Къде в Пловдив??? - 95

• 30 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Още не са обявили нищо специално, но принципно на официални празници няма синя зона. Миналата година беше за четирите дни, от разпети петък до понеделник включително.

# 226
🧡 Clo 🧡 , благодаря! Simple Smile Някъде го пише ли това? Къде може да се прочете? Flushed
Тук https://www.plovdiv.bg/ ?

# 227
🧡 Clo 🧡 , благодаря! Simple Smile Някъде го пише ли това? Къде може да се прочете? Flushed
Тук https://www.plovdiv.bg/ ?
2019, 2021. Заради пандемията и локдауна през 2020 нямаше синя зона и беше безплатно паркирането в рамките на няколко месеца.
Тук трябва да излезе и за тази година. Но принципно в почивните дни (неделя) и официални празници не се таксува в синя зона. Останалите дни работи до 18:30 часа.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 10:54 от 🧡 Clo 🧡

# 228
Здравейте.
Нашата груумърка не може да ни вземе преди “Май” месец и по стечение на обстоятелствата трябва да заведа кучето на фризура и къпане другаде. 😀 Моля да ви препоръчате къде в Смирненски има груумъри и сте останали доволни?

# 229
  • Пловдив
И аз търся грууминг салони в Кършиака или Центъра.

# 230
  • Пловдив
Здравейте.
Нашата груумърка не може да ни вземе преди “Май” месец и по стечение на обстоятелствата трябва да заведа кучето на фризура и къпане другаде. 😀 Моля да ви препоръчате къде в Смирненски има груумъри и сте останали доволни?
Отворили са нов салон за домашни любимци на ул.Д-р Рашко "Петров"(уличката срещу "Св. Петка"). Не мога обаче да пепоръчам, просто го видях, но можете да отидете да разпитате Simple Smile

# 231
Позната ми похвали тия дни Salon Shine Paws, намира се в Кършияка на ул. Панагюрище 9(  адреса го взех от ФБ страницата им, може да потърсите там- има и снимки на работата им ).

# 232
  • Euskal Herria
Водили сме нашето куче в Зоостил - на Пещерско шосе.
https://www.facebook.com/%D0%93%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0 … 2181069988829039/

# 233
И аз търся грууминг салони в Кършиака или Центъра.
Айляк Петс,Капана

# 234
Ще се радвам да ми кажете какво мислите за ВУСИ Пловдив ?
Има ли завършили там, учащи?
Какво Ви е мнението за отношение, учене, качество, преподавателски състав , учебен отдел?

# 235
Днес обикиоих всички възможни магазини по главната за гривна с кръстче и червен конец за кръщене на бебче, но не намерих.
Дайте предложение къде да проверя. През Отец Паисий ме се сетих да мина.

# 236
  • Пловдив
Ами то повечето златарски са именно там Simple Smile

# 237
  • Майничка
Не е на Главната, но се сещам, че скоро гледах такива на "Христо Ботев", но не помня дали на ъгъла с "Аспарух" или с "Родопи". Мисля, че "Асто" беше магазинът.

# 238
Къде могат да се заведат деца на разходка, да не е музея?
Сещам се за Гребната.
Дочух и за Железницата. Някой скоро да я е посещавал - цени, наплив, паркиране?
Друго интересно място?

# 239
На Альоша - долу в парка има батут за скачане, пързалки, а нагоре по алеите е само за  деца с енергия...

Общи условия

Активация на акаунт