Къде в Пловдив??? - 95

• 30 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Падна освен до Централни гробища и в съдийски другаде из града има ли?

# 61
Още няколко излизат в Гугъл
  https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B4% … pi=!1sbjO5xU6O8TY

Някой питаше за логопед-Гергана Бейчева бих препоръчала.

# 62
  • Пловдив
Някой да е виждал някъде да се продават диадеми емоджи?
Нещо такова:

# 63
  • Пловдив
В Джъмбо съм виждала с антенки, но нямам спомен дали са били с емоджита или нещо друго.

# 64
  • Пловдив
В Джъмбо съм виждала с антенки, но нямам спомен дали са били с емоджита или нещо друго.

Първо там проверих. Няма.

# 65
Здравейте,момичета.В предишната тема също писах,но забравих отговорите ви, а и не мога да ги намеря чесно казано.Та въпросът ми е дали знаете магазини за шаферски рокли около главната?Или ако знаете за фб/инстаграм страница ще ви бъда много благодарна,ако споделите!

# 66
  • Пловдив
За всякакви сватбени дрешки бих се разходила из Асеновград.

# 67
Срещу дома на младоженците има магазин, в който могат да ви предложат шаферска рокля, ако желаете нещо по-по. Знам, че отговорът е банален, но Асеновград е на 20 километра и там е превърната сватбата и всичко за нея в индустрия. Има и влакове и автобуси и предвижването до там понякога е по-бързо, отколкото примерно между два квартала на Пловдив. За всеки джоб могат да се намерят рокли, както и за всеки вкус.

# 68
Магазин за официални рокли съм виждала на кръстовището на Шести септември и Копривщица, след пици, дюнери и т.н. Виждат се изложени, но винаги съм го гледала от колата, че минавам оттам. Не съм влизала, за да дам инфо за разнообразие и цени.

# 69
Аз продължавам да издирвам палети. В обявата от Clo не продавали на физ. лица, звънях и на фирма Николени, същата работа.

# 70
Шантал, около теб няма ли някой регистриран земеделски стопанин. Всички имат булстати като физически лица. Ако искаш пиши ми на ЛС, ще съдействам. Стига да са съгласни да ти продадат, само два палета ли ти трябваха?

# 71
  • Пловдив
На ул.Опълченска в началото имаше платен паркинг, нали?

# 72
Аз продължавам да издирвам палети. В обявата от Clo не продавали на физ. лица, звънях и на фирма Николени, същата работа.
Палети.. в някой голям склад освен да се помолиш да ти (про)дадат 2 палета. За строителни материали например или на околовръстното има разни халета с табели изкупувам палети.. за 2 палета все тая.

# 73
От къде мога да купя кожа? Трябват ми две парчета, за да се зашият на един диван, не повече от метър на 50/60см. Дали в Мазиар до Пешеходния мост продават? Изобщо някъде има ли?

# 74
  • под тепетата
Да, има паркинг на "Опълченска".

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 20:01 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт