Къде в Пловдив??? - 95

• 30 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! Коя лаборатория работи в неделя? Трябва ми бърз антигенен тест за пътуване. Благодаря!
На колелото на Панаира е. Цар Борис Трети Обединител 33-35, за да бъдем точни. До 13 часа в неделя. /Не е новата на партера в сградата на Сиенит, а до Китайския ресторант Шанхай.

Писанец в Гранда също работи в неделя.

# 301
  • Пловдив
В момента има бум на кърлежи, което е нормално в този сезон, след дъжд и слънце след това.

# 302
  • Пловдив
Някакви мнения за лаборатории Кандиларов? Гледам, че предстои откриване на техен обект на кръстовището на "Богомил" и "Източен".

# 303
  • Пловдив
С тия кърлежи ме притеснихте Simple Smile Ние сме само с една пипетка и не сме слагали все още каишки, защото е малък и консултацията ни с вет е чак към 10 май, но ще избягваме тревите. Надявам се по предложените дестинации да има черен път, по който да се разходим.

# 304
  • Пловдив
Пипетките за мен са за предпочитане пред каишките  /личен избор, нямам някакъв смислен аргумент/. Дори кучето, за което се грижим на улицата е с пипета. Просто след разходка оглеждайте хайвана. В града вече започват поетапно да пръскат тревните площи, но извън града и из такива местности няма кой да се занимава. А и лошото е, че при продължителен валеж трябва отново да се пръска като изсъхне, иначе няма смисъл.

# 305
  • Пловдив
Имали къде да ни залепят един магнит (магнит от друг град)

# 306
? това не го разбрах

# 307
Още едно приятно място за разходка на кучета и хора,Бойково,светилище Лина. Равна пътека в гората,приятна разходка за час- два- три
http://bulgariansanctuaries.com/2018/07/30/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1 … 0%BE%D0%B2%D0%BE/

# 308
  • София
Ако е счупен, може със секундно лепило да го залепите. А най - хубаво би било да посетите отново този град и да си купите нов. 😊

# 309
  • Пловдив
И аз съм лепила магнит със секундно лепило. Оставих го да изсъхне хубаво и на дпугия ден отново го поставих на хладилника.

# 310
Скоро ще бъда кръстница и още нямам тоалет за повода.
Дайте предложения къде по главната или други места да гледам за рокля за случая. Скоро не ми се е налагало да купувам официален тоалет за повод и не съм гледала кои магазини са останали.

# 311
  • София
Можете да погледнете тук:
https://amiamoda.com/
Освен онлайн, мисля, че имат и физически магазин на ул. Найден Геров.
Отделно харесвам Кенсол, Дика, Роси.

# 312
  • Пловдив
Ами това с пак в същия град ще е най-добре сигурно Simple Smile, но все пак ми се иска да си остане още и това. И тъй като не съм напълно сигурна, че ще успеем да го захванем и здраво и изцяло точно ми се искаше някъде да ни го направят

# 313
  • под тепетата
Някъде в ателие, където правят ръчни сувенири вероятно ще ви го залепят със силикон, ако се примолите.

# 314
Печат ( едноцветен ) на единични бройки тениска с мое изображение къде най-изгодно и качествено ? Може и с  мои тениски. Искам няколко,но различни надписи. Десетина бройки. Къде ? Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт