Къде в Пловдив??? - 95

• 29 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз в Хепи.

# 661
на Новотела или Баумакс?

# 662
  • Пловдив
Кулбокс ми изглеждат скъпички, честно казано.
Та тв + нет става 45лв/месечно.

Питането ми е за оферта, промо, нещо изгодно на някой доставчик в момента?

# 663
  • в сърцата на децата <3
Момичета, къде хапвате хубаво суши?
Ресторант "Романтик" - разкош!

# 664
  • Пловдив
За суши ходя на Хепи Новотела, там ми е най-удобно. И в Баумакс съм пробвала веднъж, не ми се стори нещо различно.

# 665
Кулбокс са железни, но не са бюджетен вариант. До сега за 2 телевизора и интернет плащах 35лв., но от следващият месец май с 5лв увеличават таксата. Майка за на А1, много по-евтино плащат, но и качеството на услугата е различно.

За суши много хвалят ресторант Японика. Аз лично не ям и нямам впечатления.

# 666
От кой от всички магазини за турски стоки до Пловдив сте доволни?

# 667
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, изгоден интернет и тв доставчик за Пловдив.

ДСС имат промо до края на месеца за 6м безплатен интернет https://dcc.bg/wp-content/uploads/2022/04/promo-prolet-.pdf

Суши поръчваме винаги от Хепи.

Програмата за 1юни  https://www.plovdiv.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B … %BD%D0%B0-%D0%B4/

Търся  добра почистваща фирма,  моля ако има някой доволен да сподели.

# 668
  • Пловдив
За какво ти е необходима почистващата фирма - за офис, за апартамент?

# 669
От кой от всички магазини за турски стоки до Пловдив сте доволни?
В града са два магазина. В Тракия, на кръстовището, преди Общината и в една от пресечките до Събота пазара. Във втория не можах да отида, защото отваря сутрин след 9:30, та нямам впечатления. Най-добре зареден от към стоки, разнообразие от артикули е Халал месо в Долни Воден. От там съм доволна. Намира се лесно с приложението на Гугъл карти, има го обозначен. Цените са една идея по-ниски, отколкото в Тракийския.

Ако някой знае за друг, в рамките на Пловдив, нека сподели.

# 670
  • Майничка
В уличката отстрани на Четвъртък пазар, в магазина ца месо, също има доста турски стоки. Зависи какво търсите, де.

# 671
Аз знам за още три турски магазина - на бул. "Христо Ботев", близо до Макдоналдс, на бул. "Мария Луиза" след църквата "Св. Петка" и в "Смирненски" близо до "Пълмед".
Имам лични наблюдения само от първия - малък е, но е добре зареден. За моите нужди е достатъчен.

# 672
  • Пловдив
За какво ти е необходима почистващата фирма - за офис, за апартамент?

За къща и апартамент ми трябва.

Магазин за турски стоки има в Смирненски на ул. Й. Гавазов, но не съм влизала и не знам колко е зареден.

# 673
  • Пловдив
Clo, къде точно се намира този турски магазин в Тракия до общината?

# 674
  • Майничка
Някой има ли идея дали има още рейсове за София от Централна гара и ако да, в колко часа е първият?

Общи условия

Активация на акаунт