Къде в Пловдив??? - 95

• 30 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Безплатни кастрации
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 08:57 от Трапезица

# 361
Момичета, може ли да споделите опита си със студио Дермавист. Интересувам се от лазерната епилация, че май само там са със сопрано титаниум.

# 362
  • Пловдив
Аз ги посещавам от години. Високо ниво са. Личните ми предпочитания са към д-р Паскалева. Правила съм много процедури при тях. В момента правя Виваче. На лазер водя малката девойка, правим мустак и мишници. Точни, коректни са. не знам как са цените в сравнение с други места, но за мен е важен кожния лекар. За мен е неприемливо такива манипулации да се правят от непрофесионалисти. Може би и те са се научили, но аз съм скептична.

# 363
Дребното трудно ще го придумам с Триумф ама нещо на Слоги може да хареса. Имам работа до Икея и не ми се обикаля всичкото МОЛ.

Всички са наизвадили банските и има много добри модели за тинейджъри - и зара и компания, хм, лпп, всички, има голямо разнообразие.
Много добре ще е ако успеете да убедите за качествен от слоги, защото ефектните евтини съхнат бавно и докарват възпаления и цистити, които на млади години ми провалиха 2 почивки преди да разбера къде е проблема. С много говорене, убеждаване успях да науча почти тинейджър да избира банските по материята преди да гледа модела.
Триумф и слоги са ненадминати по бързото съхнене. И наистина няма нужда да се влиза другаде за бански.
До тях в бързото съхнене се доближават онези със сложното име с В - https://www.vilebrequin.com/us/en/home, обаче за разликата в цената, триумф са си перфектни.

# 364
  • Пловдив
Аз се обзаведох с Триумф, не че имах нужда..... Но аз така или иначе само техни бански нося. За съжаление девойката, макар и порядъчно висока, се оказа недостатъчно килограми и за Триумф и за Слоги. Купихме от НиМ, след като измери де що имаше бански. Тя и без това влиза в басейна, излиза, отива до стаята и се преоблича, щото не можело да я гледат по бански. Нахлузва къси гащи и бюстие и пак слиза. И така това се повтаря 4-5 пъти...И затова ми трябват доста чифтове бански, защото тя мокър не го облича втори път. Оммммм......

# 365
  • Пловдив
Трябва ми куфар за ръчен багаж, хвърлила съм око на куфари "ЕСТИЛ".Дали имате отзиви за тях?Къде другаде мога да ида и  да видя хубави и здрави куфари?

# 366
  • Пловдив
Етил е много добър избор и в никакъв случай компромисен.

# 367
  • Пловдив
В кой мол има Триумф и Слоги? На прима виста не се сещам в кой от трите са тези магазини.

# 368
  • Пловдив
Триумф има в Мол Пловдив. От там съм взимала Слоги.
Триумф има и в Плаза.

# 369
  • Пловдив
И в Марково тепе има Триумф - даже там се води официален представител на марката

# 370
А къде продават карнавални костюми, наметала...? В Джъмбо нямат към момента, само по Хелоуин зареждали.

# 371
  • Пловдив
Моя куфар за ръчен багаж е от BORA. Вземете мек вариант с повече джобове, събира много повече багаж. Не са скъпи, а са достатъчно добри. Ръчният багаж не го хвърлят със замах докато товарят и не купувам чак толкова скъпи куфари. И ако решат да го слагат в шаблона, има по-голям шанс да го натъпчете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
  • Майничка
А къде продават карнавални костюми, наметала...? В Джъмбо нямат към момента, само по Хелоуин зареждали.
Вижте в "Пен силует", над бебешкия магазин на кръстовището на "Капитан Райчо" и "Петко Д.Петков".
Друг вариант е да погледнете във "Фрея", втората употреба. Имат магазин от северната страна на тунела и на още 2-3 места.

# 373
Благодаря!
Във Фрея нямаше.

# 374
Къде мога да си закарам колата за профилактика на климатика. Допълване на фреона ми трябва най-вероятно. Не ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт