Къде в Пловдив??? - 95

• 29 585
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте.Имате ли информация за цените на цирк Арлекино и дали има комбиниран билет с отстъпка за двама възрастни и едно дете ? Също дали днес работят ? Или пък има ли в града нещо интересно за децата в празничния ден ?

# 616
Здравейте.Имате ли информация за цените на цирк Арлекино и дали има комбиниран билет с отстъпка за двама възрастни и едно дете ? Също дали днес работят ? Или пък има ли в града нещо интересно за децата в празничния ден ?
Билет за възрастни - 16 лв на пейките и 20 - в ложа.
Има безплатен билет за дете до 8 г с един родител с една брошурка, която дават в детските градини.
Днес почиват.

# 617
  • Пловдив
Благодаря.А детския билет знаете ли колко е ?

# 618
Благодаря.А детския билет знаете ли колко е ?
10 лв.

# 619
Къде в квартал Хр. Смирненски се събират пластмасови капачки? Най-удобно ми е в района около Лидъл, Медицинските общежития, Мол Пловдив...

# 620
Вижте в близките училища, дали няма поставено сърце за капачки. Спортното имат със сигурност, но е малко в страни от посочения периметър.

# 621
Не съм виждала да има. Ако някой е забелязал някъде, може ли да сподели? Не държа да е точно поставено сърце. Предпочитам да ги занеса с някаква кауза, не просто да го хвърля в контейнер за пластмаса. 🙂
Преди имаше малък контейнер за капачки в едната аптека Запад, която посещавам, после го махнаха. Дали няма в някой от магазините?

# 622
Преди съм предавала в ДМ в МОЛ - а, беше еко кампания на Гарние. Не знам дали я има в момента. А сърцата по училищата са на кампанията "Капачки за бъдеще".

# 623
В детската градина, която е до Четвърто ДКЦ има в двора сърца, за събиране на капачки.

# 624
А достъп има ли до двора на детската градина за външни лица?🤔
Благодаря за напомнянето за ДМ! Да, имат кампания, мисля за събиране на пластмасови опаковки, не само на капачки.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 17:10 от dolce miele

# 625
А достъп има ли до двора на детската градиназа външни лица?🤔
От понеделник до петък има, миналата седмица изсипах един плик с капачки в едното.

# 626
Благодаря!🙂

# 627
Аз ги нося в аптека 36,6 на ул. Елин Пелин, но е преди прелеза за Прослав и Ви е доста далеч от периметъра, който сте посочили.

# 628
  • Пловдив
В ДМ кампанията за пластмасови опаковки продължава.

Имам две брошурки за цирк Арлекино, за безплатен вход за дете до 8 години, ако на някой му вършат работа ще ги дам с удоволствие.

# 629
  • Пловдив
... за ДМ, имат кампания, мисля за събиране на пластмасови опаковки, не само на капачки.
Само за опаковки е, за капачки приключи.
В кварталното кметство може би също има сърце за капачки,  поне в нашето има.

Общи условия

Активация на акаунт