Къде в Пловдив??? - 95

• 30 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Майничка
Djasra, ваучер от Хеликон, Ориндж, Сиела или Декатлон. Ако не мога да се консултирам с някого, не бих избирала книга - може да я има.
Ако не е въздържател - някакъв интересен коняк, уиски, водка Белуга или джин, по възможност не от комплектите с чаша.
Задължително хубава опаковка и картичка с послание (нещо от типа на клуб 5 звезди или подобно).

# 91
  • Пловдив
Здравейте!

Препоръчайте ми заведение с вкусна храна и нормални цени за роднинско събиране /около 15-20 души ще бъдем/ в Кършияка. Двете, които ползвахме за такива събирания, не преживяха пандемията. Благодаря!

# 92
Момичета, безценни сте! Много ви благодаря за информацията за кожата. Ще проверя. Идея нямах изобщо къде да търся. Heart

За подаръка, ако ви е близък може да му вземете хубав кожен портфейл, за ваучер бих взела от Декатлон, там има сериозен избор за планинарското му хоби.

# 93
  • Пловдив
В Кършияка ми харесва кухнята на Бразилията, до него е Рибката, но не съм ходила от преди пандемията.

# 94
Бенджи, Ла Долче Вита.

# 95
  • Майничка
Здравейте!

Препоръчайте ми заведение с вкусна храна и нормални цени за роднинско събиране /около 15-20 души ще бъдем/ в Кършияка. ...
Хитър Петър. Не зная как са цените в "зелените" ресторанти с/у Луксор, дори не зная дали са същите, отпреди ковид, иначе стават за сядане навън.
Наскоро пробвахме случайно и един ресторант Трюфел, зад градинката с/у сервиз Ангелов. Преди беше италиански, но явно са се сменили. Храната беше много вкусна и ценово прилична, има градина, но вентилацията не е много добра (беше и студено), та се усеща тютюневия дим.

# 96
  • Пловдив
Да не се пуши вътре - почти всички сме непушачи, а ще има и малки деца.

Ще проверя всички споменати. Благодаря!
....

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 09:54 от *Бенджи*

# 97
  • Пловдив
Шантал, питах колегите, нямаме налични в момента. Дали са ги на някакъв мургав съгражданин за дърва. Но се сетих, че близо до нас съм виждала палети - https://eurotransgroup-gd.com/?page_id=56 . Ако не намериш, при нас ще се появят по някое време, ако не ти е спешно де.....

# 98
Шантал, не знам в кой квартал си, но след Коматево, в посока Марково е склада на Кока Кола.
Все ще те снабдят с някой палет.

# 99
  • Пловдив
Бенджи, сещам се за Комсед, Хиполенд и Макском на Голямо Конарско шосе. От там преди години съм купувала много неща.

# 100
Да не се пуши вътре - почти всички сме непушачи, а ще има и малки деца.

Ще проверя всички споменати. Благодаря!
Зачеркни тогава Долчето. Салонът уж външен за пушачите е голям и влиза дим в основната част. Не е за вас

# 101
Голям детски магазин е и Малечко. Оттам съм купувала страхотни подаръци.

# 102
  • Пловдив
Рибката не е ок вече. Всичко е много захабено и качеството на храната е много ниско.
Бразилията ми е много тъмно, може би защото е под дърветата и като минавам от там ми се струва тъмница.
Може да пробвате това, което е до училище Яворов - забравих му името (сменяха го няколко пъти).
На нас много ни харесва и мексиканския ресторант срещу Новотела. Там няма много избор на храна, но пък я приготвят страхотно.
В Ефира също готвят вкусно, зависи бюджета какъв ви е.
Друг вариант е Алианса до х-л Санкт Петербург, обаче скоро не съм минавала оттам и не знам дали работи все още.

# 103
Магазин за детски стоки голям е Малечко, но само ако имате доста пари. Доста е скъпо всичко. Ако искате по-евтино Джъмбо. Ако искате средно Хиполенд и в краен случай Комсед. Малечко имат повече детски колички и официални дрешки, Джъмбо евтиния и криво ушити, повече бюджетни играчки, Хиполенда дрехи на средна цена, но предимно за най-малките около 1-2г. Играчките са средно скъпи. Комсед скъпи дрехи от типа на Малечко, но повече ежедневни и играчки качествени но леко по скъпи.

# 104
  • Пловдив
Прилично квартално ресторантче е Маестро с/у църквата на Васил Левски - храната е добра. Синовете ми пък много харесват мексиканския Сомбреро в Роял сити.

Общи условия

Активация на акаунт