Къде в Пловдив??? - 95

• 30 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Майничка
От къде мога да купя кожа? Трябват ми две парчета, за да се зашият на един диван, не повече от метър на 50/60см. Дали в Мазиар до Пешеходния мост продават? Изобщо някъде има ли?
Изкуствена или естествена? Изкуствена по едно време имаше в Какаду. Парчета естествена продаваха в една лавка на "Иван Вазов", горе-долу срещу ключаря след малката Лиляна. Не съм минавала оттам тази година обаче.

# 76
  • Пловдив
Шантал, колко палета ти трябват и в идеално състояние ли? Европалети ли?

# 77
За естествена кожа, има добро кожухарско ателие по Иван Вазов, но веднага след пресечката на ул. Одрин. На страната на библиотеката. Ако е необходимо мога да потърся локация.
Не се справих, но това ще помогне за насоки.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 20:46 от 🧡 Clo 🧡

# 78
От къде мога да купя кожа? Трябват ми две парчета, за да се зашият на един диван, не повече от метър на 50/60см. Дали в Мазиар до Пешеходния мост продават? Изобщо някъде има ли?
Провери тези на Кукленско - не съм влизала, но магазина изглежда добре зареден. Дано продават на дребно.
https://www.koja.bg/copy-of-za-nas-1

# 79
Шантал, колко палета ти трябват и в идеално състояние ли? Европалети ли?
Ако са европалети-2-3бр., гледам че има и някакви по-малки, те не знам как се водят.
Да не е в съвсем плачевно състояние, че ще ми излезе по-солено обработката. Просто най-сетне имам готина тераса,  пък и гледка и искам да си направя диванче Simple Smile)

# 80
  • Пловдив
Ще видя утре какво имаме налично и ще пиша.

# 81
Дайте идеи какво мога да купя утре за 50-годишнина на семеен приятел и от къде?
Освен, че поканата е неочаквана и в последния момент и ни сварва без никакви идеи и в голяма степен загубили представа дори кое къде може да се купи в нашия град.
Рожденикът обича книгите, историята, пловдивските футболни отбори, походите в планината, работи на бюро в държавната администрация... Почти не сме се виждали последните две години покрай пандемията, което ми връзва ръцете за такива подаръци като хубава риза примерно ...

# 82
Милена,  благодаря!

djasra, Книга на историческа тематика? Някое колекционерско издание или пък ваучер за такова. Ако имате време за поръчка, може и от този сайт https://bulgarianhistory.shop/category/katalog/9?sort=price-asc

# 83
  • Пловдив
Здравейте!
Накъде в Пловдив води този нов път в дясно на бул.Васил Априлов, срещу отбивката за КАТ?
Отбелязала съм го с червено.
Някой има ли информация дали ще се свърже с ул. Васил Левски.
Ако въпросът ми не е за тук, моля да ме насочите къде да го задам.
Извинявам се предварително!

# 84
Излиза на Карловско шосе, кръстовището на "Ален мак". Изобщо не е нов път, а ул. Георги Бенев. На нея има доста цехове и складове и си е натоварена като цяло.

# 85
Излиза на Карловско шосе, кръстовището на "Ален мак". Изобщо не е нов път, а ул. Георги Бенев. На нея има доста цехове и складове и си е натоварена като цяло.
Това не е Г Бенев, по-напред е Бенев.
Работех там 12 години, вЕрвай ми 😁
Бенев е с Дилянка
Напредък е на другия край на махалата към Съливер

# 86
Тази улица излиза на Георги Бенев, някъде към Стъкларския и след това на светофара на Ален Мак. Тоест по нея се стига до ул. Васил Левски, но е много разбита. Погледнете си го в Гугъл карти.

# 87
  • Пловдив
Освен, че поканата е неочаквана и в последния момент и ни сварва без никакви идеи и в голяма степен загубили представа дори кое къде може да се купи в нашия град.
Рожденикът обича книгите, историята, пловдивските футболни отбори, походите в планината, работи на бюро в държавната администрация... Почти не сме се виждали последните две години покрай пандемията, което ми връзва ръцете за такива подаръци като хубава риза примерно ...

1. Колекцията трилогия на Яна Язова “Балкани” (книги на историческа тематика, отразяващи априлското въстание, налични са в Хеликон на центъра)
2. Албум за попълване на родословно дърво
3. Ваучери за спа почивка/ планина от грабо
4. Енциклопедия за някой футболен отбор, на който е фен
5. Торта изненада (аз последния път поръчвах от Криспи, но щом ви притиска времето, отскочете до някоя сладкарница и вземете готова)..

Дано съм била полезна и успех 🙂

# 88
Ваучер за книги. Така не рискувате да купите нещо, което няма да хареса или е чел. На Хеликон са хубави, направени като пластика. Слагате в хубава картичка, панделка и готово. Лесно и чудесно😉

# 89
  • под тепетата
И бутилка хубаво вино или каквото пие!

Общи условия

Активация на акаунт