Клацид

• 294
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте.Изписва ли са за децата клацид?Пият ли го?На нас днес ни го изписаха,но аз като го опитах ми горчеше много и дълго време го усещах горчиво и не знам дали ще го пие малката,а е преписан 4мл 😒

# 1
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ще го пие, ако ѝ го дадете. Това е лекарство не са бонбони.
Особено пък антибиотик. Пие се в един и същи час и колкото време е изписан, за да сработи лечението. Не е нещо по желание.

# 2
Ще го пие, ако ѝ го дадете. Това е лекарство не са бонбони.
Особено пък антибиотик. Пие се в един и същи час и колкото време е изписан, за да сработи лечението. Не е нещо по желание.
Да,така е.Пийна си го с кисело мляко,не смеях да и фи давам,само него,защото утре няма да иска изобщо да го изпие.Но се чудя,как може да произвеждат такива вкусове за детски сиропи,когато го опитах,дълго време ми държа горчиво на гърлото.

# 3
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Смятайте без подслодителя вътре колко горчи.
Още малко като порастне ще може да пие на таблетки. Това поне за моите деца е спасение. Сиропите са отврат. Но щом трябва да се пие лекарство, пие се и точка. Аз съм доста строга и въобще не се церемоня. Уви, дъщеря ми пиеше сериозни лекарства от 7 дневна възраст. Представете си ги тия гадости на 7 дневно бебе как се дават. Но щом трябва, пие се и точка.

# 4
Да,така е.Пийна си го с кисело мляко,не смеях да и фи давам,само него,защото утре няма да иска изобщо да го изпие.Но се чудя,как може да произвеждат такива вкусове за детски сиропи,когато го опитах,дълго време ми държа горчиво на гърлото.
Доколкото знам АБ с кисело мляко не се дава. По-добре се консултирайте с лекар за всеки случай.

# 5
Доколкото знам АБ с кисело мляко не се дава. По-добре се консултирайте с лекар за всеки случай.

Някои антибиотици наистина не трябва да се приемат с млечни, но Клацид не е такъв случай.

Успех и да се оправя бързо детенцето.

# 6

Някои антибиотици наистина не трябва да се приемат с млечни, но Клацид не е такъв случай.

Успех и да се оправя бързо детенцето.
Да и аз така прочетох и затова давам,иначе на своя глава не смея.Благодаря.Какво ви е мнението за клацида,добър ли е?

# 7
Не съм сигурна от каква гледна точка питате. Антибиотик като всеки друг. Активната съставка е кларитромицин. Действа, ако е правилно изписан. Ако бактериите, които са разболели детето са чувствителни на този вид антибиотици - ще се оправи. Ако не - ще се оправи пак, но вероятно по-бавно.
Надявам се да са Ви изписали и пробиотик. За да не се наруши чревната флора на детенцето. Дава се поне 2-4 часа след прием на антибиотик, за да действа по предназначение.
Успех!

# 8
Не съм сигурна от каква гледна точка питате. Антибиотик като всеки друг. Активната съставка е кларитромицин. Действа, ако е правилно изписан. Ако бактериите, които са разболели детето са чувствителни на този вид антибиотици - ще се оправи. Ако не - ще се оправи пак, но вероятно по-бавно.
Надявам се да са Ви изписали и пробиотик. За да не се наруши чревната флора на детенцето. Дава се поне 2-4 часа след прием на антибиотик, за да действа по предназначение.
Успех!
Благодаря за обратната връзка.Пие си го добре и почти веднага имаше ефект,остават ни още 2дни да го приема.Пробиотик задължително имаме.

Общи условия

Активация на акаунт