Къде в Пловдив??? - 95

• 30 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцата на децата <3
Модна къща Денс.
https://denssell.com/home-mobile-page/
Сега имат магазин на ул. Иван Вазов, малко след кръстовището на библиотеката в посока към гарата.
Аз поне преди от техен магазин пазарувах в подлеза.
Това ли е магазина на Иван Вазов?

Не са те, но имат хубави модели, благодаря!

# 526
  • Пловдив
♥snow_angel♥, няма нужда да се чудиш къде да паркираш. Най-удачно ще ти е на паркинга на Тримонциум.

# 527
Момичета, внимателно с паркирането в синя зона. Ако няма да ползвате паркомат, най-добре пуснете sms докато сте още в автомобила. Няма вече толеранс от 5 минути за sms-ите. Много народ пропищя последните дни.

# 528
  • в сърцата на децата <3
♥snow_angel♥, няма нужда да се чудиш къде да паркираш. Най-удачно ще ти е на паркинга на Тримонциум.
Благодаря!
Кло, това е добре да се знае Simple Smile Аз точно така си правя, само излизам да си видя номера, защото (естествено, нали съм жена) не го знам наизуст 😂

# 529
Snow, запиши си го, да си го имаш и вътре!😁

# 530
Личното ми впечатление е, че чичковците, които преди продаваха талони за синя зона, сега само чакат да ти видят гърба и ти маркират колата за поставяне на скоба. Веднъж маркирана в системата, не ти приема sms-а. А другите с баничарката само обикалят и закопчават. След това, само срещу скромните 40 лв. те пускат. Да не говорим, че не признават и инвалидните стикери, ако не си спрял на място, маркирано за инвалиди.

# 531
  • в сърцата на децата <3
Snow, запиши си го, да си го имаш и вътре!😁
Преди като спирах до Първа поликлиника поне по веднъж месечно и ми стоеше на смс-ите, но сега... 😂😂😂 А за инвалидните талони не знам как стои въпроса...

# 532
  • Пловдив
Затово предложих паркинга на Тримонциум, защото си има човек и не се занимаваш със смс-и

# 533
Долче, в четвъртък минах покрай Лина, вратата беше отворена. Значи работи вече.

Ето ти тел. на Еврозоовет до Форума, питай за Фронтлайн.
0896 722 806

# 534
Чудесно, ще погледна пак на сайта на Лина дали пише нещо (преди 2 седмици нищо за Пловдив не открих). 🙂

# 535
  • Пловдив
Преди (доста) време имаше в подлеза на Тримонциум един магазин с български дрехи, като шиеха основно официално и спортно-елегантно. Не помня марката, но мисля, че бяха пловдивска фирма. Съществуват ли още, там има ли магазин, къде другаде мога да ги намеря?
Никой ли не минава през тоя подлез 😂
Conti да не е? Имаха и дрехи за бременни, но не съм ги засичала скоро...

# 536
  • в сърцата на децата <3
sunflower, не е Конти

# 537
Преди (доста) време имаше в подлеза на Тримонциум един магазин с български дрехи, като шиеха основно официално и спортно-елегантно. Не помня марката, но мисля, че бяха пловдивска фирма. Съществуват ли още, там има ли магазин, къде другаде мога да ги намеря?
Никой ли не минава през тоя подлез 😂
Conti да не е? Имаха и дрехи за бременни, но не съм ги засичала скоро...
Мисля, че се сещам. Но беше отдавна. Имаха магазин и в Гранда, основната им шивачница беше на ул. Шести януари, където сега е нотариална кантора. Ако са те, отдавна хлопнаха кепенците. Собственичката беше дъщеря на една арменка, която шиеше по поръчка от къщи панталони, още през 80-те. Живееха до гимназия Димитър Благоев. Търговската марка беше Сета стил. Продаваха и мъжка конфекция.

# 538
  • в сърцата на децата <3
Точно те са! Да, имаха магазин и в Гранда (сега като го прочетох и се сетих къде на друго място имаше). Жалко, че са затворили... Но да, както вече казах - от много отдавна нито съм минавала от там, нито пък съм ги търсила...

# 539
  • Пловдив
А този зоомагазин към Първенец има ли си име, сайт? Не успях точно да се ориентирам къде се намира, защото кварталът ми е непознат, но по име ще го потърся в Гугъл мапс.

Общи условия

Активация на акаунт