Размяна на парфюми - 75

• 70 610
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Advokat,Тя какво направи?Не ви ли изпратила парфюма?

# 76
Разменям:
Dolce & Gabbana Light Blue love is love - продукт с кутия, от 100 мл липсват 2-3 мл.
Kenzo Jeu d'Amour edp - 50 мл тестер, без 2- 3 спрея

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 16:10 от luckystar

# 77
Advokat,Тя какво направи?Не ви ли изпратила парфюма?

Не, парфюмът аз й го изпратих, при това Dior J'adore L'absolu не по - малко от 60 мл. Тя трябваше в замяна да ми изпрати часовник Fossil, който по нейните думи е без забележки никакви и в отлично състояние. Получих обаче часовник в много лошо състояние, абсолютно негоден за употреба /работи, но дотам/ и съответно прибра парфюма. Дамата твърди че имала френско потекло, но била омъжена в Кърджали. Разбира се, вече не отговаря на съобщения. Часовникът й го връщам за нейна сметка, а парфюмът да си ползва със здраве, щом смята, че с измама се пробива в този живот.

# 78
Разменям
My way Armani 50ml продукт без кутия
Givenchy Live Irresistible Rosy Crush 30ml

# 79
  • София
Този часовник и на мен предложи дамата за два парфюма,но отказах , защото имам доста часовници.На снимките изглеждаше иначе добре,но ....
Тя ми писа на мен първа ,аз не съм предлагала нищо скоро в замяна.

# 80
И на мен писа с тази оферта за парфюм Либре, но се отказах...

# 81
Ее тя на мен ми предлагаше мъжки гащи и потници... защото работи на фабриката

# 82
  • виртуално
Ее тя на мен ми предлагаше мъжки гащи и потници... защото работи на фабриката
на мен също
явно сега дебне нови потребители...

# 83
Ама беше преди 2 години някъде..може би и повече

# 84
Еми, обзаведохме я поне с парфюм дамата.... Класен, френски, скъп.... Може би ще се почувства специална все пак и ще се доближи до лелеяното от нея френско потекло. А другото се гледа от горе и рано или късно се наказва. Но да не си разваляме повече настроението с тази особа, момичета.

# 85
Търся Libre eau de toilette
Имам да предложа страшно много неща за размяна. От парфюми, през профи козметика за коса, до скъпи слънцезащити. Simple Smile
Пишете ми на лични Simple Smile

# 86
на мен дамата ми предлагаше маркови чанти - имала бизнес в Русия и често пътувала до там , но ми стана странно, че бизнес дама един Шанел не може да си купи.......

# 87
  • София
Сетих се че преди години ми беше предлагала дрехи втора употреба дамски.....
Аз не харесах това което ми предлага и тогава започна да ме засипва с предложения .

# 88
Сетих се че съм чела за тази сага преди време като по-случайност я намерих чрез търсачката Grin

# 89
Със същата потребителска имах размяна на два парфюма наведнъж, преди време, единият беше със падаща капачка, а тя не беше го споменала. Когато и писах, тя не ми отговори повече. Друг е въпросът, че според мен бяха фалшиви, но не съм се занимавала повече, защото не бяха и много скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт