден ще ги отгледате и кога ще ги замразите.Изчаквате да видите колко ще се развият.Подписват се документи за замразяването и така.

# 139
Вече съм на 40 год. и реших да замразя първо яйцеклетки, но в последствие партньора ми се съгласи да замразя ембрион и да даде материал. Нямам предишни забременявания, аборти и т. Н.
Отидох при д-р Владимиров на първоначална консултация, даде какви изследвания трябва да направим с партньора ми. Направих кръвните, добре са, само витамин д е нисък, той още не е. Предстои ми преглед при д-р Белчева.
Докторът каза, че в зависимост от резултатите ще правим ИКСИ или ИМСИ. Страх ме е понеже е нещо ново, нямам представа симулациите болят ли, колко време продължават, след това пункцията и накрая финансово колко ще излезе, и дали ще успея да се справя.

# 140
Вече съм на 40 год. и реших да замразя първо яйцеклетки, но в последствие партньора ми се съгласи да замразя ембрион и да даде материал. Нямам предишни забременявания, аборти и т. Н.
Отидох при д-р Владимиров на първоначална консултация, даде какви изследвания трябва да направим с партньора ми. Направих кръвните, добре са, само витамин д е нисък, той още не е. Предстои ми преглед при д-р Белчева.
Докторът каза, че в зависимост от резултатите ще правим ИКСИ или ИМСИ. Страх ме е понеже е нещо ново, нямам представа симулациите болят ли, колко време продължават, след това пункцията и накрая финансово колко ще излезе, и дали ще успея да се справя.

Не се притеснявайте, нищо от тези процедури не боли Simple Smile  Ще ви дадат договор с подробен ценоразпис, от който можете да си сметнете с точност колко ще ви струват процедурите. Единствено не можете да предвидите сумите за стимулация, ако ще има такава.
Имайте предвид, че при замразяване, ако имате повече ембриончета, ще трябва да им подновявате плащането на замразяването занапред, след като изтече предплатеният срок за съхранение. В ценоразписа и това е написано. Това е повтаряем, но разсрочен във времето разход. Успех!

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 15:01 от milenahot

# 141
Здравейте ! Предстои ми стимулация, днес имам леко  зацапване, следователно утре може би ще ми е първия ден от цикъла. Как процедирате в такива случаи, на първи ден от цикъла ли ходите или 4-ти ден, който ще се падне в понеделник ! Знам, че трябва да звънна на доктора, но чакам поне малко да се засили кървенето. Благодаря предварително 🙂

# 142
Брои се от първия ден на силното кръвотечение, ако е до обяд е същият ден, ако е следобед от  следващия. По добре идете на първия, ако наистина е утре.

# 143
Обадете се задължително на лекаря. Той ще прецени най-добре кога да отидете. Ако не днес, утре му звъннете.

# 144
Здравейте ! Предстои ми стимулация, днес имам леко  зацапване, следователно утре може би ще ми е първия ден от цикъла. Как процедирате в такива случаи, на първи ден от цикъла ли ходите или 4-ти ден, който ще се падне в понеделник ! Знам, че трябва да звънна на доктора, но чакам поне малко да се засили кървенето. Благодаря предварително 🙂

На мен когато ми е идвал така "несигурно" цикълът и съм се чудела кой ден да кажа на Д-р Владимиров, ме е питал "Силното кога дойде?" Smile
Та ако "силното" е дошло до обяд, се води в този ден, а ако е дошло следобяд/вечер - се води на следващия ден. Успех!

# 145
Благодаря момичета, звъннах му в петък сутринта когато започна и силното кървене и ми каза да ида същия ден. Инжекцийте ги започнах в събота на втория ден от цикъла. Живот и здраве сряда или четвъртък предстои пункцията. Успех на всички 😊

# 146
Здравейте. Търся инфо за яйцеклетки от български донорки. Каква е успеваемостта? Имате ли представа дали мога да съм сигурна че няма донорката да е от ромски произход?

# 147
Здравейте. Търся инфо за яйцеклетки от български донорки. Каква е успеваемостта? Имате ли представа дали мога да съм сигурна че няма донорката да е от ромски произход?
Няма такава изведена статистика, доколкото знам. Предполагам, че ако изрично заявите в клиниката, че НЕ желаете донорка от малцинствата, шансът въпреки това да ви дадат именно такава, ще е почти равен на 0.

# 148
А не може ли, човек сам да намери жена, която да му дари яйцеклетките си, може би роднина? Мислила съм по-този въпрос.

# 149
А не може ли, човек сам да намери жена, която да му дари яйцеклетките си, може би роднина? Мислила съм по-този въпрос.
Има т.нар. "родствено даряване", но има ограничание до коя връзка в рода е възможно. Примерно сестра може, но братовчедка на девера на лелята на зълвата, не става Simple Smile Също така, има ограничение до 38 години за родственото даряване, както и да има поне едно живородено дете донорката.
Ако пък нямата родствена връзка, но все пак си доведете жена, която е съгласна да дари яйцеклетки за вас, в клиниката и взимат яйцеклетките, но това, което с вас се случва, е че вие просто минавате на по-преден номер в списъка за получаване на яйцеклетки, т.е. няма да получите от тази жена, но фактът, че сте я довели, ви качва в началото на получателките и по-бързо ще ви дойде редът.

Общи условия

Активация на акаунт