О, Боже! Детето иска на лагер!

• 7 104
  • 196
  •   1
Отговори
# 45
Купи й обувки с лепки и я пускай, ако иска.
Смях се преди години с една позната. Пак втори клас беше дъщеря й, с много дълга коса. Ми преди лагера почнаха тренировки детето само да си мие, суши и връзва косата, понеже дотогава само мама го беше правила. Разправяше после, че отлично се е справила дъщеря й.

# 46
И моето е втори клас, още миналата година се бях засилила да го пускам с баскетбола, от училище нямаше. Той не искаше обаче.
Тая година също съм готова да ходи, но още от никъде не са дали предложения, за да видя неговата нагласа.
Сигурно съм наивна и не съм плащала лампи досега, та затова съм така ларж Grinning
Не съм много сигурна мен кога ме пуснаха на лагер сама, може би 3-4 клас.

# 47
Не знам дали все още се организират лагери от училището. По-скоро са сборни с деца от различни училища.

# 48
Само ще кажа, че едно време от първи до четвърти клас имахме зелено училище и щеше да ми е много гадно, ако не бях ходила с връстниците си..

# 49
То и сега има. Моят заминава след ваканцията за 4 дни. Ще ходят половината деца от класа. Обаче ще е доста по-добре от едно време. Сега са в хотел с басейн (!!!) в Сандански, ще ходят всеки ден някъде в района по музеи и забележителности. В стаи са по трима със собствена баня..... Не като едно време - една тоалетна и баня на етаж, при това в банята все нямаше топла вода.

Две години нямаха заради ковида. 2020 щяха да ходят, даже бяхме платили, но отмениха със затварянето от март 2020 г.

# 50
  • Плевен
Честно да си кажа,не бих го пуснала.Не и с този клас.Имаха оферта в началото на годината за зелено училище.300 лева за 5 дена.Толкова пари не бихме дали.Другото,на 10 деца от общо 25 им е забранено от училищния съвет да ходят на зеленото училище.Познайте защо!Никой учител не желае да си слага главата в торбата с идиотчета.Учителите излизат от часовете с нашия клас разплакани.На родителските срещи идват учителите да се оплакват,но промяна няма.Идиота си е идиот!Ритат се в главите,в корема,тръгват с разкрачен пергел едни срещу други...Всеки ден някое дете изревава..Няма такава напаст.Моя син не пожела да ги почерпи дори за РД.Не желае да ходи никъде с тях,мрази ги.Брои дните до края на учебната година.Оплаквали сме се на учителя,нищо не се променя.Затова не бихме го пуснали,нито той пък иска.

# 51
Няма да я научиш на нищо ако я пазиш непрекъснато. Има си отговорни лица и други деца. Достатъчно е голяма да отиде...

# 52
  • Варна
Все ми е тая дали ще си пуснете "лапенцето" на лагер, но гледайте поне да го научите да си вързва обувките преди да влезе в университет...  Горкото!

# 53
Е, за какво му е?!? От обувките с лепки, направо на токчетата..... Grin

# 54
Ако детето има желание, бих го пуснала. И синът ми не може да връзва обувки. Ами не ходи с такива с връзки - всичките му обувки, маратонки, сандали са с лепенки. Пет дни няма да се къпе, или поне не старателно - нищо няма да му стане.

Аз отидох за първи път на лагер на 5 години в Годеч. И после всяка година до лятото на 6 за 7 клас.

Между другото, и аз гледах вчера един летен лагер на палатки за моя син на 9 години. Единствено ме притеснява, че не е добре с българския и че може да има деца, които да му се подиграват за това. Вече сме го играли този филм в хотели и по площадки в България, включително от майки. Иначе лагерът много добре изглежда и съм убедена, че на детето не само ще му хареса, но и ще му бъде полезно.

# 55
Време е да осъзнаете, че детето е пораснало. Защо не сте я научили да си връзва обувките? Престанете да тичате и да вършите всичко вместо детето, целта е да отгледате и възпитате осъзнат самостоятелен човек, а не зависимо от мама глезанче. След като иска да отиде, пуснете я, не вменявайте вашите страхове на нея. Моята дъщеря също е на  8 години, от 2 години летата е на лятно училище, в рамките на деня са на излети. Сама се оправя, носи си храна и вода. Зимата беше за 3 дни на състезание, много доволна.

# 56
Нединка, също го гледах този лагер, ама с тези палатки нещо съм в чуденка..... Дай после отзиви, ако го пуснеш твоето дете.

# 57
Нединка, също го гледах този лагер, ама с тези палатки нещо съм в чуденка..... Дай после отзиви, ако го пуснеш твоето дете.

Какво те притеснява? Аз лично не съм фен на палатките и никога не бих отишла на подобно нещо. Но познавайки сина си, на него много би му паснало. Ще го мисля още. Засега не съм говорила с него, защото като разбере и ако иска да отиде, няма да се отърва, докато не го запиша. А при нас стои и въпросът с организацията - ние живеем на 2000 км от България.

# 58
Моят син беше на палатков лагер на 9 и си изкараха чудесно. Децата растат и трябва да се научат да се справят.

# 59
Споделете към кои фирми сте се насочили/ сте били за палаткови лагери, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт