Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 52 998
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Зависи открито ли е, подземно ли е, става ли за по-големи коли... При всички положения 200 лв мисля че е много. Виждала съм супер намазани самостоятелни гаражи с канал, ток и вода за толкова пари.

# 151
  • при Arctic Monkeys
Има една категория хора, които нямат пари да купят каквото и да е, но имат ужасно големи претенции, за абсолютно всичко. И тъй, като нямат пари да купят каквото и да е, се успокояват с това, че всичко е леш. Има много такива по темите за имоти. Обикновено живеят под наем и не са купили/построили/ремонтирали нищо през живота си, но са страшно компетентни. Споменавала съм и друг път темата в Инвестор, където, понеже прогнозите за срив така и не се случват от 10 години, се предвиждат бомби, смърт, болести, глад, цунамита и пр. катаклизми, за да се докаже, че всичко е леш и влагането в имот е безсмислица.

# 152
  • гр. Варна
Какъв наем бих могла да търся на паркомясто в Чайка?
Охраняем паркинг в Чайка - 80.00лв/месец>
Скрит текст:
Има и по 50.00лв/месец ( в двора на сервизи). За подземно> не повече от 100лв. За самостоятелен гараж>не повече от 130лв

# 153
В района на Базар Левски,знаете ли къде има паркинг?

# 154
Има един малък до Завод Дружба...за друг не се сещам..

# 155
Чудесна тема, радвам се, че попаднах на нея. Бихте ли могли да помогнете, опитвам се да определя разумно ли е да продам апартамент в момента. И цената, която да търся също. Старо строителство, 70 кв. реални, Чайка, панорамен, среден етаж.

# 156
  • Варна
Има още много важни фактори за определяне на цената, не е само квартал и квадрати.Тухла или панел, 1 или 2 спални,колко старо е строителството,състояние на имота (за тотален ремонт или готов за нанасяне).

# 157
Да прибавим и още една посока. А мислене - знаете ли какво да направите бързо с парите, че да не се окаже, че инфлацията ги е изяла

# 158
  • Варна
Ако купите друг имот веднага след продажбата, на практика няма никакво значение кога продавате и на какви цени.

# 159
Чудесна тема, радвам се, че попаднах на нея. Бихте ли могли да помогнете, опитвам се да определя разумно ли е да продам апартамент в момента. И цената, която да търся също. Старо строителство, 70 кв. реални, Чайка, панорамен, среден етаж.
Информация не е достстъчна, потърсете познат с повече опит или в краен случай агенция. Лично мнение, старите апартаменти в Чайка, особено за тотален ремонт и на цени на нови в близки райони им мина модата особено с оглед на предстоящото зониране и липсата на възможност за покупка на парко място. Така че е точния момент за продажба, пак казвам лично мнение. Преди 3 години бях купувач и освен апартамент, взех и 2 гаража който доста ми вдигаха кредита и беше трудно решение, сега  2-та гаража струват повече от апартамента (по тогавашните цени). Да купиш апартамент в днешно време, вече без значение от локацията, без парко място е грешка, било то за лично ползване или с цел продажба след време. МИСЛЕТЕ КАТО КУПУВАТЕ!

# 160
Именно, не знам какво евентуално да купя, ако продам. Мястото е обезпечено с достатъчно паркоместа, изключително удобно е, невъзможно е да намеря подобно ново строителство. Благодаря за включването.

# 161
  • Варна
Такова животно като място, обезпечено с достатъчно паркоместа, във Варна НЯМА. Разходете се вечер, за видите за какво става въпрос.

# 162
  • Варна
Здравейте,
Ако решите да продавате, може ли повече информация за жилището на лични, моля. Поздрави!

# 163
Какво строителство е, има ли асансьор? Разпределение. Продават ли се подобни наоколо.

# 164
Има ли тема, където да се обсъждат нощувките във Варна, буукинг и разните други неща покрай отдаването на един апартамент за тази цел?

Общи условия

Активация на акаунт