Къде в Пловдив??? - 95

• 30 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Къде мога да си закарам колата за профилактика на климатика. Допълване на фреона ми трябва най-вероятно. Не ремонт.

В Диком сервиз където няколко пъти съм си правила ремонти на колата ми казаха , че моята кола няма как да има климатик , защото нещо било спукано и дрън дрън и отказаха да я правят, защото нямали такъв човек . Закарах я  в Autohospital ул.Юндола 8 срещу МГ-то /препоръчаха ми го приятели / и там момчето за половин час ми направи климатика. Това беше Юли 2021 , а все още си ми работи. Казаха ми , че дори и да имам някакъв теч той е минимален. Смятам пак да отида там да ми долеят фреона и да видят какво е положението . Взеха ми общо 60лв.

# 376
  • Пловдив
Къде мога да си закарам колата за профилактика на климатика. Допълване на фреона ми трябва най-вероятно. Не ремонт.
За профилактика на климатика моята я карах в Автобот още преди да се преместят.
Сега са след кръговото на Кукленско шосе в посока Браниполе.
Свършиха работа момчетата.
https://avtobot.bg

# 377
  • Пловдив

В грабо има няколко оферти...иначе аз ходих ето тук: М и М Ауто 21 ЕООД(бул. „Цариградско шосе“ 53)  и съм много доволна.

# 378
От няколко години караме колите при един майстор, срещу Бриколаж-а(идвайки от към моста на Адата, в отбивката преди бензиностанцията се завива на дясно- пада се на гърба на В и К-то)- много сме доволни и от работата и от цените му.

# 379
Благодаря, момичета! Другата седмица имам ходене към Смирненски, ще пробвам при момчето, срещу МГ-то.
За Автобот нямам кой знае колко добри впечатления. Често пускат ваучери в Грабо. ММ кара неговата, точно след като се преместиха към Браниполе, но ако се наложи ремонт, той не може да направи реално нищо, до ден днешен кара без климатик. Допълни му фреон, преди да заминем на море, на връщане вече нямаше никой и по-скоро топлеше, отколкото да охлажда системата.

# 380
  • Пловдив
Ние пък не сме доволни от този срещу Бриколаж. Един куп пари и накрая нищо.

# 381
Аз съм с Естил. Те имат и гаранция, но не помня колко точно. Взела си бях такъв, на който и 4-те колелца се въртят, което си е голямо удобство. Като цяло съм изключително доволна, а бях много скептична, пък и по принцип съм доста придирчива. Не е мръднал вече 5-та година. Купувайте смело!

# 382
  • Пловдив
А къде продават карнавални костюми, наметала...?
https://www2.hm.com/bg_bg/deca/girls/fancy-dress-costumes.html
Някои от моделите ги има и в реала.

# 383
Да знаете дежурен нотариус днес някъде? Тези, които са се обявили, като такива в Гугъл, няма да работят.

# 384
Търся няколко черни капачки за малки бурканчета. Къде да проверя?

# 385
  • в сърцата на децата <3
Някаква идея къде мога да открия кашкавал Драгаш?

# 386
  • Точно където трябва
Къде мога да намеря боди за по- голяма девойка? Примерно 146-152. Иска ми се да е като блуза с къс ръкав, а не като бельо. Има ли шанс за такова?

# 387
  • в сърцата на децата <3
Къде мога да намеря боди за по- голяма девойка? Примерно 146-152. Иска ми се да е като блуза с къс ръкав, а не като бельо. Има ли шанс за такова?
Преди 2 седмици купувах такива от Пепко.

# 388
  • Майничка
В "Пен силует" и в едно магазинче за бельо точно зад градинката преди спирката на Сточна гара, в посока Бетонния мост.

# 389
  • Точно където трябва
Преди 2 седмици купувах такива от Пепко.
Ако е от Пепко ще трябва да е поне 170, че там са сериозно умалени.

Общи условия

Активация на акаунт