Къде в Пловдив??? - 95

• 29 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Да, дъщеря ми също гледа един такъв и добре че му обърнахме внимание навреме. Иначе се беше заинатила за него - хареса му картинката отзад и изобщо не погледна другото.

# 646
  • Пловдив
Здравейте, от магазините за кейсове и протектори по центъра, препоръчайте някой, който е зареден и сте доволни от отношението. Знам на главната и вазов, там, където съм влизала по вазов останах мн разочарована. Търся от кейсовете на samsung, където са с магнитна функция и при отваряне на капака светва екрана.

И още едно питане, по главната пак - хубаво мокачино, но да не е коста?  Nature Sunny
Подлеза на Тримонциум, препоръчвам този, който е на стълбите към хотела.
Пробвайте в Долче Фелини, капучиното и кафето им са отлични.

# 647
  • Пловдив
На Пешеходния мост има поне 3 магазина за аксесоари за телефон.

# 648
  • Пловдив
А термокамера за откриване на течове ползвали ли сте ? Гледам реклами в интернет,но друго си е проверено от форума.

Ние сме ползвали, но изобщо не сме доволни.  Много пари взимат и нищо не казват освен колко е влажността в стената. Откъде е теча не става ясно.

Между другото в Лидл преди две седмици бяха пуснали такава джаджа за някакви смешни пари.

Доколкото си спомням проблемът с определянето на мястото на теча беше, че уредът отчита само топла вода. То затова е термокамера. А при нас течът беше от обратни води, които отнякъде тлеят. Нищо не можаха да ни кажат.
Ако се сетя коя беше фирмата ще пиша допълнително.

# 649
  • Пловдив
Ако не ви е спешно за кейсове и аксесоари за телефон най-евтино и разнообразно от алиекспрес.

# 650
И аз купувам от Алиекспрес- идват за месец( като бавенето е в БГ пощи основно, особено ако сте в Кичука, където положението с получаване на пратките е трагично).
Но на въпроса- много любезно момче има в магазина на Мега Дивайс срещу БНБ на малката Главна, преди подлеза на Аптека Марица, вдясно. Тия дни  им ползвахме услугите за поставяне на  силиконов протектор и  бях очарована от момчето. Иначе и момичетата до Берьозката са готини, ама тоя младеж просто ми напълни душата( и  тия дни ще ида да си сложа протектори на всичките телефони).Докато чаках огледах кейсовете- имаше много и на добри цени( не е като в Али-то, ама биваха).

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 23:22 от =-=-=-=

# 651
От Алито преди години бях поръчвала протектори за телефон на дъщеря ми, който бяхме купили от черен петък в Емаг и който беше световно неизвестен като марка. Това, което получихме беше уж за точния модел, но с десетина милиметра по-малко от дисплея реално. Добре, че се бъгна телефона и го върнахме за ремонт, а от там обявиха, че не подлежи и възстониха сумата. Защото не се и наложи да слагам малкия протектор. Та Алиекспрес са на късмет, за това какво ще изпратят. При това доставката беше два месеца с Български пощи.

# 652
Аз последно поръчвах кейс есента. Харесах един в м-на в подлеза на Тримонциум(по стълбичките), но беше 15лв., ще кажете нормално, но хич не обичам да давам грешни пари като знам, че в Алиекспрес е 1,50лв. Пристигна за 3седмици, идеален си е. Просто трябва да се подбират продавачите.

# 653
  • Пловдив
Никога не съм имала греда от алито, поръчвам различни артикули. Нещата идват за около месец, случвало се е и за две седмици да е тук.
Единствено едно портмоне веднъж беше с нестандартни отделения за карти, та го подарих.
Особено за айфон, нещата от там са без пари.
Просто няма сила да ме накара да дам 10лв за протектор, като за 5лв ми пристигат 3 такива.

# 654
Не съм защитник на Али-то, но и аз не мога се оплача от тях- откак въведоха ДДС-то миналата година, нещата взеха да идват много бързо, има проследяване на доставките, ако нещо не дойде или не е точно каквото съм го искала, вдигам диспут и ми връщат парите( но ползвам приложения за рейтинг на продавачите, за да не случвам на измамници)....Само да си сменят доставчиците в БГ, че и двата са леле-мале( и реално те бавят доставките).
И за да не е  само спам- да попитам някой дали знае къде в Пловдив има сервиз и съответно продават батерии за прахосмукачка робот(Xiomi), че от официалния сервиз ме ядосаха( явно не могат да я оправят и решиха, да ме цакат, че батерията си била отишла, а тя си беше ок, като им я пратих)?

# 655
# 656
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, изгоден интернет и тв доставчик за Пловдив.

# 657
  • Пловдив
Ние сме на Виваком. Досега не сме имали никакви проблеми нито с ТВ, нито с нета. Интернета е супер бърз, а сме на някакъв основен пакет.
Майка ми и колежката ми са на А1, оплакват се доста - интернета не върви, ТВ няма опция за връщане на предавания.
Знам, че от Кулбокс има доволни, но аз нямам наблюдения.

# 658
Аз препоръчам Coolbox, интернетът няма прекъсване както при а1, при проблем имат денонощно служители на работа и не те размотават като а1. Имахме проблем с едното устройство на телевизора и дойдоха дори в неделя. Телевизията има опция за връщане до една седмица назад.

# 659
Момичета, къде хапвате хубаво суши?

Общи условия

Активация на акаунт