Къде в Пловдив??? - 95

• 30 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
1. Къде в Пловдив има хубави рокли за повод?
2. И къде има добра шивачка на официални рокли и качествени платове?
3. Търся също и костюм на щъркел под 50 лв - или поне крилца.
Сиси Гавазова препоръчвам-качество и хубави платове има, но и цените отговарят на това.

Аз искам да питам някой може ли да ми каже откъде да купя от най-простите покривки/бяха турски май/ .Едно време ги продаваха ромите на руския пазар-е, няма сега. Купих няколко от магазина до св Петка- отлично качество, но никакво петно не излиза, цената е около 40лв за голяма маса. А по спомен от тези обикновените турските петната излизаха. Или поне ми препоръчайте - виждам се в чудо. Днес ги пуснах в пералнята с вениш на дълга програма и с пред пране , ами изхвърлих ги.

# 346
В Лекси горе съм взимала такива

# 347
  • Пловдив
От Джъмбо съм взимала бежави покривки за маса. Материята е плътна, всякакви петна излизат, без допълнително третиране.

# 348
  • Euskal Herria
И  в магазините тип левче има. От магазин Хита до автогара Родопи съм купувала такава покривка.

# 349
Под дългия блок в началото на бул. Свобода 1-3-5-7-9....има магазин тип домашни потреби -левче. На него има банкомат на Пощенска банка. Преди два месеца взех от там, има много богат избор и от размери, и от форми на покривките.

# 350
  • Пловдив
Благодаря момичета. И в Лекси ходя и в Джъмбо ,ама кой да гледа...

# 351
  • Пловдив
Къде мога да мина стенд на колата след 17:00часа?

# 352
Здравейте,знаете ли дали и къде има складове на едро за дрехи,освен на Брезовско шосе.

# 353
Има ли някъде специализиран магазин за азиатски храни?

# 354
Здравейте,знаете ли дали и къде има складове на едро за дрехи,освен на Брезовско шосе.
То там имали въобще? За бельо има един-два специализирани павилиона, но за друго не знам.

# 355
Предполагам търсиш нещо екзотично, иначе стандартен не лош избор има в Лекси на Марица /до рибния щанд/

# 356
Има един два склада,но ми е интересно дали има и други в града.

# 357
Някой виждал ли е във физически магазин такъв преходник за бутилка за вода?

# 358
  • Пловдив
Предполагам търсиш нещо екзотично, иначе стандартен не лош избор има в Лекси на Марица /до рибния щанд/
B Billa на Марица също е много заредено.

# 359
Най-вече продукти и пособия за суши (ориз, нори, рогозки, дъски за сервиране), корейски, тайландски сосове, по-екзотични гъби...

Общи условия

Активация на акаунт