Къде в Пловдив??? - 95

• 30 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Долче, фронтлайн комбо, за голямо куче, една пипета, купих от зоомагазина пред Форума в Тракия. Не за куче, ти знаеш за какво. Simple Smile Преди две години.
Как да няма, като това е за външни паразити. За нашето пак купувам от там, но по-евтиния вариант, Фипрекс.

# 511
  • Пловдив
И Малпразон съм купувала от магазина до Форума. Във всеки Зоомагазин от веригата мисля, че предлагат такъв тип продукти.

# 512
Преди една-две години имаше едно магазинче за дрехи на ул. Кичево в Кичука. Продаваше собственичката /мисля, че Златка се казваше/. Някой знае ли дали се е преместила някъде или е затворила окончателно?

# 513
Сега минавам покрай МОЛ Пловдив, Долче и виждам, че срещу входа, където е банката има зоомагазин, но бързам много и нямам време да вляза да видя какво има.

# 514
  • Пловдив
В Зара козметикс дали продават боя Echosline Color? Сайтът им у толкова "постен", че нищо не откривам.

# 515
Еврозоовет са до Форума, те са верига, може да има друг удобен магазин.
От там съм взимала Пестигон, същата работа върши, а беше по-евтино.
https://eurozoovet.com/

# 516
Дева, точно магазинът до Форум ми е резервният вариант (но трябва да стигна дотам от Смирненски😁, имам да си взимам резултати от Писанец все някой ден). 🙂 Да, не за куче ми трябва.😄
Тара, мерси за подсещането!🙂 Знам го този магазин, но не се бях сетила да питам и там за ампулата.
Икник, държа да е Фронтлайн. Но ще погледна дали някъде онлайн  не се намира състава на Пестигон. Ако е по-евтин продукт и със същото съдържание, може да му дам шанс.🙂
Някой знае ли кога ще заработи Лаборатория Лина (забелязах я в края на април, когато ходих до Писанец в Тракия)? Дали ще има и на други места в Пловдив?

# 517
  • Пловдив
Долче, аз търся същата пипета за същата работа Simple Smile Не съм се срещала за зоомагазина до Форума, до дюнерите Алекс ли се намира (само за там се сещам или има и друг?), т е. на самият пазар, отстрани на Форума? Тия дни евентуално ще ида и после ще ти пиша, ако искаш?

# 518
Да, точно за този магазин става дума!🙂 Със сигурност имат такава ампула, защото в края на април ги питах, цената беше нещо под 29 лв, но над 28 по спомен. Единственият ми проблем е, че не знам кога точно ще стигна дотам от Смирненски (с тези планирани стачки на градския транспорт едва ли ще е тези дни, по-скоро бих отложила).
Икник е дала и сайт, там има и други магазини. На Авксентий Велешки е най-близо до нас.
Скрит текст:
Във Фронтлайн има и друго освен фипронил, в Пестигон и другите аналози май е само фипронил и я няма другата съставка.🤔    

# 519
Ако центъра ви е вариант, има ветеринарна аптека на Петко Д. Петков 42, във входа на блока е и входа към аптеката. Аз всичко от там купувам. Но незнам цената каква е, че моята дама е малка порода.
Търсила съм и аз такива продукти в зоомагазините, но не съм открила до сега.

# 520
  • в сърцата на децата <3
Преди (доста) време имаше в подлеза на Тримонциум един магазин с български дрехи, като шиеха основно официално и спортно-елегантно. Не помня марката, но мисля, че бяха пловдивска фирма. Съществуват ли още, там има ли магазин, къде другаде мога да ги намеря?
Никой ли не минава през тоя подлез 😂

# 521
  • Майничка
Всеки ден, но не се заглеждам в магазините за дрехи.😄
Има 3 или 4, мисля, но като не зная кои имате предвид... Най-добре проверете, ако ги няма, питайте жените от Сваровски, златаря и аксесоарите за коса, те сигурно ще знаят.

# 522
  • в сърцата на децата <3
Последните пъти, в които идвам до града, няма места за паркиране в района. Този магазин последпо беше от страната на фотото, обаче го местиха през годините из различните офисчета в подлеза.
Ако наистина всеки ден минаваш, ще съм ти много благодарна да хвърлиш едно оЧо, аз ще пътувам в сряда и така или иначе преди това няма как да проверя. Пък ако го има още, ще търся да спра по кварталите и ще ида пеша или с ГС.

# 523
Долче, Лина ще отварят точно до старата централна лаборатория на Рамус, на колелото на Панаира. Вече е брандирана витрината, преди десетина дни донесоха и апаратура. Но за сега няма индикации, че скоро ще отворят. Ако се случи, ще пиша пак. Не съм сигурна дали вече не работи тази в Тракия. Нека някоя от тракийките се включи за това.

# 524
Модна къща Денс.
https://denssell.com/home-mobile-page/
Сега имат магазин на ул. Иван Вазов, малко след кръстовището на библиотеката в посока към гарата.
Аз поне преди от техен магазин пазарувах в подлеза.

Общи условия

Активация на акаунт