Къде в Пловдив??? - 95

• 29 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Да препоръчате козметик за почистване на лице в карето Мараша, Смирненски, Младежки хълм?

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 22:45 от Г-жа Шантал

# 631
Дами, ще помоля за контакт на майстор за перални/сушилни. Благодаря предварително Simple Smile

# 632
+359888788982
Не знам име, дано да е актуален. За пералня съм го ползвала.

# 633
Актуален е. Гриша се казва майстора и е една от най- големите ми находки от този форум( тук бяхте споделили номера преди време и си го бях записала). Вече няколко уреда ни поправя и  го препоръчваме горещо.

# 634
Радвам се. Simple Smile
Аз съм го споделяла няколко пъти тук. Много е точен!

# 635
Къде в квартал Хр. Смирненски се събират пластмасови капачки? Най-удобно ми е в района около Лидъл, Медицинските общежития, Мол Пловдив...
В двора на спортното училище има, много близо до вратата.

# 636
Къде в квартал Хр. Смирненски се събират пластмасови капачки? Най-удобно ми е в района около Лидъл, Медицинските общежития, Мол Пловдив...
В аптека 36.6 до аптечното съм оставял. Вътре в самата аптека имаше контейнер за капачките. На гребната база до трибуните също.

# 637
Имам нужда от антигенен тест, бях чула, че има пунктове, в които се предлага на 10лв. Съществуват ли още?

# 638
Няма пунктове вече. В Рамус е 10 лв в момента.

# 639
Здравейте
Можете ли да ми препоръчате добър фризьор и козметик в района на Новотела и/или Смирненски.
Благодаря!

# 640
Благодаря за контакта на майстора, дами Simple Smile

# 641
А термокамера за откриване на течове ползвали ли сте ? Гледам реклами в интернет,но друго си е проверено от форума.

# 642
Здравейте, от магазините за кейсове и протектори по центъра, препоръчайте някой, който е зареден и сте доволни от отношението. Знам на главната и вазов, там, където съм влизала по вазов останах мн разочарована. Търся от кейсовете на samsung, където са с магнитна функция и при отваряне на капака светва екрана.

И още едно питане, по главната пак - хубаво мокачино, но да не е коста?  Nature Sunny

# 643
  • Пловдив
АЗ купувам кейсове на Райко Даскалов до магазин Берьозка. Като че ли там има най-добър избор.
Иначе има няколко магазина по Главната, но накрая все от този купувам.

# 644
Аз от подлеза на Тримонциум, но последния не го догледах. Отстрани няма отвори за бутоните за включване/звук, та се наложи да си ги изрязвам.

Общи условия

Активация на акаунт