Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 32 619
  • 469
  •   1
Отговори
# 270
Може ли мнение за др Белчева? Разбира ли си от работата? Или да избера Владимиров..

Настоявайте си за Владимиров, той  е претоварен и прехвърля всичко към Белчева, а моите впечатления от нея не са добри.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 15:29 от Brianna_

# 271
Напълно нормално е да има мнения в двата полюса и помежду. Така тези, които са след нас могат да вземат по-добро решение за себе си, времето, надеждите и парите си.

# 272
Здравейте. Ще съм много благодарна ако някой може да ми отговори дали цените за съхранение на ембриони (за 1, 6, 12 месеца и т.н.) се плащат независимо от броя сламки или таксата се дължи за всяка една криосламка?

# 273
Здравейте, цената е независима от броя на сламките.

# 274
Здравейте, момичета. В понеделник ще бъде на преглед при др Владимиров за първи път. Ще ми бъде 29ти ден от цикъла. Дали е подходящ? Също така часа ми е записан през Superdoc предполагам там са актуални?

# 275
Когато съм била на преглед е имало и момичета записали се чрез superdoc. Просто пак си казваш на момичетата от регистратурата и когато дойде часа, те ще те викнат.Щом си за първи път си носи всичко, което имаш като изследвания и т. н. За другото доктора ще прецени дали е навреме. Успех!

# 276
Много благодаря за отговора! Надявам се всичко да е наред с часа в понеделник, че не съм от София и ще пътувам специално за това.

# 277
  • София
И аз съм записвала час през superdoc-няма за какво да се притеснявайте. Часовете се спазват-най много 10-15 мин.ми се е налагало да чакам.

# 278
  • София
Здравейте момичета.
Не знам кой как чака по 15 мин, но аз под час и половина не падам. Обикновено е някакъв хаос, претъпкана чакалня и в моя час има поне 5 човека, които влизат преди мен.
Сега съм в стимулация и съм ужасена от това, че трябва да идвам и сутрин и следобяд.
Моля споделете как се справяте в този период с отсъствията от работа?

# 279
При стимулацията всичко вървеше много бързо. Сутрин отиваш, боцкат те, не всеки ден имаш прегледи, тръгвал си. След обед отиваш, тук може да има чакане ако доктора има трансфери много,защото той преглежда на всяка резултатите. След което една по една влизате за инжекциите.

# 280
Направило ми е впечатление, че тези които са на стимулация влизат с предимство. Само въднъж чаках пред лабораторията 30 мин. Но за преглед влизах почти веднага.

А следобед най-добре отивайте не по-рано от 15:30ч  за да не чакате. Ако няма да си слагате там инжекциите може да изпращате и друг да ви вземе назначението.

Здравейте момичета.
Не знам кой как чака по 15 мин, но аз под час и половина не падам. Обикновено е някакъв хаос, претъпкана чакалня и в моя час има поне 5 човека, които влизат преди мен.
Сега съм в стимулация и съм ужасена от това, че трябва да идвам и сутрин и следобяд.

# 281
  • София
Благодаря за информацията, беше ми полезна.
Аз може и да съм се поошашкала и за това така критично да виждам нещата. То ясно, че като поемаш по този път ще се стискат зъби и ще има такива моменти.

Направило ми е впечатление, че тези които са на стимулация влизат с предимство. Само въднъж чаках пред лабораторията 30 мин. Но за преглед влизах почти веднага.

А следобед най-добре отивайте не по-рано от 15:30ч  за да не чакате. Ако няма да си слагате там инжекциите може да изпращате и друг да ви вземе назначението.

Здравейте момичета.

# 282
  • София
Момичета, предложиха ми да направим PGS. Доктора ми даде 2 варианта да огледаме ембрионите до 3ти или до 5ти ден. До 5ти имало още едно замразяване. Аз не разбрах защо. Нали на 5ти взимат клетките и ги замразяват. После не ги ли размразяват само годните за трансфер, като дойде време?
Ще се радвам, ако някоя от вас е минала през това са сподели. Като цяло няма много мнения по темата и ще е полезно и за други съфорумки.

# 283
Има тема за предимплантационна диагностика, но от различни клиники.
Има и много теми също за трансфер на 3ти или 5ти ден, но мисля, че бяха във форума зачатие.

Момичета, предложиха ми да направим PGS. Доктора ми даде 2 варианта да огледаме ембрионите до 3ти или до 5ти ден. До 5ти имало още едно замразяване. Аз не разбрах защо. Нали на 5ти взимат клетките и ги замразяват. После не ги ли размразяват само годните за трансфер, като дойде време?
Ще се радвам, ако някоя от вас е минала през това са сподели. Като цяло няма много мнения по темата и ще е полезно и за други съфорумки.

# 284
  • София
Да съгласна съм, но там процедира по различен начин. Това с 2-нито замразяване, ако някой може да ми го разясни (за 5 ден).
Има тема за предимплантационна диагностика, но от различни клиники.
Има и много теми също за трансфер на 3ти или 5ти ден, но мисля, че бяха във форума зачатие.

Общи условия

Активация на акаунт