Къде в Пловдив??? - 95

• 30 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
В Нечовешки магазин продават ли пипети Фронт лайн Комбо ХЛ за кучета 40-60 кг на бройка или трябва да се купи цяла кутия с 3 броя пипети? Идея откъде в Смирненски да купя такава пипета на бройка (и да не е на ул. Лерин😄, което е страшно близо до нас, но си имам причини да не искам да е оттам)?🙂

# 496
Аз мисля, че се сещам къде е, до него има на ъгъла фриз. салон.
А ценита как са в турския магазин ?

# 497
  • Пловдив
Този магазин за турски стоки работи ли в неделя?

# 498
  • Пловдив
Аз мисля, че се сещам къде е, до него има на ъгъла фриз. салон.
А ценита как са в турския магазин ?

Масло 1 кг - 15.50
Сирене  1 кг - 12.60
Кашкавал   1 кг - 16.00
Оризово брашно  250 гр. - 1.80
Мая без глутен 100 гр. - 1.30

Това е което купих  преди няколко дни.

# 499
В Нечовешки магазин продават ли пипети Фронт лайн Комбо ХЛ за кучета 40-60 кг на бройка или трябва да се купи цяла кутия с 3 броя пипети? Идея откъде в Смирненски да купя такава пипета на бройка (и да не е на ул. Лерин😄, което е страшно близо до нас, но си имам причини да не искам да е оттам)?🙂
Нечовешкият магазин ми се струва много скъп. Веднъж влизах и повече не съм. Една съседка ми каза, че има магазин на ул.Знаме, където имало и фризьорски салон, но не съм влизала и не зная какво има.

# 500
И на мен ми се стори скъп (търсех храна за мини хамстери), но пък пипетите Фронтлайн обикновено ги купувам на бройка горе-долу на една и съща цена, независимо откъде са...🤔🤔

# 501
Друг зоомагазин нямате ли, Долче? Нечовешкият е скъп, скоро търсих нашийник. Там ми предложиха 4-5 пъти по-скъпи от подобни в другите магазини. Е, то има значение и производителят, техните със сигурност са качествени.
Но такива пипети предлагат навсякъде.

# 502
  • Пловдив
Най-добре зареденият за мен зоомагазин с добри цени е на кръстовището на Коматево с Първенец - хваща се посокя Първенец и след 500м вдясно.

# 503
Дева, ходих до Нечовешки магазин (и ди близкия Кауфланд). Изобщо нямали такъв тип продукти в магазина до нас...
Десислава, аз съм пешеходец, нямам представа къде е това кръстовище. 🙂 Пеша стигам до Виа Парк примерно.

# 504
Трябва ви ветеринарна клиника или аптека. В магазини за зоохрани нямат право да продават лекарства. А Фронтлайн комбо си е точно това.

# 505
Дева, ходих до Нечовешки магазин (и ди близкия Кауфланд). Изобщо нямали такъв тип продукти в магазина до нас...
Десислава, аз съм пешеходец, нямам представа къде е това кръстовище. 🙂 Пеша стигам до Виа Парк примерно.
Аз не знам какво е Виа Парк, но конкретния магазин е почти до борсата в Първенец. Пеша няма как да стане, но наистина е много добър, по път ни е и го ползваме редовно. То си е склад де, преди беше на Изхода за София по В. Априлов, ама наврянко..

# 506
Виа парк е ритейл парк- има Била, Пепко и др. магазини по пътя към Коматево, малко след Маркита и Старческия дом...Понеже живея в Смирненски, пеша ми е около 20-25 мин. Но до Първенец едва ли...🙂
Междудругото, точно до магазин Маркита строят Технополис. Скоро не бях ходила в онази посока и доста се изненадах. Отдавна ли го строят, знае ли се кога ще отвори?🙂

# 507
Ясно, не знаех, че си има име тоз паркинг 😊
От около месец е този строеж, мислех, че разширяват маркитата

# 508
То доста голямо разширение щеше да е...Поне аз като минах оттам в понеделник си имаше направо цяла огромна сграда Технополис...🙂 Минавайки, успях само да прочета, че строителната площадка е за обект Технополис. Много се изненадах, но нямах време да се спирам и да чета цялата табела.🙂

# 509
  • в сърцата на децата <3
Преди (доста) време имаше в подлеза на Тримонциум един магазин с български дрехи, като шиеха основно официално и спортно-елегантно. Не помня марката, но мисля, че бяха пловдивска фирма. Съществуват ли още, там има ли магазин, къде другаде мога да ги намеря?

Общи условия

Активация на акаунт