Къде в Пловдив??? - 95

• 30 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив мога да намеря баджове 50 бр. вертикални, на връзка? В метро дали ще има или?

https://www.office1.bg/office-1-badzh-za-izlozheniya-pvc-vertikalen-50-broya

# 121
Здравейте, момичета! Къде в/край Пловдив има разсадник, откъдето мога да си купя цветя за терасата. Зелени и цъфтящи..

# 122
  • Майничка
Аз си купувам от една жена на Четвъртък пазар, не на входа откъм месарите, а откъм Паметника на Съединението. Има голямо разнообразие и на подправки.

# 123
  • под тепетата
И аз оттам си купувам подправките. В ъгъла вдясно се пада.

# 124
Здравейте, къде в Пловдив мога да намеря баджове 50 бр. вертикални, на връзка? В метро дали ще има или?
Офис 1
https://www.office1.bg/badzhove-i-lenti-sredstva-za-prezentatsiy … -materiali-1-1003

Може би в Дедал...

# 125
И в Джъмбо има баджове.

# 126
Някой скоро да е поръчвал дървени щори?
В търсене сме на такива.

# 127
  • Пловдив
Момичета Flowers Hibiscus Спирачката на детската количка ми се развали, в гаранция е, но е от Амазон и няма как да я ползвам. Някоя мама да е оправяла такъв проблем и къде ?
Попитах на най-близкото място, за което се сетих /веломагазина на Македония/, правят такъв ремонт ,но имат много поръчки за колела и ми отказаха.

# 128
Става дума за роднинско събиране в късния следобед с ранна вечеря. Ще погледна Хитър Петър. Не пушенето вътре ми е много важно, тъй като ще има и бебе, а времето може и да не позволява да се направи отвън.
Долче Вита добавям като вариант

# 129
Момичета Flowers Hibiscus Спирачката на детската количка ми се развали, в гаранция е, но е от Амазон и няма как да я ползвам. Някоя мама да е оправяла такъв проблем и къде ?
Попитах на най-близкото място, за което се сетих /веломагазина на Македония/, правят такъв ремонт ,но имат много поръчки за колела и ми отказаха.
На два пъти съм ремонтирала детска количка в Макс Ком. На Голямоконарско шосе са. Много отзивчиви, втория път нямаха резервни части за модела ни, но смениха цялото колело с аналогично, от друг модел. Само дето не беше същия цвят, но пък успях да ползвам до последно количката с номер 2.

# 130
Дами, спешно ми трябва опаковъчка хартия или плик за опаковка на голям кашон с подарък за детски рожден ден и панделка.
Къде най-близо да търся в района на площад Шахбазян или понедленик пазара?
В Пепко, който наскоро отвори до пощата дали продават такива неща?

# 131
За опаковки, в този район- Диги 84 - магазина им е в пресечката зад пицария" Ориджинале"

# 132
  • Пловдив
В пепко има хартия, във всяка книжарница вероятно също има.

# 133
  • Майничка
В книжарниците обикновено ролките хартия са по-малки, ДМ-ските са по-големи. В краен случай може и да се настави хартията, стига дължината или ширината й да покриват единия размер на кашона. Диги-84 е добро решение, ако не се гони "детски" десен на опаковката.

# 134
ДМ има в Халите най-близо. А и по Железарска има една Сладкарница за цветя, на десния тротоар, ако се влиза от към Тунела, от там съм купувала опаковъчна хартия и панделки.
Диги-84 наистина е на един хвърлей от Шахбазян.

Общи условия

Активация на акаунт